Widok
Absolwentka
Jestem absolwentką tej szkoły podstawowej. Miło wspomniam czasu gdy biegałam tam po korytarzach z koleżankami. Uczniowie obowiązkowo noszą mundurki nawet uczniowie gimnazjum. Nauczyciele są naprawdę bardzo mili i bardzo dobrze przekazują swoją wiedzę uczniom. Moi ulubieni nauczyciele to pani od historii, pan od informatyki, pani od przyrody, pani od matematyki. Nauka jest na wysokim poziomie a nauczyciele znają każdego ucznia indywidualnie. Jest to mała szkoła z swoim urokiem, oferująca dużo zajęć po lekcjach dla uczniów. Są to zajęcia sportowe np szermierka, judo, koszykówka jak i dodatkowe języki francuski i hiszpański. Obowiązkowo każdy uczeń uczy się angielskiego 5 razy w tygodniu i niemieckiego od 4 klasy podstawówki Zajęcia są wliczone w cenę. Niektórzy narzekają na wysoką ceną tej placówki. Proszę zwrócić uwagę że szkoła nie ma żadnego dofinansowania sama opłaca nauczycieli, woźne, sprzątaczki, sekretarki, monitoring, prąd wodę, sprzęt szkolny i sportowy. Jeśli kogoś nie stać na tę szkołę a uważa że jego dziecko jest naprawdę uzdolnione to warto się skontaktować z dyrektorem szkoły
Moja ocena
poziom nauczania: 5
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 5
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 5
5.4
* maksymalna ocena 6