Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak dla mnie salony Agata to nadal top jeden jesli chodzi o meble. Szeroki wybor, dobra oferta i naprawde fajne, dobre jakosciowo meble. Obsluga tez zawsze na najwyzszym poziomie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na urlopo pojechac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To żona też niech do pracy idzie ja pracuje i mąż też mamy dziecko i da się wyżyć i ogarnąć wsystko I na igloo pojechac trzeba wydawac z głową

ha ha dobre

Słuchajcie, w Polsce w zasadzie upadają już profesje fachowców, jest zupełny brak szkół typu stolarz, ślusarz itd. Produkuje się samych informatyków, menadżerów i całe te korporacyjne tałatajstwo. Dlatego każdy fachowiec mający fach w ręku i poważnie podchodzący do swojej roboty powinien się cenić. Wystarczy spojrzeć na samą ofertę wystawioną przez agata meble aby zauważyć kto ją przygotowywał i jacy ludzie tworzą tę firmę. Klika rodzinna która chochlą żłopie kasę , ale żeby tak żarło to innych trzeba doić i wykorzystywać.
Każdy troszkę rozgarnięty monter powinien zarabiać min. 20,00 za godzinę a na montażach 250-300,00 za dzień (10 godzin pracy) i nie dajcie sobie oczu mydlić jakimś multisportem albo pakietem zdrowotnym który oni maja za grosze i sobie w koszty wliczają żeby podatków nie płacić , jak sobie zarobicie 4-5tysięcy na miesiąc to se to wszystko zakupicie i jeszcze wam zostanie. Są takie czasy że jak zaczniecie robić mebelki z polecenia i po znajomych to po pół roku spokojnie będziecie zarabiać 3-4 tyś zł bez żadnej spinki. Rodzina agata meble niech się lepiej zacznie uczyć ukraińskiego to se będzie mogła ich do roboty zagonić , nawet za 1200,00 plus PREMIA oczywiście, czemu nie póki żre trzeba doić, podobno za tyle jeszcze pracują , jak to już inna sprawa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy otwierają ten salon w Rumi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokladnie ,tak powinno być,a oni dają 1900 brutto!!! przeciez to poniżej MINUMUM w PL ,Hańba!!!!!

tylko jak pójdziesz na macierzyński to licz się z tym ze po powrocie z pracy popracujesz z tydzień i podziękują ...chyba ze spoko dyrekcja i i kierownicy sklepu i pozwolą ci zostać

Sklep mogę polecić z czystym sumieniem. Zakupilam narożnik który spełnił moje oczekiwania bardzo dobrze wykonany w materiale który sama wybrałam :)

Czyli jak na początek dobra stawka, zwłaszcza że uczą wszystkiego od początku :)

Wlasnie wrocilam z rozmowy na stanowisko kasjera ,
6 tygodni szkolenia : Katowice , płock : 10 dni na miejscu - 4 dni w domu i tak przez okres szkolenia
Szczecin - 5 dni pracy - 2 dni w domu . Oni za wszzytsko plącą ( nocleg, jedzenie , transport )
Jedynie co nie zwracaja to koszt za paliwo jak by ktosc chcial jechac wlasnym autem.
mi zaproponowali 2800 brutto - 2017 netto w tym jest juz wliczona premia uznaniowa .
sprzedawca ma o 150 zł na reke wiecej + premia od sprzedazy
Praca w Agata w Rumi , Podrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry sklep z artykułami meblarskimi. Szeroka oferta Agaty pozwala wybrać dosłownie wszystko czego potrzebuję. Zawsze jestem zadowolona i złego słowa nie powiem, nawet na reklamę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla tego ważna jest gwarancję mieć

Racja, w każdym salonie może trafić się zły mebel, a Agata ma meble od róznych producentów, i to nie jej wina, że zrobią jakiś wadliwy model

5 lat temu kupiłam narożnik....rok później meble.....ogólnie jestem naprawdę zadowolona... wszystko zależy od producenta, od egzemplarza....zawsze coś komuś ..nawet nowe mercedesy się psują...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lidl Polska zatrudnia pracownikow za 3000 brutto !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, ze w ogóle jej nie zrozumiałaś, "Agata pozwala sobie na kopanie swoich sprzedawców" sama sobie zaprzeczasz, to dziecko kopnęło sprzedawcę, co nie pozwoliło mu i tak przerwać rozmowy z klientem. Mnie się reklama podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widziałam dziś nową reklamę Agaty, gdzie dziecko podbiega do sprzedawcy i kopie go w nogę, po czym ucieka. Matka nie reaguje na dzieci puszczane samopas, na incydent też nie reaguje, natomiast sprzedawca też zero reakcji, uśmiecha się dalej i nie przerywa monologu.
Czy to oznacza że Agata pozwala sobie na kopanie swoich sprzedawców w tyłek i oczekuje od nich żeby się jeszcze podczas tej czynności usmiechali? Pochwała braku szacunku, brak reakcji na napaść, klient ponad pracownika....
Czy może ja tą reklamę źle odebrałam?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja myślę, że i Gdańsk oberwie. Plany zostaną te same, a klienci od Słupska po Gdynię będą preferować zakupy w Rumii. A sporo takich klientów było...

Co do postów wyżej, premia jest, ale wyliczana niekorzystnie. Dwa razy dadzą fajną kasę, a potem harujesz więcej i więcej, a tu niespodzianka! Dostajesz mniej :) a progi rosną. Tylko garstka ludzi zostaje na dłużej... godziny pracy: no wiadomo przychodzisz przed 10, a skończysz po 20. Kasjerzy jeszcze dłużej. Weekendy to priorytet. Odpowiedzialność materialna, system IT zamula, liczne awarie. Dyrekcja się zmienia i może będzie lepiej. Ale zarząd, prezes, założenia firmy, procedury są takie same, więc nic się nie zmienia. To jest jeszcze w powijakach względem zachodnich firm.

Na plus: umowa o pracę, wczasy pod gruszą, ale nie jakieś ogromne, zapomoga na BN i tyle z ekstra socjala. A no i wprowadzili pakiet medyczny i karte multisport, w końcu...

Tak tak tylko za to bieganie po 10 godzin dziennie to też jakoś rewelacyjnie nie płacą. Najniższa krajowa plus nędzne prowizje ...żałosna firma podobnie jak jej obrońcy na forum

Inne tematy z forum Praca

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry