Widok
DZIEWCZYNY TA PANI AŚA JUSZ TAM NIEPRACUJE ! POZATYM ONA TAM TYLKO DZIERŻAWIŁA POMIESZCZENIE . UWAG I ZARZALENIA POD ADRESEM ATLANTIS. SĄ NIEWŁAŚCIW I NIE NA MIESCU .WŁAŚCICIELKA TESZ MIAŁA DOSYĆ WIĘC WYPOWIEDZIAŁA JEJ UMOWE Z POWODU BRAKU JEJ KOMPETENCJI .WIEM BO BYŁAM W STUDIO JAK PANI PAULINA STARAŁA SIE WYTŁUMACZĆ TEJ AŚCE NACZYM POLEGA PRACA Z KLIJĘTEM WIENC WPIERW SPRAWDZĆEKOGO OBJERZDZAĆE I KOMU ROBIĆE ANTY REKLAME!!
PRZEPRASZAM ALE WYDAJE MI SIE ŻE JESTEŚ ODROBINĘ BESZCZELNA !!! TO NIE MOJA WINA ŻE JA JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG ATLANTIS I TAK ZAMIERZAM ZOSTAĆ ICH STAŁYM KLIJĘTEM I JESZCZE RAA POLECAM TEN SALON !!!!!:) A JERZELI CHOZI O PIZOWNIEĘ TO NIE KARZDY JEST IDEAŁEM!!!:) JA JESTEM ZADOWOLONA Z FARBOWANIA A PODEJŚCIE FRYZJERÓW W TYM SALONIE ŚWIADCZY O WYSOKIM PROFESJONALIŻMIE.BYĆ MORZE ZBYT WYSOKOIM DLA CIEBIE!!!!!I NIEMAM ZAMIARU NAUCZYĆ,BO JESTNI NIEKIEDY NIEZBYT KONFORTOWO :( PISAĆ GDYSZ JESTEM OSOBĄ NIEPEŁNOPRAWNOM POZBAWIONOM KOŃCZYN GÓRNYCH ! NASTĘPNYM RAZEM ZASTANÓW SIE DZIEWCZYNO !!!!! BO BRAK CI OGŁADY!!!
Różni ludzie muszą ze sobą pracować i rzeczywiście nie popieram zachowania Pani Asi, ale przez pryzmat jej niekompetencji nie mogę wystawić złej oceny całemu salonowi Atlantis.
Od ponad pół roku regularnie korzystam z usług Pani Pauliny i czuję się w jej rękach bardzo bezpiecznie i dobrze. Każda wizyta w Atlantisie to nowa przygoda i pewna metamorfoza - bynajmniej w moim przypadku.
POLECAM Salon Atlantis i z pewnością do zobaczenia niebawem, Pani Paulino :)
Od ponad pół roku regularnie korzystam z usług Pani Pauliny i czuję się w jej rękach bardzo bezpiecznie i dobrze. Każda wizyta w Atlantisie to nowa przygoda i pewna metamorfoza - bynajmniej w moim przypadku.
POLECAM Salon Atlantis i z pewnością do zobaczenia niebawem, Pani Paulino :)
Zgadzam się z tym co napisal poprzednik bo bylam i sie przekonalam super atmosfera i super ludzie nie rozumiem tych negatywnych komentarzy bo co tu komu winna inna osoba ? Ja jestem po prostu zadowolona i tyle :D Nie mialam okazji wspolpracowac z ta pania ktora tak olewa klientow po za tym :D suuuper