Widok

AUREA DICTA - KANCELARIA FINANSOWA

czas temu jakiś właściciel Kancelarii Finansowej Aurea Dicta zamówił usługę stworzenia logotypu dla jego działalności jak i projekt wizytówek. naturalnie spisano umowę/do oznaczonego terminu projekty stworzono/przekazano/rachunek wystawiono i... tyle.
od mijającego terminu płatności kontakt (jakikolwiek) został zerwany - a Kancelaria Finansowa pana Leszka K. (jest to działalność prowadzona legalnie, sygnowana imieniem i nazwiskiem więc powinienem podać pełne nazwisko, nie robię tego by już zupełnie nie ośmieszyć persony) postawiła na "konsekwentne milczenie" przy jednocześnie dalszym posługiwaniu się przejętym logotypem.
zapewne usługi kancelarii stoją na najwyższym poziomie - jednak na poziomie współpracy - niestety - śmiem wątpić.
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lesiu, Kudłaty się o ciebie pytał. Tęskni...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to teraz leszek kreft się u mamci stołuje? już go namierzają radary :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pana K. należy namierzać u matki, niedawno widziałem go z nią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
coś nowego w temacie?
gdzie można spotkać pana K.?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Małżonka już nie taka nowa i jest opcja, że też go kopnęła. Słyszałem coś o przebywaniu za granicą. Jest opcja, że koleś nie wróci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś słyszałem o Szczecinie. Jego nowa małżonka ma tam rodzinę i prawdopodobnie tam się ukrywa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A dlaczego nie zgłosisz sprawy do sądu/policji? skoro tak bardzo ten ktoś zaszedł Ci za skórę

Samemu chcesz mierzyć sprawiedliwość?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Odświeżam temat. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
najwidoczniej czytanie ze zrozumieniem w dalszym ciągu sprawia kłopoty - sposób działania Leszka Krefta opisany został powyżej tego posta. miłej lektury i miłego dnia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
~ten sam co zawsze

Prosze o kontakt pod adresem email: znalezcleszka@wp.pl i opisać w jaki sposób LK zaszedł za skórę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
sprawdzając w CEIDG po numerze NIP szanowny pan Leszek Kreft nikogo już nie naciąga (okrada) - jego szalona działalność gospodarcza została 28 marca 2013 roku zawieszona. biorąc jednak pod uwagę charakterystykę jego postępowania - być może podszywa się pod jakiś inny urząd lub częstuje innym zwariowanym pomysłem. warto zapamiętać tego człowieka Leszek Kreft - obraz postaci powyżej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
z powyżej wspomnianym "finansistą" czyli złotoustym Leszkiem Kreftem można podjąć próbę kontaktu tą drogą: https://www.facebook.com/anna.kreft.90
natomiast nie sądzę by miał tyle odwagi by podjąć rozmowę...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odświeżam temat. Ktoś może widział Leszka?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
próbuję pojąć Twój tok rozumowania niestety chyba jednak nie uda mi się ta sztuka: czołgista może być neurologiem ale neurolog czołgistą już nie... Leszek Kreft w tym przypadku jest kim? Czołgistą? Specjalizacja: działonowy?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tego człowieka już się nie znajdzie. Ucieka przed wszystkimi. Wstyd! niby facet ale nie ma jaj. Kawał stolca z niego.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Sam popełniłem błąd i zaufałem Leszkowi. Dziś ponoszę tego konsekwencje. Leszek potrafi rozmawiać z ludźmi, manipulować nimi i przedstawić swoją osobę w jak najlepszym świetle. Właściwie od pierwszego spotkania ludzie mu ufali, a on to z premedytacją wykorzystywał aż sam zaczął się gubić w swoich kłamstwach, co doprowadziło do sytuacji, w której sam nie wiedział co jest prawdą, a co jego kłamstwem.

Leszek jest mi dłużny duże pieniądze. Sam mam teraz przez to problemy i chcę jak najszybciej odzyskać dług od Leszka. Wiem gdzie obecnie wynajmuje mieszkanie. Jako, że w jedności siła, proponuję osobom, którym też jest winien pieniądze kontakt pod adres mailowy: znalezcleszka@wp.pl

Wspólnie coś wymyślimy.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Normalnie może, musi mieć mgr z ekonomii?! Z technika czy inżynieria czy lekarza łatwo zrobić ekonomistę, finansistę, prawnika. Z prawnika finansisty, ekonomisty zrobić inżyniera czy lekarza - graniczy z cudem.

Przykład niezwiązany z konkretną sprawą, której nie znam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24
szkoda że komornik nie może nic zrobić,bo osobnik nie pracuje i nigdzie go nie ma
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale Wy macie problem. A wiecie co to Sąd? Szczególnie ten w Lublinie? Mając podpisaną z tym panem umowę plus dowód np. ponaglenia do zapłaty - wnosicie pozew do Sądu w Lublinie o wydanie nakazu zapłaty, a potem do komornika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 29
popieram poprzednią wypowiedź - nie chodzi o przypadek wyłudzenia pojedynczego pliku. ten osobnik - co wyżej widać - żeruje na wszelakich płaszczyznach. więc nie ma sensu się rozpisywać co kto dobrze zrobił a kto co źle a raczej skupić swą uwagę by szerokim łukiem omijać szachrajską osobę p.Leszka Krefta i naświetlić jego "szlachetne" poczynania.
a swoją drogą zaszył się pewnie w jakąś dziurę i czeka na ocieplenie klimatu...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry