Widok

AGD Tanie

gdzie wg Was są najkorzystniejsze ceny agd?
potrzebują lodówkę, pralkę, zmywarkę, płytę indukcyjną, piekarnik, okap
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.zadowolenie.pl dobry sprawdzony sklep polecam i pozdrawiam
Polecam sklep w hali oliwii!! Moi Rodzice sprzęt tam kupili, jeśli Facet nie ma czegoś to sprowadza bez problemu (u niektórych sprzedawców to jest problem:/) ceny ma jak w dużych sieciach, a przy większej ilości sprzętu zawsze można się z Nim dogadać :D ogólnie wielu moich znajomych tam wysłałam i chyba dobry to sklep skoro na 10 znajomych - 10 tam kupuje i sobie później chwali i dalej polecają :D
image image

Dają na raty bez problemu.Można się potargować i za wniesienie niedużo sobie liczą.Wiele lat jest ta hurtownia.
http://www.oleole.pl-
am dostaniesz taniej niż w Zarexie
.. Proszę.. :)
o super, dziękuje zadzwonię
faktycznie zakupy agd w necie się opłacają... ale...
wydaje mi się ze jak masz kupić cały zestaw sprzętu to lepiej jest to zrobić w jednym miejscu, dzięki temu możesz wynegocjować większy rabat, niż kupując pojedynczo w różnych sklepach, gdzie dodatkowo zapłacisz każdorazowo za przesyłkę. Przesyłki najczęściej przyjadą w różnych dniach i trzeba będzie to samemu wnieść, bo kurierzy rzadko chcą targać lodówki za frajer.
Ja akurat kupowałem cały sprzęt razem z kuchnią w studio. Owszem ceny były wyższe niż w internecie, ale jak podliczyłem sobie, że będę musiał dodatkowo płacić za montaż jeździć kilka razy żeby odbierać te sprzęty i dodatkowo kombinować, żeby mieć z kim to wnieść, to sobie podarowałem te kilka groszy.
U mnie na sprzęcie, który kosztował około 22 tys. było chyba 2 tys. różnicy (nie licząc kosztów przesyłek i dodatkowych kosztów montażu..), także "przepłaciłem" niecały tysiąc, ale miałem święty spokój.
aha.. I najlepiej dzwonic w tygodniu po godzinie 19:00.. :)
aneta.. podam Ci nr tel do znajomej.. :) w dobrych cenach (hurtowych) ma sprzęt.. Nowy, nie uzywany, na gwarancji.. z tego co kojarzę - dostawa do domu.. Chyba z każdej marki jest w stanie załatwić.. Ale najlepiiej zadzwoń i porozmawiaj z nią.. :) Nam załatwiła też i jestesmy zadowoleni.. :) nr tel.. 501166718
co do sklepów internetowych oczywiście wybieraj te które maja dużo pozytywnych komentarzy i płac przy odbiorze przesyłki,są tez opcje odbioru ze specjalnych punktów,zmywarkę np.odbierałem ze sklepu komputerowego w Gdańsku
tak to zarex.
wiesz nie wiem dokładnie jak ona wypada na tle sklepów w necie... ale moim zdaniem warto się przejechać tylko powiem Ci że nie mają wszystkiego na miejscu więc lepiej najpierw tzw. markety a potem zarex ponieważ jak nie mają to ściągną sprzęt jaki chcesz i zawsze można się potargować.
POWODZENIA.
cerweza ma racje kupowałem tv oraz kino domowe ze sklepu internetowego oczywiscie najpierw pojechałem do media i saturna zeby zobaczyc modele i ceny które mnie interesuja wtedy zobaczyłem sobie na necie w jakich cenach sa w sklepach internetowych i szczerze zaoszczędziłem na tych dwóch rzeczach 700 zł polecam naprawde sie opłaca dostawa sprawnie idzie 2 do 3 dni
najtaniej będzie w sklepach internetowych, znajdź interesujcie Cie modele i popatrz w porównywarkach typu nokaut ceneo skapiec itd.
czy to hurtownia zarex? taką znalazłam w google
i tak kupuję za gotówkę więc raty to nie problem,
mam zamiar objeździć w weekend kilka różnych sklepów typu saturn, euro rtv itd
a czy ta hurtownia ma jakąś nazwę? jak ją znajdę?

pytam gdyż nie jestem w gdańska :)
Ja zrobiłbym tak... oczywiście gdyby to nie była sprawa pilna...
Poczekać na jakieś promocje, dni bez VAT lub tego typu inne akcje.
Ewentualnie z własnego doświadczenia mogę polecić hurtownie AGD na Marynarki Polskiej, minusem jest to że płatność gotówką i bez rat ale za to niepodważalny PLUS - niskie ceny i możliwość targowania się, z zasady im więcej kupujesz tym większy rabat, np. okap gratis.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jaki jest koszt budowy domu? (128 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (193 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Inwestowanie w nieruchomości. (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam odłożoną pewną sumę pieniędzy i zastanawiam się nad inwestycją w...

do góry