Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
masakra wątek zamknięty W dniu dzisiejszym postanowiłam zrobić sobie przerwę w zakupach. Jako, że...
~Edyta
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2014

Wedel nie taki zły wątek zamknięty Ostatnio miałem okazję być w Pijalni. Jestem zaskoczony tym co tam zastałem,...
~Matee
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2014

Poprawa wątek zamknięty Dawno nie bylam w tym miejscu ze wzgledu na zla obsluge ale po ostatniej...
~kt
-

dodano: 18 października 2013

Klientka - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz byłam w tym obiekcie korzystając z groupona (ma to znaczenie, bo...
~Klientka
-

dodano: 20 sierpnia 2013

Pan kelner i kierowniczka zmiany do zmiany wątek zamknięty Skorzystałam z mężem z kuponu jaki dostaliśmy od znajomych. Zadzwoniłam i...
~AD
-

dodano: 25 lipca 2013

tragiczna obsługa wątek zamknięty Obsługa to poziom dna i dwa metry mułu (przekonałem się o tym nie pierwszy...
~wedel śmierdzi rybą
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 listopada 2012

Ach ten groupon... wątek zamknięty W Wedlu w Galerii Bałtyckiej byłam już kilkukrotnie, czy to groupon, czy to...
~Beata
-

dodano: 14 sierpnia 2012

Obsluga troszke do bani wątek zamknięty Osoby tam pracujace sa mile ale zeby zostac obsluzonym trzeba sie troche...
~`iLoo
-

dodano: 20 maja 2012

zawiedziona wątek zamknięty Od długiego czasu planowałam wizytę w Pijalni Czekolady Wedla, nadarzyła się...
~gucii
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2011

Kiedyś to był prawdziwy smak czekolady. Od kiedy Wedla kupił Cadbury wątek zamknięty wszystko się popsuło. Chodzę tam tylko z sentymentu i jedynie na kawe....
~Izka
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 stycznia 2009

REWELACJA wątek zamknięty Doskonały lokal, przemiłe kelnerki, o smaku czekolady nawet nie wspomnę -...
~Amelia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 października 2009

Bardzo miło jednak za drogo jak na moją kieszeń wątek zamknięty Polecam osobą z bardziej zasobnym portfelem
~Kinga Krajczyńska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

12

wątków

do góry