Widok

ATLANTIS-fryzjer ul.BURZYNSKIEGO?

HEY!

DZIEWCZYNY,CZY LTROAS Z WAS MOZE KORZYSTAłA Z USłUG SALONU KOSMETYCZNO-FRYZJERSKIEGO ATLANTIS NA UL.BURZYNSKIEGO? PROSZE O OPINIE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
popieram, totalna tragedia - jest brudno, pani fryzjerka wrzeszczala cos do pani kosmetyczki prosto w moje ucho, nakladala farbe co chwila odchodzac by przeczytac smsa czy pogadac z kosmetyczka, zapalila papierosa a potem smierdzacymi palcami czesala mi wlosy. olewa klientke jak tylko moze, sciecie wlosow - 3 ciecia nozyczkami. "Salon Atlantis"...blagam, pomylka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam i firme i grupera

Wykupiłam na gruperze usługę w tym gabinecie za 89 zł. Przez dwa tygodnie nie mogłam sie dodzwonić i dopiero wtedy sprawdziłam opinie o tym zakładzie w internecie. Okazało się, że inni tez maja problemy ... i ze firma tłumaczy sie, że im ukradli telefon (stacjonarny!). W końcu się dodzwoniłam. Niegrzeczna kobieta, która odebrała, dziwiła sie, że chcę się umówić na termin popołudniowy. Najpóźniejsza godzina, jaką mogła zaproponować to godzina piętnasta, czyli w godzinach mojej pracy. Dziwiło ja też, ze proszę ją o dokładne wskazówki, jak dojechać do zakładu. W przeddzień wizyty okazało się, ze nie będę mogła urwać się z pracy. Od rana próbowałam dodzwonić się do zakładu i odwołać wizytę, ale oczywiście nikt nie odbierał i nie udało mi sie odwołać z 24-godzinnym wyprzedzeniem. W rezultacie gruper przepadł.
Prosiłam Grupera o interwencję, ale nie dostałam od nich odpowiedzi.
Szczerze radzę czytać opinie o firmie przed zakupem "okazyjnej" usługi na Gruperze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

gdzie depilacja laserowa?? (111 odpowiedzi)

Hej znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby...

do góry