Widok

About you- pracownik biurowy

"Nasz Klient jest firmą, która aktywnie działa w branży Human Resources. W związku z dynamicznym rozwojem w chwili obecnej poszukuje w Gdyni kandydatów na stanowisko:

PRACOWNIKA BIUROWEGO"

Ogłoszenie to pojawia się dość często, wysyłałam już tam aplikację i zero odzewu, mimo że spełniam wymagania. Czy ktoś z Was był u nich na rozmowie? Jakie macie doświadczenia z rekrutacją na to stanowisko?
(...)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na pracownika biurowego jakieś 2 miesiące temu..od tego czasu wydaje mi się, że to ogłoszenie ukazuje się regularnie raz w tygodniu...pracy nie dostałam choć spełniałam wszystkie wymagania opisane w ogłoszeniu..
Rozmowa kwalifikacyjna odbywała się w hotelu Orbis i przeprowadzał ją niejaki Marek P., który był widać strasznie znudzony i nie patrzył się na mnie tylko na komputer..Mieli oddzwonić czy też wysłać info mailem co dalej i tak było...po pierwszej rozmowie miała być jeszcze jedna i potem jeszcze jedna ....tak na prawdę nie wiem o co w tej firmie chodzi;/
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też kiedyś byłam tam na rozmowie i wspominam nie miło, prowadził ją mężczyzna, ale nie wiem jak się nazywał.
Najważniejsze było dla niego dlaczego chcę zmienić pracę, bardziej ważne od tego co potrafię:/
Firma nie jest podejrzana, wspólpracowała kiedyś z moim byłym szefem. Także rekrutacje prowadzą, (...) ale może ktoś będzie mieć szczęście i dzięki nim zdobędzie prace:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam również w tej firmie na rozmowie. Mają niesprecyzowane oczekiwania i chyba nie do końca wiedzą, kogo szukają. Rozmowę ze mną przeprowadzał również pan Marek, który był wyraźnie znudzony. Zadawał nieco śmieszne pytania (aplikowałam na stanowisko specjalisty ds. personalnych), nie mające żadnego związku z konkretami (...)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry