Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, Plac Porozumienia Gdańskiego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - ocena Współpraca z Panem Adamem przebiegła bardzo przyjemnie. Pan Adam cierpliwie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 20 lutego 2025

Magdalena Gackowska - ocena Adam Janowski to najlepszy doradca kredytowy, z jakim miałam okazję...
~Magdalena Gackowska
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 20 lutego 2025

Filip - ocena Pan Adam jest bardzo profesjonalny, doradzał i prowadził przez kredyt tak, że...
~Filip
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 lutego 2025

Daniel - ocena Współpraca z P. Adamem na bardzo dobrym poziomie. Konkretny, terminowy,...
~Daniel
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 lutego 2025

Jacek - ocena Kawał dobrej roboty! Profesjonalnie, ale bez zbędnego stresu od początku...
~Jacek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 30 stycznia 2025

Łukasz - ocena Polecam! Wszystko sprawnie,szybko i rzeczowo. Kontakt bardzo przyjemny....
~Łukasz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 16 stycznia 2025

Patryk - ocena Z całego serca polecamy współpracę z Adamem! Adam jest osobą bardzo...
~Patryk
-

dodano: 8 stycznia 2025

Adam - ocena Serdecznie polecam współpracę z Adamem (i Karoliną!). Bardzo sympatyczny...
~Adam
-

dodano: 3 stycznia 2025

Maciej - ocena Bardzo profesjonalny, miły i kompetentny gość. Właściwa osobą, na właściwym...
~Maciej
-

dodano: 3 stycznia 2025

Jakub - ocena Lepszej jakości usługi nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Proces pod kredyt...
~Jakub
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 13 grudnia 2024

Monika - ocena Pełen profesjonalizm i duże wsparcie. Zdecydowanie mogę polecić Pana Adama.
~Monika
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 25 listopada 2024

Kamil - ocena Pełen profesjonalizm. Kilka transakcji przeprowadzanych w miłej atmosferze!...
~Kamil
-

dodano: 15 listopada 2024

Paulina - ocena Pan Adam wykazał się pełnym profesjonalizmem, jego wiedza i doświadczenie...
~Paulina
-

dodano: 13 listopada 2024

Dawid O - ocena Zdecydowanie polecam Pana Adama jako doradcę kredytowego. Dzięki jego...
~Dawid O
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 25 października 2024

Dominika & Mateusz - ocena Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Adamem. Proces starania się o przyznanie...
~Dominika & Mateusz
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 25 października 2024

Mateusz - ocena Zdecydowanie polecam Adama jako doradcę. Bardzo kontaktowy, odpowiada na...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 31 sierpnia 2024

Zadowoleni klienci - ocena Pan Adam pomógł nam spełnić marzenie w postaci własnego lokum. Wszystko...
~Zadowoleni klienci
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 29 sierpnia 2024

Kasia - ocena Pan Adam ma bardzo profesjonalne i konkretne podejście do klienta. Kredyt...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 18 sierpnia 2024

Jacek J Gdańsk - ocena Korzystałem z usług Pana Adama przy ubieganiu się o kredyt hipoteczny. Wysoka...
~Jacek J Gdańsk
-

dodano: 11 sierpnia 2024

Jakub - ocena Super kontakt, pomógł ogarnąć coś co według mnie było niemożliwe, dzięki...
~Jakub
-

dodano: 1 sierpnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry