Skorzystałam z mężem z kuponu jaki dostaliśmy od znajomych. Zadzwoniłam i dowiedziałam sie,że rezerwacja nie jest potrzebna. Po kilku dniach BARDZO NIEUPRZEJMA PANI KIEROWNICZKA ZMIANY (w kręconych blond włosach) zachowała się opryskliwie sugerując,że kłamie iż dzwoniłam gdziekolwiek. Powiedziała,że potrzebują na to co najmniej 2h!!! Co za bzdura, chciała nas zbyć. Umówiła nas na inny termin. Pojawiliśmy się tam w wyznaczonym przez ''uroczą'' Panią terminie. Pan kelner (wysoki, ciemne lekko kręcone włosy) był sztucznie miły i z tego co się dowiedziałam wiedział,że to MY. Nic nie było przygotowane,nasz stolik zajęty itp. Owoce do fontanny wysuszone, mało. Czekolada w fontannie NIE DOBRA. Zwyczajnie gorzka, z grudkami. Kiedy po 15 min zdecydowaliśmy się wyjść, podeszłam podziękować i pożegnać personel, jednak Pan kelner wraz z kelnerką głośno wybuchnęli śmiechem. Gdy się odwróciłam nagle przestali- oczywiste było to, z kogo się śmieją. Ja i mąż po powrocie odczuwaliśmy ból brzucha i następnego dnia typowe zatrucie pokarmowe. NA PEWNO tego tak nie zostawimy.

Właścicielowi proponuję zmienić personel, bo po opiniach tu ludzi nie wróżę dobrej przyszłości.