Chodzę do tego solarium juz od ponad pol roku i jestem na prawdę zadowolona :) Obsługa miła i profesjonalna- mam bardzo jasną karnację i już parę razy panie mnie powstrzymały przed popełnieniem głupstwa i wykupienia zbyt dużej liczby minut. No, może raz była taka jedna, która nawet na mnie nie spojrzała, ja wziełam za mocne łóżko i trochę się poparzyłam, ale dawno jej tam nie widziałam, więc chyba już nie pracuje. Łóżka- super, lampy dobrze opalają, klimat fantastyczny. Nikt Ci nie przychodzi i nie szarpie za klamkę, można się zrelaksować. Szkoda tylko, ze w Sun City jest tak mało miejsca- zwłaszcza, gdy za dużo osób czeka i nie ma nawet gdzie usiaść, ale wiadomo, nie można mieć wszystkiego.
Ceny- może nie są najniższe, ale adekwatne do efektu, jakie dają lampy.
Ostatnio są też podobno nowe lampy, więc niedługo się wybiorę utwralić wakacyjną opaleniznę :)
Co do stroju jednej z pracownic- faktycznie, kobieta ma swoj styl, ale nie przesadzajmy, nie jest to biblioteka czy kościół, więc mnie to szczególnie nie razi. Ważne, że ta pani jest na prawdę miła i sympatyczna. W Sun City jest zawsze bardzo ciepło, więc nawet się nie dziwię skąpemu odzieniu.
Pozdrawiam i oby tak dale