Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał Osiecki - opinia wątek zamknięty Hej, w momencie, gdy piszę ten komentarz jest 23/11/22 a dzień wcześniej...
~Michał Osiecki
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 23 listopada 2022

Arni - opinia wątek zamknięty Trafna diagnoza. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i wykonanej roboty....
~Arni
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 lipca 2020

VW Passat wątek zamknięty Wymieniałem sprzęgło, tarcze hamulcowe i klocki, olej silnikowy plus do tego...
~Kuba
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 października 2019

Volvo xc90 wątek zamknięty Mialen krzywy błotnik i zderzak tylko oraz nie dopasowany zderzak przedni. Na...
~Adam Hamburg
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 września 2019

polecam bardzo dobry wrsztat wątek zamknięty Miałem szkodę komunikacyjną , naprawa bezgotówkowa Skoda Superb, dostałem...
~Marcin
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 września 2019

Mazda mx5 wątek zamknięty Szybko, sprawnie, zgodnie z umową
~Mazda mx5
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2019

Bartek - opinia wątek zamknięty Wybrałem ten warsztat ze względu na specjalizację w blacharstwie i...
~Bartek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 lipca 2019

Naprawa automatycznej szyby wątek zamknięty Serdecznie polecam. Będąc na wyjeździe miałem problem z podniesieniem...
~Artur
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 czerwca 2019

BMW X4 wątek zamknięty Naprawiałem auto po stłuczce z OC sprawcy, blacharka i lakierka wykonana...
~Arkadiusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 czerwca 2019

Fachowo wątek zamknięty Malowanie zderzaka po wypadku. Profesjonalne podejście do klienta....
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 czerwca 2019

Skoda Octavia wątek zamknięty Fantastyczna obsługa i bardzo dobry kontakt, fajnie że załatwiono wszystkie...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 maja 2019

Szczerze polecam! wątek zamknięty Polecam wszystkim, którzy chcą mieć szybko zdiagnozowaną i solidnie i tanio...
~Punto Stripe
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 lutego 2019

Bardzo dobry warsztat, polecam wątek zamknięty Wymieniane sprzęgło, wszystko terminowo profesjonalnie bez zastrzeżeń...
~Michał k
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 lutego 2019

Vw passat b6 wątek zamknięty Szybko ,sprawnie ,konsultacja przy wyborze części jestem bardzo zadowolony...
~Ciężki klient
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Wymiana sprzęgła , odgrzybienie i nabicie klimatyzacji wątek zamknięty Wymiana sprzęgła ,odgrzybienie i nabicie klimatyzacji. Jestem bardzo...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Ford Focus MK2 wątek zamknięty Dałem auto do naprawy, powiedziano że naprawa może trochę potrwać, ponieważ...
~k
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2018

Zniszczony silnik wątek zamknięty Historia współpracy z Panem Patrykiem zaczyna się od marca zeszłego roku,...
~Arashi
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 lutego 2018

usługa blacharsko-lakiernicza wątek zamknięty Panom zajęło dokładnie tydzień na zdemontowanie zderzaka, stwierdzenie, że...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 września 2017

Godny polecenai wątek zamknięty Witam, oddałem do naprawy tylni zderzak i jestem bardzo zadowolony, Robota...
~tabasco
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 maja 2017

Warsztat godny zaufania i polecenia każdemu, kto ma problem z samochodem wątek zamknięty Warsztat ABEX przeprowadził kompleksową obsługę szkody komunikacyjnej,...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 grudnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry