Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
było nieźle wątek zamknięty Ale co się dzieje z salonem, od 4 grudnia nikt nie odpowiada na telefony,...
~iso
21

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 grudnia 2011

Grupon wątek zamknięty Witam, jestem koleją niezadowoloną z obsługi po wykupieniu gruponu....
kasia-kaha
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 czerwca 2011

rewelacja wątek zamknięty Chodzę do pani Agnieszki Zawistowskiej na paznokcie juz od lat. Na początku...
~Majka
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 listopada 2009

Masaż wątek zamknięty Witam, czytam poprzedzające mnie opinie i jestem zaniepokojona faktem, że...
~Jolanta
7

dodano: 24 czerwca 2011

groupon wątek zamknięty Mila i profesjonalna obsluga, masaz rewelacyjny! Nie rozumiem ponizszych...
~ania
1

dodano: 22 marca 2012

TRAGEDIA!! wątek zamknięty takiego braku poszanowania klienta jeszcze nie widziałam!!! doradzcie jak...
~niezadowolona klientka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 lutego 2012

CZY SALON JESZCZE DZIAŁA? wątek zamknięty WŁAŚNIE OTRZYMAŁAM SMS-A O ODWAOŁANEJ WIZYCIE PO RAZ TRZECI. MAM PYTANIE CZY...
~Laurell
1

dodano: 14 grudnia 2011

Żenująca jakość obsługi klienta!!! wątek zamknięty Z dużym wyprzedzeniem umówiłam się na zabieg mikrodermabrazji, a w dzień...
~Oszukana
1

dodano: 13 grudnia 2011

Kpiny wątek zamknięty Nie kryję swojego oburzenia dla działan tego salonu. Kilkakrotnie korzystałam...
~bella
-

dodano: 18 grudnia 2011

NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ wątek zamknięty Nie polecam tego salonu, gdyż zostałam oszukana. Koleżanka odsprzedała mi...
~oszukana
1

dodano: 3 listopada 2011

Super miejsce! wątek zamknięty Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu. Jestem szczerze usatysfakcjonowana...
~Magda S.
2

dodano: 23 września 2011

PO PROSTU KPINA I LEKCEWAŻENIE KLIENTÓW STANOWCZO ODRADZAM wątek zamknięty Zabieg przekładany wielokrotnie, odwoływany na 30 minut przed wizytą , a...
~Ally
1

dodano: 3 listopada 2011

ODRADZAM - brak profesjonalizmu wątek zamknięty Po pierwsze mikrodermabracja z maską algową - czas wykonania 20 min !!! Po...
~Zszokowana
-

dodano: 26 października 2011

Absolutnie nie polecam!!! wątek zamknięty moja noga więcej tam nie postanie! Organizowałam spotkanie dla moich...
~Asia
-

dodano: 18 października 2011

Obsługa poraża brakiem profesjonalizmu wątek zamknięty Personel bardzo niesympatyczny. Pomimo umówionego masażu został on odwołany...
~Zawiedziony
-

dodano: 14 października 2011

Profesjonalizm !?!?!? wątek zamknięty Byłam na wizycie w salonie jako klientka grupona. Mam problem z...
~klientka
-

dodano: 6 października 2011

Najgorszy salon, w jakim kiedykolwiek byłam ! ! wątek zamknięty Piszę tą recenzję przede wszystkim, aby ostrzec przyszłe klientki tego...
~Monika
-

dodano: 22 września 2011

uwaga na groupon wątek zamknięty Przestrzegam przed ofertami groupona. Mikrodermabrazja na twarz+szyję+dekolt...
~karo
4

dodano: 1 marca 2011

PORAŻKA wątek zamknięty Czytam komentarze i przyłączam sie do wszystkich zawiedzionych,...
~Adka
-

dodano: 2 sierpnia 2011

KOSZMAR!!! NIGDY WIĘCEJ!! ŻENADA wątek zamknięty STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIA Z TEGO PSEUDO GABINETU. OBSŁUGA BEZNADZIEJA-...
~ciastek
5

dodano: 23 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
189

113

wątków

do góry