Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
depilacja wątek zamknięty Skorzystałam w Afromagii z depilacji. Salon nie wyróżnia się wystrojem....
~Basia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 lipca 2009

Polecam! wątek zamknięty Z okazji Dnia Matki zabrałam moją mamę do Afromagii na seans masażu. Dzięki...
~Agnieszka
-

dodano: 19 czerwca 2009

w koncu BIOLINE w Trójmiescie! wątek zamknięty Witam. Moi drodzy! W końcu udało mi się znaleźć salon, w którym jest moja...
~karolina
-

dodano: 4 czerwca 2009

;) wątek zamknięty Odwiedziłam salon już drugi raz. Pierwszy zabieg z jakiego wtedy skorzystałam...
~Ewelina
-

dodano: 3 czerwca 2009

Asia - opinia wątek zamknięty Miałam okazję spędzic przyjemne chwile w tym gabinecie. Pani Agnieszka,...
~Asia
-

dodano: 25 maja 2009

coś niesamowitego.. wątek zamknięty Kompetencja oraz zaangażowanie no i duża fachowość w wykonywanie zabiegów :)...
~Bielecki Kamil
-

dodano: 24 maja 2009

jacek - opinia wątek zamknięty profesjonalnie, szybko i skutecznie
~jacek
-

dodano: 23 maja 2009

GosiaK - opinia wątek zamknięty p. Agnieszka zrobiła mi hennę, wszystko bez zarzutu, teraz mam arcydokładnie...
~GosiaK
-

dodano: 12 maja 2009

krystyna Wajda - bajecznie wątek zamknięty Pani Agnieszka to doskonała kosmetyczna z powołaniem. Wspaniały masaż i...
~Krysi
-

dodano: 30 kwietnia 2009

Przy następnej okazji odwiedzę to miejsce wątek zamknięty Jestem przybyszem z daleka. Przypadkowo, z powodu bólu kręgosłupa (siedząca...
~Wojtek
-

dodano: 4 kwietnia 2009

podziekowanie wątek zamknięty czuje się jakby mi ubyło 10 lat!
~dorota osak
-

dodano: 4 kwietnia 2009

Tomek - opinia wątek zamknięty Znam Marcina już bardzo długo i zawsze pomagają mi jego masaże - zwłaszcza,...
~Tomek
-

dodano: 30 marca 2009

fantastyczne miejsce:) wątek zamknięty naprawde polecam.. mila obsluga, rewelacyjne masaże.. Bolał mnie kręgosłup i...
~Aleksandra
-

dodano: 29 marca 2009

Rewelacja wątek zamknięty Wiele pisać chyba nie muszę. Zarówno obsługa - indywidualne podejście do...
~Mila
-

dodano: 27 marca 2009

polecam!!! wątek zamknięty Trafiłam tutaj z polecenia Pana Romana,mojego stylisty.Po raz pierwszy ktoś...
~wioletta
-

dodano: 19 marca 2009

Wspaniały rehabilitant i masażysta ! wątek zamknięty Polecam wszystkim Pana Marcina z Afromagi. Nie dość, że wspaniały masażysta,...
~Agnieszka
-

dodano: 15 marca 2009

korzystałem z zabiegu na twarz wątek zamknięty Skorzystałem z zabiegu nawilżającego na twarz Bioline. Wrażenia niesamowite....
~Marcin
-

dodano: 12 marca 2009

Masaż na wysokim poziemie wątek zamknięty Masażysta posiada wiedzę, oprócz masażu przekazuje wiedzę oraz uczy klienta...
~Dorota
-

dodano: 11 marca 2009

skorzystałam wielokrotnie z zabiegów leczniczych wątek zamknięty Mogę śmiało polecić Pana Marcina, rzetelny, z niebywałą precyzją zajmuje się...
~Kasia
-

dodano: 11 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

19

wątków

do góry