Widok
Czytelnik
dobrze wyczuł, bo pisane to było pół zartem pół serio. Zauważ: całe PÓŁ serio! To dużo jak na Stworka.
Ale zaraz zaraz...Czytelnik wyczuł nutkę? Ja nigdy nutek nie czułam. Smacznie pachną?
Zaś co do zaprzestania pasywnosci... zaprzestań chocby od zaraz. To dobra rada. My hajdparkowcy wiemy co dla nas dobre. Zaprzestań.
Ale zaraz zaraz...Czytelnik wyczuł nutkę? Ja nigdy nutek nie czułam. Smacznie pachną?
Zaś co do zaprzestania pasywnosci... zaprzestań chocby od zaraz. To dobra rada. My hajdparkowcy wiemy co dla nas dobre. Zaprzestań.
Swiat jest pelen zagadek cd.
Co ta sa pikelhauby? Jakies puszki na glowe?
Co bedzie jak zejdziesz do bunkra?
Jak wygladalby Marylin Manson w stroju Batmana?
Jak wygladalby Batman w makijazu Marylin Mansona?
Gdzie w Trojmiescie leza na ulicy zgubione pieniadze i czy daleko?
Dlaczego Amerykanie maja takiego glupiego prezydenta?
Dlaczego do detekcji przy uzyciu PCR plazmidow EAF, niesionych przez enteropatogenne szczepy Escherichia coli uzywano fragmentu "EAF probe" ktory jest czescia jakiejs sekwencji insercyjnej czy tam transpozonu, a nie uzywano sekwencji genu bfpA, dla funkcjonalnego i podstawowego bialka bundliny?
A gugu kakala bebe?
Co bedzie jak zejdziesz do bunkra?
Jak wygladalby Marylin Manson w stroju Batmana?
Jak wygladalby Batman w makijazu Marylin Mansona?
Gdzie w Trojmiescie leza na ulicy zgubione pieniadze i czy daleko?
Dlaczego Amerykanie maja takiego glupiego prezydenta?
Dlaczego do detekcji przy uzyciu PCR plazmidow EAF, niesionych przez enteropatogenne szczepy Escherichia coli uzywano fragmentu "EAF probe" ktory jest czescia jakiejs sekwencji insercyjnej czy tam transpozonu, a nie uzywano sekwencji genu bfpA, dla funkcjonalnego i podstawowego bialka bundliny?
A gugu kakala bebe?
Swiat jest wielka zagadka
A to zielone z niebieskim to chociaz smaczne, czy nie wiesz, bo aktywnie broni sie przed sprobowaniem?
Czym Smierc gra w pilke (niezaleznie od plci)
Czy Smierc jest feministka? (Podobno to kobiety dluzej zyja (jak powiedzial pewien proboszcz po odczytaniu wiadomosci o zgonach trzech kobiet okolo 40 i mezczyzny okolo 90 - autentyczne. Sama slyszalam))
Czym Smierc gra w pilke (niezaleznie od plci)
Czy Smierc jest feministka? (Podobno to kobiety dluzej zyja (jak powiedzial pewien proboszcz po odczytaniu wiadomosci o zgonach trzech kobiet okolo 40 i mezczyzny okolo 90 - autentyczne. Sama slyszalam))
Stworku
Kiedyś mieszkałam we Wrzeszczu ale to był 24 lata temu :-).
Teraz mam kawalek:spacerkiem jakieś 7 min do autobusu potem 15 min autobusem do dworca Gdynia Główna Osobowa i jakieś 20 min kolejką do Wrzeszcza.Dla lepszego zobrazowania dodam że mieszkam na Obłużu.
Ale mogę się poświęcić dla dobra nauki.
Gdzie i kiedy by Ci pasowało?
Teraz mam kawalek:spacerkiem jakieś 7 min do autobusu potem 15 min autobusem do dworca Gdynia Główna Osobowa i jakieś 20 min kolejką do Wrzeszcza.Dla lepszego zobrazowania dodam że mieszkam na Obłużu.
Ale mogę się poświęcić dla dobra nauki.
Gdzie i kiedy by Ci pasowało?