Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacyjne Biuro wątek zamknięty Jesteśmy po wycieczce do Egiptu w Safadze. Obsługabiura była rewelacyjna....
~Łukasz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 grudnia 2015

super wakacje wątek zamknięty Właśnie wróciliśmy z Sharmu. Było rewelacyjnie I bardzo...
~Paulina Lejer
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2015

sparwnie i miło wątek zamknięty po raz kolejny skorzystałem z usług Agnieszki fachowa porada w wyborze...
~woland66
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 września 2015

NAJLEPIEJ !!! wątek zamknięty Kolejne wymarzone wakacje ! W marcu Teneryfa we wrześniu greckie Korfu ....
~K.J
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 września 2015

super!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim. Obsługa w 100% profesjonalna. Pozdrowienia dla pani...
~Maciej Gdynia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 września 2015

super wątek zamknięty Polecam wszystkim Panią Agnieszkę rzetelna osoba na odpowiednim stanowisku...
~aga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2015

Fantastyczna obsługa wątek zamknięty Obsługa klienta na najwyższym poziomie :) cierpliwość, super kontakt...
~joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

Gwarancja udanego wyjazdu! wątek zamknięty Wszystkim polecam! Pani Agnieszka wykazała się dużą cierpliwością wyszukując...
~i_ra
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 marca 2015

wspaniałe wakacje wątek zamknięty Pani Agnieszka wysłała mnie na wspaniały wypoczynek. Profesjonalne podejście...
~MW
-

dodano: 2 lutego 2015

Doskonałość i profesjonalność wątek zamknięty Pani Agnieszka jest czarującą i przemiłą osobą. Składając ofertę wie o czym...
~Mariusz Wojtowicz
-

dodano: 28 stycznia 2015

Fachowo i merytorycznie wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem usługi ATravel Group. Kompetentna, merytoryczna i...
~Iwona
-

dodano: 28 stycznia 2015

cudowne wakacje wątek zamknięty Z pelna odpowiedzialnoscia moge polecic biuro Pani Agnieszki. Po raz kolejny...
~Agnieszka
-

dodano: 19 stycznia 2015

Bardzo trafnie wątek zamknięty Już dwukrotnie korzystaliśmy z pomocy Agnieszki i polecam. Hotel w Turcji...
~Kamil
-

dodano: 19 stycznia 2015

Gwarancja udanych wakacji :) wątek zamknięty Witam. Zanim trafiłem do Pani Agnieszki byłem w kilku biurach. W jednym nie...
~Alex
-

dodano: 27 grudnia 2014

Wspaniałe wakacje - DZIĘKUJĘ!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim! Pani Agnieszka dopasowała ofertę idealnie pod moje...
~Kasia
1

dodano: 25 listopada 2014

Polecam! wątek zamknięty Profesjonalne podejście do klienta, duże pokłady cierpliwości w odpowiadaniu...
~Iza
-

dodano: 18 listopada 2014

Wakacje na Majorce w Hiszpanii wrzesień wątek zamknięty Dzięki Pani Agnieszce spędziliśmy genialny tydzień na Majorce w Hotelu Club...
~Justyna M.
-

dodano: 24 października 2014

Grecja/Kos/wrzesień 2014 wątek zamknięty Razem z żoną i 8-miesięczmą córką byliśmy we wrzesniu na wyspie Kos. Jako, że...
~Andrew
-

dodano: 3 października 2014

Grecja w Czerwcu wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, serdeczne polecam. Wycieczka spełniła wszelkie...
~Monika L.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2014

Wycieczka marzeń wątek zamknięty Pani Agnieszka idealnie dobrała wycieczkę, właśnie taką sobie wymarzyłam....
~Monika L.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry