Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Odradzam wypożyczalnię EXPRESAUTO. wątek zamknięty Odradzam wypożyczalnię EXPRESAUTO. Niemiła obsługa, a to sprawia, że nawet...
~Marcin Szymański
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lipca 2015

Wypozyczalnia EXPRESAUTO Gdansk, Gdynia, Sopot wątek zamknięty Goraco polecam wypozyczalnie samochodow ExpresAuto!!! Spotkalem sie z...
yarecky
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 czerwca 2012

Wypozyczalnia EXPRESAUTO Gdansk, Gdynia, Sopot wątek zamknięty Polecam bardzo wypozyczalnie samochodow ExpresAuto Gdansk, Gdynia Sopot....
~Gosia i Arek
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 lutego 2013

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Co do teorii nie mam zarzutów. Szybko i byle do przodu. Z praktyką jednak -...
~A.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 czerwca 2011

bardzo dobra szkoła! wątek zamknięty Wydaję mi się, że poprzednie komentarze są od konkurencji. Ja szkołę oceniam...
~Aga
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2009

:( wątek zamknięty dzieki panu Krzysiowi teoreie mam w malym paluszku ale co do panow...
~ja
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2008

Zdecydowane nie! wątek zamknięty Na początku kursu byłam zadowolona. Instruktor miły. Schody zaczęły się po...
~AgataL
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 marca 2010

PROFESJONALIŚCI !!! wątek zamknięty Wszystkim, którzy chcą bezpiecznie jeździć a nie tylko być użytkownikiem...
~Karcia
-

dodano: 2 lipca 2009

FAJNA SZKOŁA wątek zamknięty chodziłam do tej szkoły wykłady z teorii super ukłony dla PANA KRZYSIA...
~Bogda
-

dodano: 1 lipca 2009

ZDECYDOWANIE NIE!!! wątek zamknięty NIE NIE NIE!!! TEORIA WYKŁADANA BYŁA W FAJNEJ ATMOSFERZE, WSZYSTKO PROSTO...
~M
-

dodano: 14 czerwca 2009

:) wątek zamknięty jak ktos nie potrafi zalapać niczego to nigdzie sie nie nauczy wiec nie...
~M
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 marca 2009

tragedia wątek zamknięty z teorii p,Krzysiu ok,niestety nauka jazdy na niskim poziomie 3 razy nie zdałam!
~załamana
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 lutego 2009

nauka jazdy wątek zamknięty szczerze mowiac nie polecam tej szkoły. Uczeszczalem tam zas moje...
~gerrard
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2007

NIE!!! wątek zamknięty Niestety nie mam pochlebnej opinii o "AUTO-EXPRESS". Było wiele czynników...
~Salome
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

14

wątków

do góry