Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marzena - opinia wątek zamknięty Dzięki Pani Mecenas uwierzyłam że nie ma spraw beznadziejnych. Bardzo fachowo...
~Marzena
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 marca 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Pani Adwokat z prawdziwą pasją do wykonywanego zawodu. Podchodząca z oddaniem...
~Agnieszka
-

dodano: 29 listopada 2021

Izabela - opinia wątek zamknięty Super poprowadzona sprawa, mimo że nie była łatwa. Polecam z czystym sumieniem!
~Izabela
-

dodano: 27 października 2021

Zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty Kompetencje, zaangażowanie i empatia. Polecam!!!
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 14 października 2021

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Pomocna pani mecenas - naprawdę super babka. Przyszedłem z trudną sprawą i...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 12 stycznia 2021

Bardzo duże zaangażowanie... wątek zamknięty ...świetny kontakt, proste wytłumaczenie strategii, rzetelnie prowadzona...
~Jacek W.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 września 2019

Warto wątek zamknięty Bardzo fajna kancelaria a pani mecenas pomocna. Mój problem rozwiązany lepiej...
~Marex
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 lutego 2019

Super prawnik, polecam wątek zamknięty Udało mi się załatwić od dawna odkładaną sprawę. Jestem zadowolony i na pewno...
~Hubert
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 października 2018

Bardzo solidna kancelaria! wątek zamknięty Właśnie udało się wygrać sprawę o zniesienie współwłasności po mojej myśli :)...
~Witold Marczak
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2018

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, pani adwokat rzetelna i konkretna. Mój problem...
~Katarzyna Michalska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2018

Szybko i sprawnie wątek zamknięty Jestem zadowolony z ostatniej sprawy spadkowej - poszło gładko. Polecam! :)
~Andrzej Wickiewicz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry