Widok

Absolwentka i mama

Niestety ale jestem bardzo niezadowolona z tej szkoły wszak sama do niej chodziłam i od kl.0 moja córka tam chodzi ale ta szkoła to nie ta sama co kiedyś.Niestety dużo spraw co rodzice zgłaszają jest tuszowana,nauczyciele nie reagują na bójki w szkole,wyłudzanie pieniędzy przez dzieci,kradzieże na świetlicy szkolnej,nauczyciele nie tłumaczą zadań,moim zdaniem to szkoła nadaje się tylko i wyłącznie do zamknięcia.To szkoła jest dla dzieci a nie dla nauczycieli żeby siedzieli na krzesłach i pili kawkę w czasie przerw a dzieci się lały na holu.Rodzic chce załatwić sprawę to potem sam jest uznawany za przestępce albo winnego.Jednym słowem masakra.
Moja ocena
poziom nauczania: 2

zajęcia dodatkowe: 3

wyposażenie: 3

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 1

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13
Najłatwiej napisać kłamliwy paszkwil anonimowo. Droga mamo szkół w Gdańsku jest dużo. Po co posyłać dziecko do tak złej szkoły?A może wcale nie jest tak źle? Ja akurat jestem bardzo zadowolona ze szkoły, nauczycieli i zajęć. Moje dziecko także!!! A jest w SP 57 już trzeci rok. Mam nadzieję, że dotrwa w niej do 6 klasy. Następne dziecko też chcę tam wysłać. Nie boję się o bezpieczeństwo moich dzieci. Dzieci wszędzie są różne i wszędzie są konflikty. W SP 57 są one szybko rozwiązywane i łagodzone a nie lekceważone. Życzę mamie więcej pogody ducha !!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5
Skoro ta szkoła to taka masakra, i zdawała sobie Pani z tego sprawę będąc jej absolwentka, to po co zapisywała Pani do niej swoje dziecko?!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry