Widok
Ach ten groupon...
W Wedlu w Galerii Bałtyckiej byłam już kilkukrotnie, czy to groupon, czy to "normalnie"-byłam zadowolona. Jednak dziś się zraziłam i to raczej tak, że nie będę miała ochoty odwiedzać tego przybytku. Zamówiłam moją ulubioną białą czekoladę z wiśniami, ale to co dostałam to była normalnie żenada. Biała czekolada z pływającym żółtym kożuchem, ciepła (powinna być zimna), mega rozwodniona. Sama musiałam podejść i wyjaśnić sprawę, bo tego się nie dało jeść. Kelnerka coś tam przebąknęła, że właśnie widziała, że coś jest nie tak, ale w takim razie po co coś takiego podała do stolika?!Jakaś Pani zaoferowała nam zamówienie czegoś w zamian (nie tego samego, bo się biała czekolada nie zdążyła zrobić, bo KLIENCI GROUPONA wszystko wykupili, no kpina), to w zamian było o 2zł droższe niż ta czekolada i oczywiście różnicę trzeba było dopłacić. Biała czekolada z jagodami smakowała raczej jak kruszony lód z trocinami, bez smaku, w ogóle nie słodkie. Czekolada z płatkami róż jakoś bardziej rozwodniona niż zwykle (choć w smaku dobra). Reszta też jakoś nie powaliła, choć zawsze byłam bardzo zadowolona po wizycie. Pani się coś tłumaczyła zmianą dostawcy, że niby zdrowsze produkty.... Żenada jednym słowem
Moja ocena
Pijalnia Czekolady E. Wedel 1851
kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 4
menu: 4
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.4
* maksymalna ocena 6