Właśnie dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Wszystko to, to właśnie jego zasługa. To on przez 30 godzin znosił moje fochy i częste irytujące stwierdzenie " NO PRZECIEŻ WIEM ". Jarek jesteś instruktorem na miarę światową, poprostu jesteś najlepszy pod słońcem. Potrafiłeś opanować mój stres, sprawiłeś że nauczyłam się przyznawać do błędów, a nawet opanowałeś moją szybkość i dynamikę. Przekazywałeś mi swoją cenną wiedzę prosto ale konkretnie, wskazówki które udzielałeś przydały się na egzaminie i na pewno jeszcze długo będę z nich korzystała. Jarek jest po prostu niezastąpiony i nie da się go ocenić w paru słowach. Kurs w miłej i pogodnej atmosferze minął błyskawicznie. Jestem mu bardzo ale to bardzo wdzięczna. Podziękowania przekazuje również Panu Radkowi, który na egzaminie wewnętrznym postawił mnie na ziemię i pokazał że egzamin państwowy to nie są przelewki. Taka kropelka adrenaliny była dobrą nauką przed EGZAMINEM PAŃSTWOWYM.
CHCESZ ZDAĆ SZYBKO PRAWKO ZAPISZ SIĘ DO ASA, KTÓRY JEST NIEZASTĄPIONY I BEZKONKURENCYJNY.
POLECAM NA 100%
Pozdrawiam :-)