Widok

APARAT ORTODONTYCZNY

Zaspa Temat dostępny też na forum:
CZY KTOŚ WIE GDZIE NAJTANIEJ ROBIĄ APARATY ORTODONTYCZNE DLA 13-TO LATKA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiek generalnie nie ma znaczenia,koszty są podobne
ceny raczej już dawno nie sa przystepne,a tym bardziej u starych wyjadaczy typu czajkowski,orzelska i podobni
radze poczytać na forach,ja mam ortodonte na ujeścisku,za 2 łuki zapłaciłem 1,5 roku temu prawie 3,5 koła i to za zwykły,a nie kosmetyczny aparat
Dzięki za odp
Aparat góra i dół kosztuje 3.200 zł jeden łuk tylko 1600 zł polecam Ortodontę na Chełmie ja teraz noszę aparat i jestem bardzo zadowolona wizyta 100zł zmienianie gumek itd.. Polecam serdecznie. Aparaty są też robione na NFZ !!

Polecam Szczerze !!
Witam Angelika gdzie mozna zrobic aparat na fundusz ja chodze z coeka na zaspe do ortodonty i uslyszalalm od pani doktor ze nie ma takich aparatow na fundusz??
Ja placilam 1 tys za gorny luk z miesiac temu we wrzeszczu, a kolejne wizyty po 100zł.
PRZYCHODNIA BURZYNSKIEGO NA NFZ
proszę o adres tego ortodonty

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry