moja noga więcej tam nie postanie!
Organizowałam spotkanie dla moich Przyjaciółek (oferta na babski wieczór...). Znalazłam ten salon, pani była miła, powinien wzbudzić mój niepokój fakt, że właściwie wszystko, czego oczekiwałam, dało się zrealizować. Jak się później okazało- to była tylko teoria. Najpierw nasze spotkanie zostało odwołane na dwie godziny przed planowanym wieczorem. Trochę nas to zdenerwowało, ale miła pani zaoferowała nam darmowe zabiegi w ramach rekompensaty. Umówiłyśmy się na kolejny termin. Miało być super, szampan, owoce, czas na ploteczki. A wyszło tak, że połowa moich uwag nie została uwzględniona, imiona i zabiegi koleżanek pomylone. Panie nie chciały wykonywać zaplanowanych zabiegów i namawiały na inne (np. zamiast pedicure kolejny masaż bez sensu). Same zabiegi nie miały nic wspólnego z cudownymi opisami na stronie. Były "na odwal" i naprawdę słabej jakości. Na panie ciągle trzeba było czekać (na kanapach albo leżąc już na "kozetce"). Koleżance odmówiono wykonania zabiegu (babskie sprawy, ok, tego się nie czepiamy), ale tak ją pani niemiło potraktowała, że zamiast relaksu koleżanka miała sporo nerwów. Wielkie rozczarowanie!!! Absolutnie nie polecam!!!