Widok

ATLANTIS-fryzjer ul.BURZYNSKIEGO?

HEY!

DZIEWCZYNY,CZY LTROAS Z WAS MOZE KORZYSTAłA Z USłUG SALONU KOSMETYCZNO-FRYZJERSKIEGO ATLANTIS NA UL.BURZYNSKIEGO? PROSZE O OPINIE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
POLECAM TEN SALON ,NAPRAWDE WARTO SKORZYSTAC Z ICH USŁUG ,MIŁA ATMOSFERA I POLECAM WIZYTE U PANI PAULINY! JEŚLI SZUKASZ FAHOWCA TO ONA ZDECYDOWANIE NIM JEST! CZESAŁA MNIE I FARBOWAŁA MOJE WŁOSY ,JA JESTEM ZADOWOLONO NA!100% SATYSFAKCJI:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja również polecam! Paulina farbuje mi włosy,ścina i zawsze jest ok =) czesała mnie również do ślubu i fryzurka była extra!
Polecam!!!
[url=http://www.maluchy.pl]image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
tak i polecam omijać ten salon szerokim łukiem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
NIE POLECAM!! głównie NIE POLECAM PANI ASI- KOSMETYCZKI!! nie dba o klienta, w ost chwili zmienia terminy, robiłam u niej rzęsy to porażka!! chciałam uzupełnić to każdy się dziwił jak mam spartaczone te rzęsy :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam do nich wykupiony grupon na rzęsy ale nikt nie odbiera od kilku tygodni telefonu. porażka!
ja tez wykupilam...czy mozna jakos te pieniadze odzyskac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
napiszcie go grouponu jaka jest sytuacja,oni wam oddadza kase
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A DLACZEGO JA TAM BYŁAM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!! WKOŃCU FRYZJER ZROZUMIAŁ O CO MI CHODZI:) WIĘŚ POROZUMIEŃA NASTĄPIŁA ODRAZU I MAM WKOŃCU ŁADNY KOLOR! NAPRAWDE POLECAMM.!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
DZIEWCZYNY TA PANI AŚA JUSZ TAM NIEPRACUJE ! POZATYM ONA TAM TYLKO DZIERŻAWIŁA POMIESZCZENIE . UWAG I ZARZALENIA POD ADRESEM ATLANTIS. SĄ NIEWŁAŚCIW I NIE NA MIESCU .WŁAŚCICIELKA TESZ MIAŁA DOSYĆ WIĘC WYPOWIEDZIAŁA JEJ UMOWE Z POWODU BRAKU JEJ KOMPETENCJI .WIEM BO BYŁAM W STUDIO JAK PANI PAULINA STARAŁA SIE WYTŁUMACZĆ TEJ AŚCE NACZYM POLEGA PRACA Z KLIJĘTEM WIENC WPIERW SPRAWDZĆEKOGO OBJERZDZAĆE I KOMU ROBIĆE ANTY REKLAME!!
A ty sie naucz pisac!Widac ze to ktos od tego beznadziejnego salonu!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
PRZEPRASZAM ALE WYDAJE MI SIE ŻE JESTEŚ ODROBINĘ BESZCZELNA !!! TO NIE MOJA WINA ŻE JA JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG ATLANTIS I TAK ZAMIERZAM ZOSTAĆ ICH STAŁYM KLIJĘTEM I JESZCZE RAA POLECAM TEN SALON !!!!!:) A JERZELI CHOZI O PIZOWNIEĘ TO NIE KARZDY JEST IDEAŁEM!!!:) JA JESTEM ZADOWOLONA Z FARBOWANIA A PODEJŚCIE FRYZJERÓW W TYM SALONIE ŚWIADCZY O WYSOKIM PROFESJONALIŻMIE.BYĆ MORZE ZBYT WYSOKOIM DLA CIEBIE!!!!!I NIEMAM ZAMIARU NAUCZYĆ,BO JESTNI NIEKIEDY NIEZBYT KONFORTOWO :( PISAĆ GDYSZ JESTEM OSOBĄ NIEPEŁNOPRAWNOM POZBAWIONOM KOŃCZYN GÓRNYCH ! NASTĘPNYM RAZEM ZASTANÓW SIE DZIEWCZYNO !!!!! BO BRAK CI OGŁADY!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie da sie ciebie czytac Tatiano, chyba ta farba z tego cudownego salonu wyżarła ci mózg
a Twoja niepełnosprawnośc fizyczna nie ma nic do robienia takiej masy błędów
wstydź się
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Różni ludzie muszą ze sobą pracować i rzeczywiście nie popieram zachowania Pani Asi, ale przez pryzmat jej niekompetencji nie mogę wystawić złej oceny całemu salonowi Atlantis.
Od ponad pół roku regularnie korzystam z usług Pani Pauliny i czuję się w jej rękach bardzo bezpiecznie i dobrze. Każda wizyta w Atlantisie to nowa przygoda i pewna metamorfoza - bynajmniej w moim przypadku.
POLECAM Salon Atlantis i z pewnością do zobaczenia niebawem, Pani Paulino :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
To nie jest słuszne porównanie!
Mamaalanka - nie obrażaj ludzi, boto nie ładnie! Coś mi się wydaje, że dokładnie nie wiesz, o jakim salonie tu się rozmawia. Byłaś tam choć raz,bo wypisujesz takie opinie, że pękam ze śmiechu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
taki chu.. ta kobieta akurat wie co robi i pracuje zpelna odpowiedzialnoscia i dokladnoscia a ze jakis smieszny pracownik dal ciala czemu ona ma cierpiec skoro caly salon jak i pracownice daja 120% z siebie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zgadzam się z tym co napisal poprzednik bo bylam i sie przekonalam super atmosfera i super ludzie nie rozumiem tych negatywnych komentarzy bo co tu komu winna inna osoba ? Ja jestem po prostu zadowolona i tyle :D Nie mialam okazji wspolpracowac z ta pania ktora tak olewa klientow po za tym :D suuuper
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja tylko napisalam ze ktos tu robi blad na bledzie.Ale jak widac to wiecej tu debili,skoro nie rozumiecie moich wypowiedzi!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam tam wykupiony goupon i wizytę na 5 listopada?
Czy wiecie czy to jest aktualne mimo,ze umawiałam się z panią która tam juz nie pracuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

sucha skóra (78 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry