Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli Cię to pocieszy to pracy jest teraz na prawdę dużo i znalezienie czegoś lepszego nie jest problemem. Nie poddawaj się bo Agata meble to tylko strata czasu i zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uuu to będzie marna pensja w przyszłym miesiącu - urlop podczas akcji promocyjnej = najniższa krajowa plus jakaś nędzna premia. Rozumiem że mieszkasz z rodzicami?:P
Mówią że ponoć 2 tys na rękę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie to samo, lubię tę pracę i nie narzekam, wszędzie pracować trzeba, za siedzenie nie płacą. Teraz jestem na zasłużonym urlopie, do pracy wracam po świętach :)
A ile ma Kierownik /Dyrektor takiego sklepu meblowego ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W banku płacą więcej,a to również sprzedaż ;)

Ja pracuję nadal...i szukam innej pracy. Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Jest coraz gorzej:-( Pracownik Agaty to śmieć w każdym calu, wyrobnik nabijający kieszeń dyrektorów i prezesa. Nikt się z nim nie liczy. Ponadto atmosfera jest fatalna bo pod presją zgarnięcia jak największej kasy. Nie wspominając już o tym, że długoletni pracownik nie ma żadnych profitów za doświadczenie i sumienne wykonywanie obowiązków. Premie są jedynie za większą sprzedaż. Nieustannie tylko straszą za co zabiorą premię, a już nie mają z czego zabierać. Co to jest 10%!

A wszyscy inni mają normalną pracę za normalne pieniądze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze tych narzekających jest więcej ;) Ci co mają dobre opinie się nie wypowiadają, a szkoda. Kto chce pracować to pracuje.

A kto ma taki dostęp żeby usuwać wpisy? J apacuję w Agacie 2 lata i jak czytam te wpisy to nóż sie w kieszeni otwiera. Kto chce pracować i lubi pracę z klientem ten nie narzeka. U nas zespół ten sam od lat nikt nie odchodzi i nikt nie narzeka.

Usuwają z forum wpisy po kilku dniach. Nie potrafią wsiąść na klatę prawdy. Czutalem opinie i kilka było o słabym traktowaniu przez dyrekcje a już nie ma🤔
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

he,.................

Mówią ze 2200 do ręki ma bistro
Ale cukierek. Personel u mnie podkłada kłody pod nogi u najchętniej to by się mnie pozbył. Mniej osób więcej zarobi więcej słabiej wyjonac plan. I zostaje 1900zl

Premie Ok No żartujesz. 1700 Ciężko zrobić plany. Nie ma planów jie ma premi!!

1900 brutto

nawet 6 osób z jednego IP Kuszkin i Kiszkan ;)
Po trzech miesiącach zrobiłam netto 3000tys

Czy orientuje się ktoś co z zarobkami w bistro w Agata Meble ?

Masz u nich umowę o pracę, zarobki i premie są ok.

Inne tematy z forum Praca

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

do góry