Widok

AQUA AEROBIC

Morena Temat dostępny też na forum:
gdzie polecacie ? jaka jest odplatność?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam https://mysportplus.pl/aqua-aerobik/ fajna młoda ekipa prowadzi zajęcia.
To wielka tajemnica. Jak wszystko co dotyczy szkoły ARGONAUT - wielka ściema ! Robia co i jak im się podoba, a jak się zapiszesz na zajęcia - to sam zobaczysz jak jest "różowo". Brrr...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
gdzie i jaka jest odplatność?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja chciałabym zwrócić uwagę, jak mocno zanegowane są odpowiedzi dotyczące konkurencji Pani Yvetty i niepochlebne opinie na temat jej zajęć, czy prawdziwości opinii - czy naprawdę nie potraficie zadbać o normalną reklamę, chociaż patrząc na Waszą stronę internetową, to chyba za wiele nie ma co wymagać:)Ja też słyszałam, ze w hotelu Posejdon w Jelitkowie jest fajnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 27

odn. postu m.g.

To się nazywa "przybetonić". To jest forum trójmiejskie, nie warszawskie...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aqua aerobik – Centrum Figura

Zajęcia aqua aerobiku (gimnastyki w wodzie) polecane osobom z problemami kręgosłupa i stawów, idealne dla osób z nadwagą, skutecznie pomagają zwalczyć cellulitis, schudnąć i wymodelować sylwetkę. Zajęcia prowadzone na terenie całej Warszawy (Bemowo, Bielany, Centrum, Jelonki, Mokotów, Ochota, Piaseczno, Praga Płn, Stegny, Ursus, Wilanów). Rezerwacje pod nr tel. (22) 671-03-40, 506899236 biuro@figura.waw.pl
http://www.aquaaerobik.waw.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
No i co, ze chodzisz?A ja z pewnością nie pójdę, skoro tak kiepsko im idzie, że sami muszą bzdury tutaj wypisywać:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 29
Ej,a może jest ktoś chętny żeby zacząć ze mną od czerwca?tylko nie wiem gdzie.Tak tu jest namieszane że aż głowa boli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
No ale i tak się już nauczyli i wychwalają własną firmę z kilku kompów (na pewno nie tylko panie Nikor i Dymecka to tak na prawdę Argonaut) po tym jak kiedyś żałośnie wpadli na forum gazety. Pani Ywetta wyprodukowała wielki wątek, gdzie kilkanaście niezalogowanych osób (a moze nawet więcej) o tym samym ip zachwycało się zajęciami :D.
Żenada.
Wątek został na ich szczęście skasowany.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 38
Celina Nikor, Joanna Dymecka - to samo IP - i wszystko jasne. Takich rzeczowych informacji moga udzielic tylko właściciele;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 36
http://water-fit.prv.pl/

Aqua Aerobik na małym basenie PG. Bardzo mi się tam podoba. Jest kameralnie, instruktorka ciekawie prowadzi zajęcia a muzyczka fajnie dopełnia całości.
Cennik jest na stronie WWW.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 38
czy ktoś chętny by wspólnie chodzić na aqua aerobik? :) na wajdeloty? na start ?:)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26
jest na pewno na basenie w hotelu posejdon w jelitkowie, nie wiem jaka odpłatność... w tygodniu od 21, a w soboty od 8.15.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 28
Ja też uczęszczam do Pani Yvetty na Aqua aerobic , jest OK............
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo pewnie jesteś pracownikiem tej firmy, albo kimś z nią związanym, a nie zainteresowaną osobą. Strona tej firmy jest kiepska i mało czytelna. Ceny powinny być na stronie, chyba, że to wielka tajemnica i w zależności kto i kiedy pyta, to cena jest inna:) Nie twierdzę,że jesteście kiepscy, bo nie korzystałam, ale twierdzę, że uprawiacie kiepski marketing - od razu widać, że to nie zachwycone Panie piszą, tylko osoby powiązane z firmą, a to zaczyna odstraszać, a nie przyciągać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 36
Ja chodzę na AQUA AEROBIC do ARGONAUTÓW od lat.
Nie miałam problemu zapisaniem się , bo wszystko znalazłam na ich stronie www.argonaut.gda.pl , a zapisać się można w :
1.W biurze Argonaut Dom Technika - NOT ul.Rajska 6 pok.305
w każdą Środę i Piątek od 17:00 do 19:00.

2.Na Pływalni Krytej Politechniki Gdańskiej ul.Aleja Zwycieństwa 12
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy SZATNI BASENU
w każdy Wtorek od 18:00 do 19:00 i Czwartek od 16:00 do 17:30

3.Na Pływalni Krytej MOSiR ul.Chałubińskiego 13 w Gdańsku - Chełmie
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy KASIE BASENU
w każdy Poniedziałek , Środę i Piątek od 17:00 do 19:00

A co najważniejsze Argonauci prowadzą zajęcia 7x w tygodniu , czyli codziennie :

Poniedziałek → 20:00 oraz 20:40

Wtorek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20

Środa → 20:40 oraz 21:20

Czwartek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20

Piątek → 20:40 oraz 21:20

W sobotę :

18:20 oraz 19:00 oraz 19:40

W niedzielę:

19:00 oraz 19:40 oraz 20:20

Pozdrawiam.

PS.

Ja nie miałam problemów ze stroną www.argonaut.gda.pl
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 7
no właśnie ja też się tu zastanawiam gdzie pójść, Ten Argonaut niby polecany, tylko dlaczego tak mało informacji na stronie??i nie mozna żadnej rezerwacji dokonać przez internet :( Chyba pójdę na Start
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 27
dzięki enia :)
image
Start jest na Wajdeloty, zaraz przy kolejce SKM, rok temu chyba 17 zlw karnecie za jedno zajecie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 24
gdzie we Wrzeszczu na start?il kosztuje?
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum Moda i uroda

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku. (162 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie...

Botoks czy mezoterapia na pierwsze zmarszczki mimiczne (38 odpowiedzi)

Mam 29 lat. Sucha skóra . Zauważyłam już u siebie pierwsze zmarszczi ( chociaż widziałam je...

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

do góry