Widok

Afrodyzjaki. Jakie znacie? Jakie polecacie?

Wiem, że s,a afrodyzjaki w pigułkach, perfumach itd ale chciałem zapytac o afrodyzjaki naturalne moze jakies ziola czy dieta - ktos cos wie? Oczywiscie takie ktore dzialaja!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No wlaśnie sama ostatnio wyczytałam o tych wszystkich afrodyzjakach i interesuje mnie czy działają czy nie. Od jakiegoś czasu mam problem z ochotą na seks. Niby jest okazja bo ostatnio często dzieciakami opiekuje sie mama ale po prostu nam się nie chce. Nie jest zdecydowanie tak jak było na początku zwiazku :(

Z naturalnych na pewno lubczyk czy czekolada, poza tym jako naturalne afrodyzjaki są traktowane owoce morza tak wiec jeśli lubicie to możesz przyrządzić na kolację ostrygi czy małże czy krewetki. z przypraw oprócz wspomnianego lubczyku takie działanie mają gałka muszkatołowa, kardamon czy papryczka chili. Na wieczór fajna bielizna oraz czerwone wino ( ale nie za dużo bo nadmiar może podziałać negatywnie zarówno na libido jak i na Twoje odczucia podczas uprawiania seksu). Z tych gotowych już polecam Sex elixir. Nie wierzyłam w działanie takich środków dopóki nie spróbowałam z ciekawości. I okazało sie, ze naprawdę bardzo mocno podnosi ochotę na seks. Zarówno u mnie jak i u niego! Czy przypadkiem stres nie jest u Was problemem? Powinniście na pewno spróbować go zmniejszyć bo moze znacznie obniżyć ochotę na seks.

Bardziej niż stres powodem jest zmęćzenie. Mamy małe dziecko, jest i tak o wiele lepiej niż wcześniej bo mamy pomoc ale i tak czasami padam po całym dniu na nos. Tak, że nie mam ochoty na współżycie. I zastanawiam się czym podkręcić atmosfere :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (68 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Feromony i ich działanie na kobiety (6 odpowiedzi)

Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie...

Jaką macie opinię na temat feromonów? (6 odpowiedzi)

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie...

do góry