ALLMA

Meble kuchenne Zabudowy, meble na wymiar

Gdańsk, Jana III Sobieskiego 14

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Warto wątek zamknięty Szukaliśmy z zoną wykonawcy mebli kuchennych. W czarnym i bordowym połysku....
~Wiktor
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2014

Nieporozumienie wątek zamknięty Niestety muszę się zgodzić z opinią Pani Anity. Faktycznie umowienie się na...
~Iwona
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 listopada 2013

Nawet nie można się umówić na spotkanie wątek zamknięty umówić się na spotkanie w domu - wielka sztuka. Szef ciągle mówi iż oddzwoni...
~Anita
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2013

Polecam wątek zamknięty Zgadzam się całkowicie z opinią Pani "Klientka z Zaspy"- oddaje w 100% to co...
~Wiola
-

dodano: 2 kwietnia 2013

Szafa w korytarzu wątek zamknięty Szefem, a zarazem właścicielem firmy Allma jest przesympatyczny człowiek o...
~Klientka z Zaspy
-

dodano: 7 grudnia 2012

Niezła firma wątek zamknięty Do nowego mieszkania zamawiałem kuchnię oraz dwie szafy. Projektant potrafił...
~Mateusz
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2010

Zadowolony klient wątek zamknięty Panowie z firmy wykonywali u mnie kuchnię i jestem zadowolony z ich...
~Zaspianin
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 listopada 2010

Świetne wykonanie wątek zamknięty Poszukiwałam firmy, która byłaby w stanie wykonać niezbyt standardowe meble...
~Anita K.
-

dodano: 8 lipca 2010

Firma godna polecenia wątek zamknięty W firmie Allma zamówiłam dwie zabudowy do mojego mieszkania. Firma posiada...
~Monika
-

dodano: 2 lipca 2010

Grzegorz - opinia wątek zamknięty fachowo wykonane projekty i montaże ogulnie jestem zadowolony z tej firmy
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

10

wątków

do góry