Widok
Pracowałam w Ansta, zostałam po stażu na dłużej, niestety musiałam zrezygnować z powodów prywatnych, czego bardzo żałuję. Firma z dość ciekawym podejściem. Atmosfera na plus, wsparcie i możliwości rozwoju duże, jeśli faktycznie się chce. Nikt tam cię nie gnębi, nawet jak coś sprawia trudności. Wystarczy powiedzieć. Nie chcę przekolorować, ale w tej firmie bardziej we mnie wierzyli, niż ja sama w siebie.
Co do pani Staniszewskiej powiem tylko tyle - bardzo fajna babka.
Dziwię się, skąd takie opinie. Chyba piszą to Ci, którym się w głowach poprzewracało.
Co do pani Staniszewskiej powiem tylko tyle - bardzo fajna babka.
Dziwię się, skąd takie opinie. Chyba piszą to Ci, którym się w głowach poprzewracało.
Byłem na stażu. To była moja pierwsza firma IT. Szansa zostania po stażu była - jednak chciałem spróbować w dolinie krzemowej :)
Firme polecam każdemu, kto ceni dobrą atmosferę i rozwój - możliwości tu są nieograniczone, jednak sam musisz mieć ogromną motywacje do działania - tu nie masz bata nad głową, a to nie każdemu odpowiada...
Firme polecam każdemu, kto ceni dobrą atmosferę i rozwój - możliwości tu są nieograniczone, jednak sam musisz mieć ogromną motywacje do działania - tu nie masz bata nad głową, a to nie każdemu odpowiada...