Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo profesjonalnie wątek zamknięty Polecam serdecznie usługi Adamex - narożnikowi po wielu przejściach (soki,...
~Joanna
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 czerwca 2018

Mega POLECAM wątek zamknięty Gościu zna się na materiałach przez co nie psuje pranej tapicerki. Usunął...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 marca 2018

Zachwycona klientka - opinia wątek zamknięty Polecam serdecznie usługi firmy Adamex. Profesjonalnie, szybko, a do tego z...
~Zachwycona klientka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 października 2013

szybko i komfortowo wątek zamknięty oferta usług w pełni zadowalająca, jakość bez zarzutów, mieliśmy problem z...
~Lena
-

dodano: 4 października 2013

Polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, fachowo, szybko, niedrogo i wspaniały efekt.
~M
-

dodano: 2 października 2013

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Mam jasną kanapę, która już dość...
~Joanna
-

dodano: 18 września 2013

Bardzo Zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam wszystkim. Dywany wyglądają jak nowe! Na pewno w...
~Bardzo Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 lipca 2012

Polecam !!!! wątek zamknięty Polecam serdecznie usługi tej firmy!! Jestem bardzo zadowolona!!! Dywany i...
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 listopada 2011

Zdecydowanie POLECAM!!!!! wątek zamknięty Profesjonalnie, rzetelnie i do tego z miłą obsługą Polecam usługi firmy...
~Kierownik Biura
-

dodano: 19 października 2011

Solidna i rzetelna firma wątek zamknięty Polecam wszystkim korzystanie z usług firmy "Adamex". Dywany wyglądają jak...
~Zadowolony klinet
-

dodano: 2 października 2011

opinia wątek zamknięty Polecam firmę Adamex , jestem bardzo zadowolona z wykonanej...
~jolanta
-

dodano: 23 września 2011

Dziękujemy wątek zamknięty Wykładzina shaggy wygląda jak nowa, wszystkie plamy i zacieki usunięte. Nie...
~Anna Cz
-

dodano: 16 sierpnia 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Serdecznie polecam wszystkim usługi tej firmy! Osobiście skorzystałem z...
~Maciej
-

dodano: 14 lipca 2011

Rztelnie i solidnie. wątek zamknięty Polecam.Bardzo dobry kontakt. Solidny, rzetelny i punktualny fachowiec....
~Agata L.
-

dodano: 3 lipca 2011

opinia ze strony PHU Adamex wątek zamknięty Firma godna polecenia pod każdym względem. Tanio, precyzyjnie, dobre środki....
~Iwona Głazik
-

dodano: 2 lipca 2011

Małgorzata Hnatów - opinia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi. Duże zaangażowanie w wykonywaną pracę,...
~Małgorzata Hnatów
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 maja 2011

Bardzo zadowoleni wątek zamknięty Dla nas w takich usługach ważna jest sprawność realizacji i rzetelność. Ważne...
~Magdalena Orzech
-

dodano: 14 maja 2011

auto jak nowe :) wątek zamknięty niedawno miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Adamex, szykowałem auto...
~zadowolony klient
-

dodano: 6 maja 2011

Świetna jakość w dobrej cenie! wątek zamknięty Z usług firm czyszczących dywany korzystam bardzo często ze względu na psa....
~Magda
-

dodano: 18 kwietnia 2011

Dnuta Sz - opinia wątek zamknięty dywan dobrze doprany, co ważne nie był przemoczony jak bywało wcześniej, miła...
~Dnuta Sz
-

dodano: 16 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry