Trafiłam do tego gabinetu około 13 lat temu po wielu nieudanych próbach znalezienia dobrego weterynarza w Gdańsku. Leczę od lat zwierzaki u pana Jurka.To najbardziej kompetentny i najcudowniejszy Człowiek wśród weterynarzy jakiego znam. Ma ogromną wiedzę. Pan Jurek - mimo długich kolejek w poczekalni - zawsze ma czas, by dokładnie objaśnić, co zwierzakowi dolega, jak zamierza go leczyć i dlaczego przyjmuje za zasadne takie właśnie leczenie. Jego diagnozy zawsze są trafne, leczenie w 100% skuteczne. Do tego zwierzęta go uwielbiają. Pies (zarówno poprzedni jak i obecny) za każdym razem ciągnie do gabinetu jak szalony i nie może się doczekać spotkania. Kot, mimo choroby genetycznej i przyjmowania obciążających leków, żyje już 10 lat i ma się bardzo dobrze - w rękach pana Jurka jest jak zahipnotyzowany - nie prycha, nie drapie, nie wyrywa się. Wcześniej leczyłam zwierzaki u pana Jarka - polecam równie gorąco. 6 lat temu Panowie wspólnie przeprowadzili skomplikowaną operację łapy mojego psa. Zwierzak przestał cierpieć, do dziś nie kuleje nawet po wielogodzinnych spacerach, jest w pełni sprawny i szczęśliwy. Serdeczne podziękowania dla panów Kończak i dla pozostałych osób z ekipy!