Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, ks. Jerzego Popiełuszki 2/93

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karol - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Adamem. Profesjonalne podejście,...
~Karol
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 lipca 2025

Karol - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Adamem. Profesjonalne podejście,...
~Karol
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 lipca 2025

David - ocena Polecam współpracę z Adamem. Pełen profesjonalizm i duże zaangażowanie co...
~David
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 4 lipca 2025

Paulina - ocena Świetny doradca kredytowy! Ekspresowo załatwiony kredyt hipoteczny. Polecam!
~Paulina
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 24 czerwca 2025

Ewa - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Adamem, do którego również trafiłam z...
~Ewa
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 24 czerwca 2025

Beata - ocena Współpraca z Panem Adamem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm i...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 maja 2025

Monika - ocena Miałam okazję skorzystać z usług Pana Adama, pełen profesjonalizm i...
~Monika
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 28 marca 2025

Marcin - ocena Świetne wsparcie na każdym etapie procesu kredytowego. Zawiłości procedury...
~Marcin
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 26 marca 2025

Wojtek - ocena Witam, szczerze polecam Pana Adama. Poprowadził moją sprawę z bardzo dużą...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 21 marca 2025

Natalia Krzemińska - ocena Współpracuję z Adamem od dłuższego czasu i za każdym razem utwierdzam się w...
~Natalia Krzemińska
-

Radzio - ocena Polecam P. Adama pełen profesjonalizm i empatyczne podejście do klienta
~Radzio
-

Kamil - ocena Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Pan Adam wykazał zaangażowanie oraz...
~Kamil
-

dodano: 13 marca 2025

Daniel Polidowski - ocena Profesjonalna obsługa, bardzo duża wiedza, dobry kontakt, polecam Pana Adama.
~Daniel Polidowski
-

dodano: 13 marca 2025

Michał - ocena Bardzo dobry kontakt, wszystko sprawnie, elegancko wyjaśnione i załatwione.
~Michał
-

dodano: 10 marca 2025

Wojtek - ocena Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszemu doradcy kredytowemu za...
~Wojtek
-

dodano: 6 marca 2025

Paulina - ocena Współpraca z Panem Adamem była dla nas niezwykle pozytywnym doświadczeniem....
~Paulina
-

dodano: 5 marca 2025

Patrycja - ocena Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Adama i jestem bardzo zadowolona z...
~Patrycja
-

dodano: 27 lutego 2025

Karolina - ocena Współpraca z Panem Adamem przebiegła bardzo przyjemnie. Pan Adam cierpliwie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 20 lutego 2025

Magdalena Gackowska - ocena Adam Janowski to najlepszy doradca kredytowy, z jakim miałam okazję...
~Magdalena Gackowska
-

dodano: 20 lutego 2025

Filip - ocena Pan Adam jest bardzo profesjonalny, doradzał i prowadził przez kredyt tak, że...
~Filip
-

dodano: 19 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry