Widok
ARGONAUT polecam wszystkim!
Z reguły nie wystawiam żadnych opinii w internecie i szczerze przyznam, że robię tu wyjątek lecz nie bez powodu. Moja przygoda "z wodą" zaczęła się właśnie na tym basenie na nauce pływania 3 lata temu. Od tamtej pory udało mi się przekonać do tego pięknego i relaksującego sportu moją żonę i dzieciaki. Teraz jestem już po kursie nurkowania, który ukończyłem wraz z małżonką. Na basenie klimat jest rewelacyjny- przyjaźnie nastawieni ludzie i możliwość dostosowania godzin i wieku(w przypadku dzieci) do zajęć jeszcze bardziej wpływa na pozytywną opinię i sprawia, że człowiek czuje się "jak u siebie". Co do kursu nurkowania to bezpieczeństwo i profesjonalizm aż wychodzi bokami, w dobrym tych słów znaczeniu oczywiście. Wiedza, którą przekazuje(a raczej wbija do głowy) instruktor, pan Tomasz, uprzyjemnia i uatrakcyjnia nurkowanie. Zajęcia nie są prowadzone "na odwal" ani w systemie "płacę to wymagam" więc co za tym idzie na kursie można poznać ludzi, którzy naprawdę chcą się czegoś nauczyć i czerpać wiedzę od człowieka, który jest profesjonalistą i swoimi metodami uratował pewnie nie jedno życie. Mówiąc w skrócie ARGONAUT polecam wszystkim. Pozdrawiam :)
Moja ocena
Argonaut
kategoria: Nauka pływania
poziom nauczania: 6
klimat: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6