Cały okres przygotowawczy do egzaminu był na bardzo wysokim poziome. Chętnie przychodziło się na wykłady z prowadzącym Panem Mirkiem, na których zajęciach nie byłeś zanudzany a zdobywałaś wiedzę teoretyczną, która w znaczny sposób ułatwiła pierwsze km samochodem. Już na teorii przygotowywali do najtrudniejszych skrzyżowań i na co trzeba zwrócić szczególną uwagę. Miałem przyjemność jeździć głównie z panem Michałem i bardzo jestem zadowolony. Mimo, że się uczyłem dopiero to czułem się pewnie i wiedziałem, że każdy błąd zostanie omówiony bym jak najlepiej zachował się przy następnej sytuacji. Nigdy nie zabrakło profesjonalizmu i przyjemnej atmosfery co było bardzo ważne bo dzięki temu z uśmiechem wsiadałem do samochodu. Kilka godzin z czego jestem bardzo zadowolony jeździłem z panem Mirkiem, uważam, że ma świetnie podejście do kursantów i jeśli byś mógł sobie wybrać jazdy dodatkowe z, którymś z instruktorów to polecam Pana Mirka zdecydowanie.

Nie sztuką jest być instruktorem, sztuką jest uczyć tak by inni chętnie się od ciebie uczyli więc uważam, ze lepiej nie mogłem wybrać.

Zdałem za pierwszym : )