W Wedlu w Galerii Bałtyckiej byłam już kilkukrotnie, czy to groupon, czy to "normalnie"-byłam zadowolona. Jednak dziś się zraziłam i to raczej tak, że nie będę miała ochoty odwiedzać tego przybytku. Zamówiłam moją ulubioną białą czekoladę z wiśniami, ale to co dostałam to była normalnie żenada. Biała czekolada z pływającym żółtym kożuchem, ciepła (powinna być zimna), mega rozwodniona. Sama musiałam podejść i wyjaśnić sprawę, bo tego się nie dało jeść. Kelnerka coś tam przebąknęła, że właśnie widziała, że coś jest nie tak, ale w takim razie po co coś takiego podała do stolika?!Jakaś Pani zaoferowała nam zamówienie czegoś w zamian (nie tego samego, bo się biała czekolada nie zdążyła zrobić, bo KLIENCI GROUPONA wszystko wykupili, no kpina), to w zamian było o 2zł droższe niż ta czekolada i oczywiście różnicę trzeba było dopłacić. Biała czekolada z jagodami smakowała raczej jak kruszony lód z trocinami, bez smaku, w ogóle nie słodkie. Czekolada z płatkami róż jakoś bardziej rozwodniona niż zwykle (choć w smaku dobra). Reszta też jakoś nie powaliła, choć zawsze byłam bardzo zadowolona po wizycie. Pani się coś tłumaczyła zmianą dostawcy, że niby zdrowsze produkty.... Żenada jednym słowem