Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Damian - opinia wątek zamknięty Wszystkim polecam to Biuro Podróży. Pełen profesjonalizm, Pani Dorota...
~Damian
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2012

Tunezja 2012 - polecam wątek zamknięty Bardzo pomocna pani Dorota w Redzie. Oferta zgodna z opisem mimo przesunięcia...
~Tomciog
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 maja 2012

PROFESJONALNA OBSŁUGA wątek zamknięty Witam, szczerze polecam biuro Adi Travel i właścicielkę Panią Dorotkę....
~Ania i Waldi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2011

Polecam ! wątek zamknięty Biuro ADI Travel różni się od innych tym, że jako priorytet nie stawiają...
~Sebastian O
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 lipca 2011

Polecam ! wątek zamknięty Szczególnie polecam osobom, które nie mają czasu na wertowanie katalogów i...
~Beata
-

dodano: 6 lipca 2011

Goraco polecam wątek zamknięty Pani Dorota bardzo pomocna,cierpliwa i uprzejma.Korzystalam z uslug...
~Beata
-

dodano: 3 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Przedstawicielka Adi Travel w Redzie to osoba kompetentna w swojej...
~Wiesława Szczypior
-

dodano: 2 lipca 2011

POLECAM! wątek zamknięty Polecam wszystkim Biuro Turystyczne Adi Travel w Redzie. W zeszłym roku...
~Małgorzata S.
-

dodano: 6 kwietnia 2011

super!!! wątek zamknięty szukalem z dziewczyna wakacji za dobra cene gdyz nasz budzet nie byl...
~Irys
1

dodano: 10 września 2010

udane wakacje wątek zamknięty Spośród szerokiej oferty ADI Travel zdecydowaliśmy się na Wyspy Kanaryjskie,...
~Rafał i Natalia
-

dodano: 6 kwietnia 2011

rzetelność, uczciwość i profesjonalizm wątek zamknięty Polecam wszystkim biuro podróży ADI Travel w Redzie. Poleciła mi je moja...
~Karolina B
-

dodano: 18 lutego 2011

ADI Travel - 100% udane wczasy i wakacje !!! wątek zamknięty Jesteśmy stałymi klientami Agencji Turystycznej ADI Travel. Obsługa na...
~Piotr i Mirka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 lutego 2010

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Zdecydowanie polecam to biuro. ADI travel pomogło mi spełnić moje marzenia...
~Jarek
-

dodano: 5 listopada 2009

UDANE WAKACJE wątek zamknięty W sierpniu skorzystalismy z oferty ADI Travel i wykupilismy wycieczkę do...
~DAREK
-

dodano: 23 października 2009

serdecznie polecam wątek zamknięty Kupilam w tym biurze wycieczke do Egiptu ,Hurghady.Wybor super, profesjonalna...
~iza
-

dodano: 30 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry