Widok
Ja zrobiłbym tak... oczywiście gdyby to nie była sprawa pilna...
Poczekać na jakieś promocje, dni bez VAT lub tego typu inne akcje.
Ewentualnie z własnego doświadczenia mogę polecić hurtownie AGD na Marynarki Polskiej, minusem jest to że płatność gotówką i bez rat ale za to niepodważalny PLUS - niskie ceny i możliwość targowania się, z zasady im więcej kupujesz tym większy rabat, np. okap gratis.
Poczekać na jakieś promocje, dni bez VAT lub tego typu inne akcje.
Ewentualnie z własnego doświadczenia mogę polecić hurtownie AGD na Marynarki Polskiej, minusem jest to że płatność gotówką i bez rat ale za to niepodważalny PLUS - niskie ceny i możliwość targowania się, z zasady im więcej kupujesz tym większy rabat, np. okap gratis.
cerweza ma racje kupowałem tv oraz kino domowe ze sklepu internetowego oczywiscie najpierw pojechałem do media i saturna zeby zobaczyc modele i ceny które mnie interesuja wtedy zobaczyłem sobie na necie w jakich cenach sa w sklepach internetowych i szczerze zaoszczędziłem na tych dwóch rzeczach 700 zł polecam naprawde sie opłaca dostawa sprawnie idzie 2 do 3 dni
tak to zarex.
wiesz nie wiem dokładnie jak ona wypada na tle sklepów w necie... ale moim zdaniem warto się przejechać tylko powiem Ci że nie mają wszystkiego na miejscu więc lepiej najpierw tzw. markety a potem zarex ponieważ jak nie mają to ściągną sprzęt jaki chcesz i zawsze można się potargować.
POWODZENIA.
wiesz nie wiem dokładnie jak ona wypada na tle sklepów w necie... ale moim zdaniem warto się przejechać tylko powiem Ci że nie mają wszystkiego na miejscu więc lepiej najpierw tzw. markety a potem zarex ponieważ jak nie mają to ściągną sprzęt jaki chcesz i zawsze można się potargować.
POWODZENIA.
faktycznie zakupy agd w necie się opłacają... ale...
wydaje mi się ze jak masz kupić cały zestaw sprzętu to lepiej jest to zrobić w jednym miejscu, dzięki temu możesz wynegocjować większy rabat, niż kupując pojedynczo w różnych sklepach, gdzie dodatkowo zapłacisz każdorazowo za przesyłkę. Przesyłki najczęściej przyjadą w różnych dniach i trzeba będzie to samemu wnieść, bo kurierzy rzadko chcą targać lodówki za frajer.
Ja akurat kupowałem cały sprzęt razem z kuchnią w studio. Owszem ceny były wyższe niż w internecie, ale jak podliczyłem sobie, że będę musiał dodatkowo płacić za montaż jeździć kilka razy żeby odbierać te sprzęty i dodatkowo kombinować, żeby mieć z kim to wnieść, to sobie podarowałem te kilka groszy.
U mnie na sprzęcie, który kosztował około 22 tys. było chyba 2 tys. różnicy (nie licząc kosztów przesyłek i dodatkowych kosztów montażu..), także "przepłaciłem" niecały tysiąc, ale miałem święty spokój.
wydaje mi się ze jak masz kupić cały zestaw sprzętu to lepiej jest to zrobić w jednym miejscu, dzięki temu możesz wynegocjować większy rabat, niż kupując pojedynczo w różnych sklepach, gdzie dodatkowo zapłacisz każdorazowo za przesyłkę. Przesyłki najczęściej przyjadą w różnych dniach i trzeba będzie to samemu wnieść, bo kurierzy rzadko chcą targać lodówki za frajer.
Ja akurat kupowałem cały sprzęt razem z kuchnią w studio. Owszem ceny były wyższe niż w internecie, ale jak podliczyłem sobie, że będę musiał dodatkowo płacić za montaż jeździć kilka razy żeby odbierać te sprzęty i dodatkowo kombinować, żeby mieć z kim to wnieść, to sobie podarowałem te kilka groszy.
U mnie na sprzęcie, który kosztował około 22 tys. było chyba 2 tys. różnicy (nie licząc kosztów przesyłek i dodatkowych kosztów montażu..), także "przepłaciłem" niecały tysiąc, ale miałem święty spokój.
aneta.. podam Ci nr tel do znajomej.. :) w dobrych cenach (hurtowych) ma sprzęt.. Nowy, nie uzywany, na gwarancji.. z tego co kojarzę - dostawa do domu.. Chyba z każdej marki jest w stanie załatwić.. Ale najlepiiej zadzwoń i porozmawiaj z nią.. :) Nam załatwiła też i jestesmy zadowoleni.. :) nr tel.. 501166718
http://www.oleole.pl-
am dostaniesz taniej niż w Zarexie
am dostaniesz taniej niż w Zarexie
Polecam sklep w hali oliwii!! Moi Rodzice sprzęt tam kupili, jeśli Facet nie ma czegoś to sprowadza bez problemu (u niektórych sprzedawców to jest problem:/) ceny ma jak w dużych sieciach, a przy większej ilości sprzętu zawsze można się z Nim dogadać :D ogólnie wielu moich znajomych tam wysłałam i chyba dobry to sklep skoro na 10 znajomych - 10 tam kupuje i sobie później chwali i dalej polecają :D
http://www.zadowolenie.pl dobry sprawdzony sklep polecam i pozdrawiam