Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
T - ocena Podejście do klienta za gapowe się płaci usługa 30 sekund kwota 150 zł po...
~T
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 lipca 2024

Darek - ocena Super warsztat szefostwo przyjazne ale też bardzo dobra diagnoza wymienili mi...
~Darek
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 9 lipca 2024

Niezadowolony klient - opinia wątek zamknięty Najgorszy serwis do jakiego trafiłam. Naprawa skrzyni biegów - nieudolna....
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 marca 2021

Marta - opinia wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem firma Azet Auto Serwis. Pełen...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 12 grudnia 2020

Opinia z perspektywy 5 lat wątek zamknięty Chciałbym się podzielic opinią zbudowaną na przestrzeni ponad 5 lat....
~Mario
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 września 2017

Audi A6 Allroad 2013 wątek zamknięty Po zmianie auta na kolejne audi: Pełen przegląd serwisowy przy przebiegu 150...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2017

Niestety nie mogę polecić AZet wątek zamknięty Były duże oczekiwania i nadzieje związane z tym warsztatem po przeczytaniu...
~Pawel
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 listopada 2016

PEWNA PRZYGODA Z AZ Auto Serwis. Wnioski wyciągnij sam. wątek zamknięty 14.05.2013 po telefonie do Pana Olgierda z AZet Auto Serwis...
~Zmasakrowany straconym czasem
12

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lipca 2013

Audi A4 B5 1.8T wątek zamknięty Serwis do polecenia W Audi strasznie chodzily glosno szklanki oczywiscie...
~lukasz-bobo
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lipca 2015

super wątek zamknięty szczerze polecam Az service przez tydzien mechanik nie mógł dojśc co stało...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2015

bardzo dobry warsztat wątek zamknięty Byłem podleczyć moją Skodę - silnik 2.0 który ma swoje niedoskonałości - i...
~kshysio
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 grudnia 2013

AZ Serwis Najlepsi szpece od Audi,VW wątek zamknięty Ci ludzie są rzeczowi, ,,Olo'' to prawdziwy ekspert jeżeli chodzi o wiedzę i...
~Daniel
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 grudnia 2013

Olek i spółka to webeściaki od audi wątek zamknięty Duża wiedza na temat grupy VAG. Olek jest numerem jeden. Ma doświadczenie i...
~Radek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 września 2013

Pełen Profesjonalizm wątek zamknięty Przy okazji pobytu w Gdyni dokonaliśmy wymiany kolektorów w Touaregu. Kontakt...
~M.M.
-

dodano: 17 lipca 2013

git malina wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem..znają się na tym co robia..za ceny dalej 5 bo...
~maciek
-

dodano: 7 czerwca 2013

Polecam Wszystkim wątek zamknięty Wczoraj byłem w AZ w Pruszczu Gdańskim na wymianie kolektorów. Zadzwoniłem...
~Paweł
1

dodano: 16 lutego 2013

Bardzo dobry serwis :) wątek zamknięty Bardzo dobry serwis - u mnie w Audi A4 B5 1,9 TDI był problem z turbiną i do...
~Adam
-

dodano: 11 lutego 2013

Pelna profeska wątek zamknięty Mechanicy znaja sie bardzo dobrze na typowych usterkach aut grupy VW, Audi,...
~Jarek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2012

Zero profesjonalizmu ! Olewanie Klienta ! wątek zamknięty 2 tygodnie czekania, aby przyjeli samochód. Samochód został odstawiony po 2...
~Opelek
4

dodano: 10 stycznia 2012

Profesjonalizm w diagnozowaniu usterki oraz jej usunięciu. wątek zamknięty Naprawa dotyczy samochodu marki VW PASSAT (grudzień 2003) 1,9 TDI 130PS....
~Artur
1

dodano: 23 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry