Widok

ANSTA -firma informatyczna

Witam, nie mogę znaleźć w sieci żadnych opinii na temat pracy w firmie ANSTA w Gdańsku. Czy ktoś mogłby sie podzielic wrażeniami ? Chodzi generalnie o samą pracę (kandyduję na webmastera)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
ODRADZAM!!!!!! po prostu zaufaj....
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 19
Nie polecam współpracy z ta firma! Szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 17
Mam złe doświadczenia...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16
Widać jest nowa oferta od nich dla Frontend Developera, możesz rozwinąć co u nich nie tak się dzieje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam w Ansta, zostałam po stażu na dłużej, niestety musiałam zrezygnować z powodów prywatnych, czego bardzo żałuję. Firma z dość ciekawym podejściem. Atmosfera na plus, wsparcie i możliwości rozwoju duże, jeśli faktycznie się chce. Nikt tam cię nie gnębi, nawet jak coś sprawia trudności. Wystarczy powiedzieć. Nie chcę przekolorować, ale w tej firmie bardziej we mnie wierzyli, niż ja sama w siebie.
Co do pani Staniszewskiej powiem tylko tyle - bardzo fajna babka.
Dziwię się, skąd takie opinie. Chyba piszą to Ci, którym się w głowach poprzewracało.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 7

Byłem na stażu. To była moja pierwsza firma IT. Szansa zostania po stażu była - jednak chciałem spróbować w dolinie krzemowej :)
Firme polecam każdemu, kto ceni dobrą atmosferę i rozwój - możliwości tu są nieograniczone, jednak sam musisz mieć ogromną motywacje do działania - tu nie masz bata nad głową, a to nie każdemu odpowiada...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile ci płacili na stażu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozmowa rekrutacyjna to jakiś żart... ludzie szanujcie się i nie marnujcie swojego czasu na pseudo rozmowę o pracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry