Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetne zajęcia dla dzieci. wątek zamknięty Zajęcia są bardzo ciekawe i dynamiczne. Prowadzący jest osobą kreatywną, ma...
~Rodzice 3,5 letniego Michałka.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 września 2013

Polecamy! wątek zamknięty Bardzo ciekawe i skuteczne zajęcia! W legovisku nauka to super zabawa, której...
~Mama Jasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2013

Bardzo oryginalne zajecia wątek zamknięty Jestem pod wrazeniem zajec angielskiego, zaskoczony i zachecony, bo widze ze...
~Mariusz de Wejher
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 października 2012

Jestem zadowolony wątek zamknięty Po prostu jestem zadowolony, wg mnie tak wlasnie powinny wygladac zajecia dla...
~zadowolony tata Bartlomieja
-

dodano: 4 września 2012

Miejsce godne uwagi wątek zamknięty Moi synowie lubia chodzic na zajecia do Legowiska i nie lubia z nich...
~Marek S.
-

dodano: 31 lipca 2012

Takich zaj ec jeszcze nie widzialem! wątek zamknięty Nie widzialem takich zajec ktore by angazowaly dzieci w taki sposob, aby...
~Zbyszek
-

dodano: 13 lipca 2012

Zajęcia LEGO w Pasji s.c. na Morenie wątek zamknięty 2012-07-09 18:00edytuj Zajęcia LEGO w Pasji s.c. na Morenie Pan Jakub...
~Pasja-czasdladziecka.pl
-

dodano: 9 lipca 2012

Impreza urodzinowa piewsza klasa! wątek zamknięty Zabawa urodzinowa udana pod każdym względem. Dzieci nnie miały ani chwili,...
~Zadowoleni rodzice
-

dodano: 3 lipca 2012

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Moje dziecko oraz jego goście byli zachwyceni organizacją urodzin w...
~zazu
-

dodano: 1 lipca 2012

Kreatywność kursów wątek zamknięty Kursy w idealny sposób łączą zabawę z nauka języka angielskiego. Nasze...
~Daniel
-

dodano: 26 czerwca 2012

Jestem zachwycona! wątek zamknięty Jestem zachwycona urodzinkami, dzieci bawily sie fantastycznie i nie chodzilo...
~Zofia
-

dodano: 19 czerwca 2012

Polecam !!! wątek zamknięty Mój syn na hasło " dzis poniedziałek i angielski " robi ze swoich ust coś na...
~Kasia, mama zadowolonego Bruna
-

dodano: 13 czerwca 2012

Moje dziecko bylo przeszczesliwe wątek zamknięty Jestesmy bardzo zadowoleni z urodzinek w Legowisku, dzieci byly nieustannie...
~Natalia
-

dodano: 30 maja 2012

Fantastyczne zajęcia wątek zamknięty Nietypowa forma ale bardzo rozwijająca i zachęcająca dzieci do nauki a...
~Joanna
-

dodano: 28 maja 2012

Świetna zabawa w luźnej atmosferze wątek zamknięty Mój syn bardzo lubi uczestniczyć w zajęciach. Świetna zabawa, swobodna...
~Maciej
-

dodano: 8 maja 2012

Bardzo rozwijające zajęcia!!! wątek zamknięty Bardzo rozwijające zajęcia dla dzieci, ciekawie prowadzone, pomysłowo, dużo...
~Monika
-

dodano: 7 maja 2012

urodziny kostka wątek zamknięty dzieci dobrze sie bawily, moje obawy, ze 3 godziny to za dlugo byly niepotrzebnr
~Anna
-

dodano: 29 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry