Widok
I nic...
przez cały dzień nic...zostawii Stworka samego. Bestie...
Cały dzień ani słóweczka... Nie ma dziś Stworek nastroju na rozmowy z echem. Echo może powiedzieć dużo ciekawych rzeczy jeśli wejdzie się do wystarczająco głębokiej jaskinii wewnątrz siebie. Ale nie dziś. Dziś nie. Tak, nie.
Mmmm, mmm.
Cały dzień ani słóweczka... Nie ma dziś Stworek nastroju na rozmowy z echem. Echo może powiedzieć dużo ciekawych rzeczy jeśli wejdzie się do wystarczająco głębokiej jaskinii wewnątrz siebie. Ale nie dziś. Dziś nie. Tak, nie.
Mmmm, mmm.
TEZ CHCE BYC FILOZOFEM, O!
Bo smierc nie ma honoru ani godnosci i leci na kazdego. Nie ma sie co przejmowac, tylko zajac wlasnymi sprawami. Z porzadnymi kobietami sie zadawac! ;)
A kto tak w ogole powiedzial, ze smierc jst kobieta?!? Ja sie nie zgadzam. Co ma mi tu jakas baba lekkich obyczajow w okienko pukpukac? Phi! :) A teraz juz znikam, nie przeszkadzam i zaczynam uobecniac sie w Trojmiescie fizycznie.
A kto tak w ogole powiedzial, ze smierc jst kobieta?!? Ja sie nie zgadzam. Co ma mi tu jakas baba lekkich obyczajow w okienko pukpukac? Phi! :) A teraz juz znikam, nie przeszkadzam i zaczynam uobecniac sie w Trojmiescie fizycznie.
a gugu...
Doktorant, doktor i profesor psychologii złapali złotą rybkę, która obiecała spełnić po jednym ich życzeniu w zamian za wolność.
Doktorant:
- Chcę być na Bahama i jeździć superszybką łodzią z fantastyczną dziewczyną bez stanika.
Puff! Zniknął.
Doktor:
- Chcę być na Hawajach otoczony tancerkami hula.
Puff! Zniknął.
Profesor:
- Ci dwaj mają być w laboratorium po lunchu...
Doktorant:
- Chcę być na Bahama i jeździć superszybką łodzią z fantastyczną dziewczyną bez stanika.
Puff! Zniknął.
Doktor:
- Chcę być na Hawajach otoczony tancerkami hula.
Puff! Zniknął.
Profesor:
- Ci dwaj mają być w laboratorium po lunchu...