Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Serdecznie polecam! wątek zamknięty Korzystam z usług tego solarium od roku i jestem bardzo zadowolony :) Nigdy...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 listopada 2015

Nie polecam wątek zamknięty Wizyta w tym miejscu nie była przyjemna. Obsługa na bardzo niskim poziomie,...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lipca 2015

Marta - opinia wątek zamknięty Postanowiłam podzielic się opinią ponieważ korzystałam z solarium od 1,5...
~Marta
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 lutego 2013

Panstwa opinie sa nie do pomyslenia... wątek zamknięty Panstwa opinie sa nie do pomyslenia,wystarczy na nie spojrzec ..... Jako...
~karol
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 lipca 2010

OBSŁUGA KLIENTOW wątek zamknięty hm...przeczytałam wyżej wypowiedź klientki która strasznie nie znosi "Pani...
~I.R
-

dodano: 23 lipca 2010

Obsługa pwinna być w tego typu miejscsch profesjonalna i miła !!! wątek zamknięty Zgadzam się z poprzedniczką w 100 % jakiś czas temu na długo rozstałam się z...
~klientka
-

dodano: 6 lipca 2010

obsługa wątek zamknięty ostatnio byłam w tym solarium i jest już nowa obsługa a konkretnie nowa Pani...
~Marta
-

dodano: 17 maja 2010

obsługa wątek zamknięty Korzystałam tylko kilkakrotnie z tego salonu ,ponieważ zraziła mnie...
~zadowolona klientka
-

dodano: 17 maja 2010

PRZEDE WSZYSTKIM Z GŁOWĄ! wątek zamknięty Jestem stałą klientką tegoż solarium i zgadzam się z poprzednikami, że to...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 grudnia 2009

. wątek zamknięty Chcialam skomentowac ponizsza opinie. Otoz bylam swiadkiem tego zajscia. Pani...
~Asia
-

dodano: 25 października 2009

Obsługa nie zamiła- bardziej szanują stałych bwalców zamiast poświecić czas nowym klientom. wątek zamknięty Trzeba podkreslić ,że czytając komentarze udałam sie do tego studia oczekując...
~Michelle
2

dodano: 1 lutego 2009

Nie polecam. wątek zamknięty Dziwię się, że pani Iza jeszcze pracuje w solarium. Te wszystkie fatalne...
~Anka
1

dodano: 19 października 2009

Wszystko super z jednym małym szczegółem... wątek zamknięty Łózka i lampy naprawdę bardzo dobre, wystrój i klimat rewelacja, pani...
~Maja
-

dodano: 2 września 2009

Polecam, ale... wątek zamknięty ... wszystko zależy na kogo z obsługi traficie. Wysoka blondynka jest...
~Karolina
-

dodano: 26 sierpnia 2009

Polecam, ale... wątek zamknięty Super łóżka, przystępne ceny, ale obsługa nie za bardzo. Pani blondynka ok,...
~Aga
-

dodano: 2 lipca 2009

Super wątek zamknięty Napiszę krótko - bardzo sympatycznie i profesjonalnie! Tak trzymać!
~Kagga
-

dodano: 13 czerwca 2009

zapytanie wątek zamknięty w jakich godzinach obsługa solarium liczy co 5 minutę gratis?kiedy byłam na...
~agnieszka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2008

SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPER !!! wątek zamknięty Gorąco polecam... Wystrój bomba, niepowtarzalny i bardzo oryginalny. W ogóle...
~Czarna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2008

Marek - opinia wątek zamknięty polecam, wspanialy efekt opalania,
~Marek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

19

wątków

do góry