Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Były kursant OSK AS - opinia Szkołę z czystym sumieniem mogę polecić. Jeździć uczyłem się u instruktora...
~Były kursant OSK AS
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 14 lutego 2023

Daniel Dzięcioł - opinia Serdecznie polecam szkołę jazdy! Pan Stanisław w bardzo ciekawy sposób...
~Daniel Dzięcioł
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 3 stycznia 2023

Tymon - opinia Pan Paweł najlepszy instruktor, elegancko zdane za pierwszym razem, cały kurs...
~Tymon
-

dodano: 30 grudnia 2022

Maria - opinia Serdecznie polecam jazdy z Panem Pawłem Anastaziakiem. Pełen profesjonalizm i...
~Maria
-

dodano: 30 grudnia 2022

Adam P. - opinia Bardzo profesjonalne podejście instruktorów w miłej atmosferze. Świetne...
~Adam P.
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 10 grudnia 2022

Mariusz - opinia Dziękuję panu Pawłowi szacun pełen profesjonalizm b.dobra komunikacja z...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 12 października 2022

Askaja - opinia Pan Mariusz przy kat. A działa cuda! Co prawda nie robiłam kursu w tej...
~Askaja
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 12 sierpnia 2022

Agnieszka - opinia Polecam! Zostałam tutaj bardzo dobrze przygotowana do egzaminów, instruktorzy...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 23 czerwca 2022

Dominik - opinia Świetny system nauczania, świetni instruktorzy
~Dominik
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 25 kwietnia 2022

Agata Denicka - opinia Świetna szkoła jazdy. Z całego serca polecam instruktora Pana Pawła...
~Agata Denicka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 stycznia 2022

Ola W - opinia Jestem bardzo wdzięczna, że przypisano do mnie wspaniałego człowieka jakim...
~Ola W
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 grudnia 2021

Jagoda - opinia Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, polecam serdecznie szkółkę a w...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 października 2021

Przemek - opinia Super szkoła. Dzisiaj zdany egzamin :D, od razu po kursie. Szczególnie...
~Przemek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 lipca 2021

Weronika - opinia Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu. Świetny ośrodek z bardzo dobrymi...
~Weronika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lipca 2021

Dawid Galicki - opinia Jestem bardzo zadowolony z przebiegu mojego kursu odbył się on w miłej...
~Dawid Galicki
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2021

Malina - opinia Prawo jazdy to byl temat odwieczny u nas. Niechlubnie przyznam sie, ze przed...
~Malina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 maja 2021

Wojciech - opinia Ogólnie dobrze, profesjonalni instruktorzy, dobry sprzęt. Wielki minus za...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 maja 2021

Krzysztof Kuc - opinia Szybko i bezproblemowo. Polecam Pana Mariusza, ja akurat miałem kurs kat. A....
~Krzysztof Kuc
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 maja 2021

Julia - opinia Do tej szkółki trafiłam na jazdy doszkalające do Pana Pawła. Mając porównanie...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 kwietnia 2021

Helena - opinia Bardzo polecam osk as. wszyscy pracownicy bardzo mili, jeżeli macie jakieś...
~Helena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 kwietnia 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
674

622

wątków

do góry