Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karola - opinia wątek zamknięty Bylam u Pani Magdy na pazurkach i jestem dopieszczona i szczesliwa ze...
~Karola
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 4 lutego 2021

Szczerze polecam!!! wątek zamknięty Byłam ostatnio, jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, relaks itd....
~BaDu
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 marca 2019

Polecam wątek zamknięty Po zabiegu oczyszczania twarzy moja cera stała się jaśniejsza, gładsza i...
~Maciek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2018

Nie polecam brak kompetencji wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam, Pani, która mnie obsługiwała wykazała się wyjątkowym...
~Kaśka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2016

Polecam wątek zamknięty Po ciąży mino różnych diet i aktywnosci fizycznej miałam problemy ze...
~AniaB
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 listopada 2016

Profesjonalnie i miło polecam Panią Karolinę Dolewską wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna jest Pani Karolina.. Zna się na rzeczy;-}...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 września 2016

Miejsce godne polecenia. wątek zamknięty Polecam każdemu kto ceni sobie profesjonalną obsługę i przyjemna atmosferę w...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2016

Super wątek zamknięty Niedawno zaczęłam współpracę z P. Natalia. Miałam dużą gulę po ugryzieniu psa...
~Ada
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2016

Świetne miejsce wątek zamknięty Od jakiegos czasu jestem klientka Pani Natalii. Serdecznie polecam. Na kazde...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lipca 2016

Bardzo miła atmosfera i obsługa. Super miejsce! wątek zamknięty Jakiś czas temu byłam w salonie na zabiegach kosmetycznych : żelazko...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2016

Mikropigmentacja włosów wątek zamknięty Utrata włosów rozpoczęła się u mnie dość wcześnie i skutkowała przesunięciem...
~KW
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 grudnia 2015

Zabiegi weszły mi w krew wątek zamknięty Upływa dziesięć miesięcy, odkąd rozpoczęłam odnowę biologiczną z "ABACOSUN"....
~Aneta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2015

Makijaż permanentny brwi u Pani Beatki wątek zamknięty Jestem po makijażu permanentnym brwi u Pani Beatki metodą włosa. i Bardzo...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2015

Upadek wątek zamknięty Witam serdecznie nie polecam juz tego miejsca, kiedyś było urokliwe klimat...
~Renata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 listopada 2015

Jak do fryzjera to tylko do Pani MONIKI :) wątek zamknięty Ta fryzjerka umie wsluchac sie w potrzeby klienta.Jest bardzo kreatywna i...
~Anna
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lipca 2014

Dolne kreski i brwi od podstaw wątek zamknięty Koleżanka poleciła mi ten salon do makijażu permanentnego i nie zawiodłam...
~Gina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 lipca 2015

Polecam makijaz permanentny ! Ania K. :) wątek zamknięty Jestem wlasnie po zabiegu permanentnym brwi i jestem mega zadowolona! Przez...
~monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 czerwca 2015

zabiegi pielęgnacyjne wątek zamknięty Po kilku latach "nic nie robienia", nadszedł moment, kiedy trzeba o siebie...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2015

Makijaż permanentny wątek zamknięty Długi czas wahałam się przed zrobieniem makijażu permanentnego brwi - bałam...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2015

Abacosun wątek zamknięty Pani Lucyna dziękuje Pani Patrycji za kreski na powiece górnej. Do zobaczenie...
Lucy68
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
167

121

wątków

do góry