Widok
Aqua aerobic Nauka Pływania Basen Pływacki w Gdańsku......www.argonaut.gda.pl
Ocena 5.0 Ćwiczę aqua aerobic od czterech miesięcy...
Właśnie czegoś takiego szukałam, może aqua aerobic w końcu rozwiąże mój problem z nadwaga,pomyślałam - Po urodzeniu drugiego dziecka znacznie przybrałam na wadze, ale nie to było najgorsze. Moje ciało bardzo się zmieniło; miałam brzydkie rozstępy, cellulit. Chciałam mieć znowu gładką, jędrną skórę bez konieczności poddawania się kosztownym zabiegom. Zwykły fitness wydawał mi się nudny, co innego aerobic w wodzie! Na pierwsze zajęcia szłam jednak pełna wątpliwości, ale wszystkie rozwiały się tuż po wejściu do wody. Po 4o minutach ćwiczeń czułam się fantastycznie! Aqua aerobic to same zalety- przyjemna woda, fajni ludzie, a jeśli chodzi o ćwiczenia to instruktorka dba, by zawsze działo się coś nowego. Ale przede wszystkim jestem zadowolona z efektów, jakie dał wodny trening- cellulit wyparował, a moje ciało nabrało jędrności! Jestem zauroczona i zachwycona Aqua...
Zajęcia u Pani Ywetty są MEGA SUPER , no porostu ZJAWISKOWE u zajwiskowej Pani Ywetty. PS. Fakt , trudno się dostać na zajęcia do Pani Yvetty Dobroczek , ale warto, a jak już się dostałam to pilnuję swoich miejsc , chodzę trzy razy w tygodniu z koleżanką , razem jeździmy samochodem raz ja swoim , raz ona swoim. A tak na marginesie podziwiamy figurę Pani Ywetty , a jak dowiedziałam się ,że ma syna 16 letniego to z koleżanką usiadłyśmy i oniemiałyśmy . No , Aquaerobic to jest to my też schudniemy . Polecam Panią Ywettę. Na zajęciach super ćwiczenia , przy bardzo dobrze dobranej MUZIE. Warto obejrzeć FILM z ZAJĘĆ AQUA AEROBICU prowadzonego przez Panią Yvettkę , który można znaleść na stronie www.argonaut.gda.pl
Nie ma co gadać,MEGA Szkoła PŁYWANIA i NURKOWANIA wystarczy zobaczyć jak uczą. www.youtube.com/resu...gby komuś nie działał link wystarczy wejść na you to be i wpisać (Dobroczek) Kliknij na poniższy Link i Zobacz Jak Prowadzą ARGONAUCI Zajęcia Na Pływalni Krytej/Basenie Pływackim ,Lekcje Nauki Pływania Dla Dzieci , Niemowląt ,Młodzieży i Dorosłych; AQUA AEROBIC/FITNESS ,Kursy NURKOWANIA PADI IANTD,KURSY PIERWSZEJ POMOCY EFR i DAN. www.youtube.com/results?search_query=dobroczek&search_type=&aq=f
Ocena 5.0 Ćwiczę aqua aerobic od czterech miesięcy...
Właśnie czegoś takiego szukałam, może aqua aerobic w końcu rozwiąże mój problem z nadwaga,pomyślałam - Po urodzeniu drugiego dziecka znacznie przybrałam na wadze, ale nie to było najgorsze. Moje ciało bardzo się zmieniło; miałam brzydkie rozstępy, cellulit. Chciałam mieć znowu gładką, jędrną skórę bez konieczności poddawania się kosztownym zabiegom. Zwykły fitness wydawał mi się nudny, co innego aerobic w wodzie! Na pierwsze zajęcia szłam jednak pełna wątpliwości, ale wszystkie rozwiały się tuż po wejściu do wody. Po 4o minutach ćwiczeń czułam się fantastycznie! Aqua aerobic to same zalety- przyjemna woda, fajni ludzie, a jeśli chodzi o ćwiczenia to instruktorka dba, by zawsze działo się coś nowego. Ale przede wszystkim jestem zadowolona z efektów, jakie dał wodny trening- cellulit wyparował, a moje ciało nabrało jędrności! Jestem zauroczona i zachwycona Aqua...
Zajęcia u Pani Ywetty są MEGA SUPER , no porostu ZJAWISKOWE u zajwiskowej Pani Ywetty. PS. Fakt , trudno się dostać na zajęcia do Pani Yvetty Dobroczek , ale warto, a jak już się dostałam to pilnuję swoich miejsc , chodzę trzy razy w tygodniu z koleżanką , razem jeździmy samochodem raz ja swoim , raz ona swoim. A tak na marginesie podziwiamy figurę Pani Ywetty , a jak dowiedziałam się ,że ma syna 16 letniego to z koleżanką usiadłyśmy i oniemiałyśmy . No , Aquaerobic to jest to my też schudniemy . Polecam Panią Ywettę. Na zajęciach super ćwiczenia , przy bardzo dobrze dobranej MUZIE. Warto obejrzeć FILM z ZAJĘĆ AQUA AEROBICU prowadzonego przez Panią Yvettkę , który można znaleść na stronie www.argonaut.gda.pl
Nie ma co gadać,MEGA Szkoła PŁYWANIA i NURKOWANIA wystarczy zobaczyć jak uczą. www.youtube.com/resu...gby komuś nie działał link wystarczy wejść na you to be i wpisać (Dobroczek) Kliknij na poniższy Link i Zobacz Jak Prowadzą ARGONAUCI Zajęcia Na Pływalni Krytej/Basenie Pływackim ,Lekcje Nauki Pływania Dla Dzieci , Niemowląt ,Młodzieży i Dorosłych; AQUA AEROBIC/FITNESS ,Kursy NURKOWANIA PADI IANTD,KURSY PIERWSZEJ POMOCY EFR i DAN. www.youtube.com/results?search_query=dobroczek&search_type=&aq=f
Aquaerobic ,któregodługo szukałam.
Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Panią Yvettą. Jestem bardzo zadowolona, zajęcia prowadzone są profesjonalnie, nic nie dzieje się z przypadku!!!! jest czysto, bardzo miło i co najważniejsze SKUTECZNIE!!!!! Zrobiłam mały wywiad środowiskowy i opinie wielu osób potwierdzały się w tej szkole uczy bardzo dobra kadra, a co dla mnie jest najważniejsze jest doskonały kontakt z prowadzącymi, nigdy nie ma problemu ze zmianą terminu.Uczciwie mogę polecić!!!!!! Dla mnie na ćwiczeniach u Pani Yvetty jest nadal LATO , i czego chciec więcej,pokażcie mi lepszą instruktorkę FITNESS...
A zajęcia kosztują ok . 20 zł za jedno spotkanie.
Warto zopbaczyć jak wyglądają na www.argonaut.gda.pl
Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Panią Yvettą. Jestem bardzo zadowolona, zajęcia prowadzone są profesjonalnie, nic nie dzieje się z przypadku!!!! jest czysto, bardzo miło i co najważniejsze SKUTECZNIE!!!!! Zrobiłam mały wywiad środowiskowy i opinie wielu osób potwierdzały się w tej szkole uczy bardzo dobra kadra, a co dla mnie jest najważniejsze jest doskonały kontakt z prowadzącymi, nigdy nie ma problemu ze zmianą terminu.Uczciwie mogę polecić!!!!!! Dla mnie na ćwiczeniach u Pani Yvetty jest nadal LATO , i czego chciec więcej,pokażcie mi lepszą instruktorkę FITNESS...
A zajęcia kosztują ok . 20 zł za jedno spotkanie.
Warto zopbaczyć jak wyglądają na www.argonaut.gda.pl
Gorąco polecam zajęcia na basenie z ARGONAUTEM. Nauka pływania i aquaaerobic na basenie na Chełmie to bardzo dobry pomysł na rozruszanie się po zimie i zadbanie o własna kondycję. Atmosfera na zajęciach bardzo miła, pełen profesjonalizm. Basen super zadbany, czysto, ciepło i przyjemnie. Wielkie brawa dla Pani Yvetty i Pana Tomasza Dobroczek. Super !!! Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
w sumie na chełmie aqua aerobik tez prowadzi szkoła Argonaut. Ciężko się dostać na ich zajęcia - to chyba najlepsza rekomendacja . mają zajęcia na basenie polibudy (+ za małą liczbę osób i ogólny spokój, tam łatiej sie dostać) , na chełmie - jakies dwaa miesciace czekałam az zwolni się tam jakies miejsce, teraz chodzę tam w niedziele. duzo ludzi, ale bynajmniej mam bliżej :)
Witam!!! A ja serdecznie zapraszam na zajęcia aqua aerobiku do Gdyni. Wiem, że to może wydawac się daleko, ale warto spróbować. W Hotelu Gdynia mozna poćwiczyć, ogrzać się w saunie, podogadzać sobie własnymi kosmetykami i swietnie zrelaksować się. Po szczegóły zapraszam na stronę www.relaxcenter.pl, mój telefon 0501-19-44-55. Pozdrawiam!!!
A ja mam wrażenie, że te wszystkie posty dotyczące ARGONAUT pisali sami właściciele, albo osoby z nimi powiązane, bo wyglądają, jak nachalna reklama i ciągle jak ktoś napisze, o jakiejś innej firmie, to pojawia się wzmianka o tej firmie. W końcu weszłam na ich stronę i zero info o cenach, miejscach-wszystko telefonicznie, albo osobiście. Strona kiepska, kiepskie informacje, a raczej mocno ograniczone.
Ja chodzę na AQUA AEROBIC do ARGONAUTÓW od lat.
Nie miałam problemu zapisaniem się , bo wszystko znalazłam na ich stronie www.argonaut.gda.pl , a zapisać się można w :
1.W biurze Argonaut Dom Technika - NOT ul.Rajska 6 pok.305
w każdą Środę i Piątek od 17:00 do 19:00.
2.Na Pływalni Krytej Politechniki Gdańskiej ul.Aleja Zwycieństwa 12
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy SZATNI BASENU
w każdy Wtorek od 18:00 do 19:00 i Czwartek od 16:00 do 17:30
3.Na Pływalni Krytej MOSiR ul.Chałubińskiego 13 w Gdańsku - Chełmie
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy KASIE BASENU
w każdy Poniedziałek , Środę i Piątek od 17:00 do 19:00
A co najważniejsze Argonauci prowadzą zajęcia 7x w tygodniu , czyli codziennie :
Poniedziałek → 20:00 oraz 20:40
Wtorek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20
Środa → 20:40 oraz 21:20
Czwartek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20
Piątek → 20:40 oraz 21:20
W sobotę :
18:20 oraz 19:00 oraz 19:40
W niedzielę:
19:00 oraz 19:40 oraz 20:20
Pozdrawiam.
PS.
Ja nie miałam problemów ze stroną www.argonaut.gda.pl
Nie miałam problemu zapisaniem się , bo wszystko znalazłam na ich stronie www.argonaut.gda.pl , a zapisać się można w :
1.W biurze Argonaut Dom Technika - NOT ul.Rajska 6 pok.305
w każdą Środę i Piątek od 17:00 do 19:00.
2.Na Pływalni Krytej Politechniki Gdańskiej ul.Aleja Zwycieństwa 12
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy SZATNI BASENU
w każdy Wtorek od 18:00 do 19:00 i Czwartek od 16:00 do 17:30
3.Na Pływalni Krytej MOSiR ul.Chałubińskiego 13 w Gdańsku - Chełmie
u Pani Yvette Dobroczek pełniącej dyżur przy KASIE BASENU
w każdy Poniedziałek , Środę i Piątek od 17:00 do 19:00
A co najważniejsze Argonauci prowadzą zajęcia 7x w tygodniu , czyli codziennie :
Poniedziałek → 20:00 oraz 20:40
Wtorek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20
Środa → 20:40 oraz 21:20
Czwartek → 20:00 oraz 20:40 oraz 21:20
Piątek → 20:40 oraz 21:20
W sobotę :
18:20 oraz 19:00 oraz 19:40
W niedzielę:
19:00 oraz 19:40 oraz 20:20
Pozdrawiam.
PS.
Ja nie miałam problemów ze stroną www.argonaut.gda.pl
Bo pewnie jesteś pracownikiem tej firmy, albo kimś z nią związanym, a nie zainteresowaną osobą. Strona tej firmy jest kiepska i mało czytelna. Ceny powinny być na stronie, chyba, że to wielka tajemnica i w zależności kto i kiedy pyta, to cena jest inna:) Nie twierdzę,że jesteście kiepscy, bo nie korzystałam, ale twierdzę, że uprawiacie kiepski marketing - od razu widać, że to nie zachwycone Panie piszą, tylko osoby powiązane z firmą, a to zaczyna odstraszać, a nie przyciągać.
No ale i tak się już nauczyli i wychwalają własną firmę z kilku kompów (na pewno nie tylko panie Nikor i Dymecka to tak na prawdę Argonaut) po tym jak kiedyś żałośnie wpadli na forum gazety. Pani Ywetta wyprodukowała wielki wątek, gdzie kilkanaście niezalogowanych osób (a moze nawet więcej) o tym samym ip zachwycało się zajęciami :D.
Żenada.
Wątek został na ich szczęście skasowany.
Żenada.
Wątek został na ich szczęście skasowany.
Aqua aerobik – Centrum Figura
Zajęcia aqua aerobiku (gimnastyki w wodzie) polecane osobom z problemami kręgosłupa i stawów, idealne dla osób z nadwagą, skutecznie pomagają zwalczyć cellulitis, schudnąć i wymodelować sylwetkę. Zajęcia prowadzone na terenie całej Warszawy (Bemowo, Bielany, Centrum, Jelonki, Mokotów, Ochota, Piaseczno, Praga Płn, Stegny, Ursus, Wilanów). Rezerwacje pod nr tel. (22) 671-03-40, 506899236 biuro@figura.waw.pl
http://www.aquaaerobik.waw.pl/
Zajęcia aqua aerobiku (gimnastyki w wodzie) polecane osobom z problemami kręgosłupa i stawów, idealne dla osób z nadwagą, skutecznie pomagają zwalczyć cellulitis, schudnąć i wymodelować sylwetkę. Zajęcia prowadzone na terenie całej Warszawy (Bemowo, Bielany, Centrum, Jelonki, Mokotów, Ochota, Piaseczno, Praga Płn, Stegny, Ursus, Wilanów). Rezerwacje pod nr tel. (22) 671-03-40, 506899236 biuro@figura.waw.pl
http://www.aquaaerobik.waw.pl/
A ja chciałabym zwrócić uwagę, jak mocno zanegowane są odpowiedzi dotyczące konkurencji Pani Yvetty i niepochlebne opinie na temat jej zajęć, czy prawdziwości opinii - czy naprawdę nie potraficie zadbać o normalną reklamę, chociaż patrząc na Waszą stronę internetową, to chyba za wiele nie ma co wymagać:)Ja też słyszałam, ze w hotelu Posejdon w Jelitkowie jest fajnie.
Polecam https://mysportplus.pl/aqua-aerobik/ fajna młoda ekipa prowadzi zajęcia.