Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przecież wiadomo nie od dziś, że owe salony się 'zwiedza' jak drzewiej muzea nic nie nabywając, bo kasy ledwo do 1 / -tego starcza...stąd ta okazja ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co znaczy "miałam okazję być"? Weszłaś tam sobie na spacer?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram Pana powyżej! Kupiłem w agacie w Bielsku fajną i w miarę tanią meblościankę Light, gdy oczekiwałem na odbiór widziałem jak chłopak sam ściągał paczki, przewoził je na ręcznym paleciaku po PŁYTKACH KTÓRE BYŁY POKRUSZONE! Nie mogłem uwierzyć że tak duża firma nie umie stworzyć normalnych ludzkich warunków do pracy! Gdzie są ludzie odpowiedzialni za to? Ktoś chyba powinien zainterweniować w tej sprawie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę się wypowiedzieć na temat nowego salony w Krakowie. Niedawno miałam tam okazję być i naprawdę super nie tylko atmosfera ale i pokaźny asortyment.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no tak , to wszystko jasne i nic się nie zmieniło.Radzę ci abyś jednak nie podejmował tej pracy w tej firmie bo będziesz mocno żałował po podpisaniu z nimi umowy.Ludzie uciekają stamtąd jak z tonącego statku.Wyzysk na MAXA a pieniądze to wstyd na sali.A propos tego lekko tłustego gościa który przeprowadza rozmowy z kandydatami to pewnie Piotr choć o wiele tłustsza to pewna Iza która chodzi z takim szerokim czarnym pasem na brzuchu/biodrach/włosy stawiane chyba na cukier i za wszelką cenę chce się odchudzić choć jakoś jej to nie wychodzi. Radzę ci szukaj innej pracy bo ta firma to tzw. ZONK
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na stronie agaty popatrz, można tam wybrać rodzaj obicia, ja już dwa razy tak zrobiłam i nie było problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jako były pracownik tego "magazynu" przepraszam salonu bo tego nie można nazwać magazynem stwierdzam ze masz racje agata meble w bielsku białej nie dba o pracowników dyrektorzy karzą przychodzić na nadgodziny "do wybrania" płaca daremna 1800 po okresie probnym i nie ma mozliwosci otrzymania podwyzki bo na nia nikt sie jeszcze nie doczekal towar przewożony po zepsutej posadzce paleciakami hydraulicznym towar wagi ok 2 ton ... Meble tapicerowane sa piętrowane pod sam sufit wszystko reczna robota.
nie polecam nikomu takiej pracy szkoda kręgosłupa i ryzykowania życia bo ten magazyn jest tak przeciążony (1,5 tony towaru na metr kwadratowy przy dopuszczalnym 0,5 tony) że wkoncu ten magazyn sie zwali bo juz sie chyli ... Ale zdaniem eksperta agaty przechyla się bo rzeka płynie obok nie polecam strzeżcie sie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
może się wypowiedzieć jak wygląda sprawa w salonie Agaty w Poznaniu? Jaka atmosfera, przełożeni oraz zarobki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja trochę z innej beczki. Czy któryś z pracowników MA mógłby mi podać, kto jest producentem narożnika ADA dostępnego w waszych sklepach ?

Pani z MA w Gliwicach nie chciała udzielić mi takiej informacji, a chciałabym kontakt do firmy, czy nie zrobiliby mi narożnika w takim kolorze jak ja chcę, a nie w tym obleśnym, który Agata ma na stanie.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Słyszałam że w Bielsku jest tragedia, tzn. na magazynie, chłopaki bardzo cięzko pracują, narzekaja na kręgosłupy, zwykły magazynier zarabia tam ok 1800 zł netto, ale bardzo ciężko mysi dźwigać i w dodatku bardzo mało miejca mają na magazynie a towar napływa dalej, bardzo przykre jak są trakotowani pracownicy, w najgorszym okresie stoją kolejki klientów po odbiór mebli a obok dużo ciężarówek pełnych mebli które podobno zdejmują ręcznie a palety do 2 ton palkeciakami które ledwo ciągną po nierównej i kruchej posadzce, nie jedna osoba wypowiadała się na temat magazynu, po magazynierach widac jak ciężko harują, nieraz klient ich poprosi o pomoc w załadunku a potem nie podziękuje, nikt nie interesuje się losem tych biednych ludzi i nie wie co się dzieje tam w środku magazynu, ci ludzie się nie poskarżą bo pewnie boją się ze zostaną wyrzuceni na bruk, sklep podobno nie jest obok magazynu tylko trzeba jechać jakieś 9 km, w głowie się to nie mieści
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
JEST SUPER!

Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że nasza Krakowska Agatka będzie super funkcjonowała!
Nie jest źle i ludzi też nie są źli. No dyrektorka wyżej ... niż .. ma :O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podaj przykłady takich dobrych firm, przynajmniej trzy. Chętnie skorzystam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
gorszy od tej dyrekcji jest ten kolo co przyjechal tam na butik i kaze im przekladac wszystko co 2 minuty
taiego **ja jak bym mial za dyra to pozal sie Boze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem jest podstawa plus 10% ot tak plus procent od sprzedazy. Od czego jest te 10% i ile kwynosci procent od sprzedazy. Jak oni to licza?
netto(wliczyłem premie) bez premii około 1700netto, premia zawsze jest :). Pierwsza umowa, na okres próbny zawierana jest na 3 miesiące, następnie na 5 lat. przynajmniej tak było w moim przypadku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W wałbrzychu - 1700 + 50% premii - zapierdziel , nie polecam , a premii nie zobaczysz bo co miesiąc zmieniają warunki wypłacania premii i wielkie stolec z tego wychodzi ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
netto / brutto? Jakie umowy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
pracuje w gdańsku/szadółki, fakt zapachy niekiedy nie imponują ale to się zdarza czasami, a nie codziennie. Wynagrodzenie nie powala ale mieć 2000zł a nie mieć to chyba jest różnica, co do atmosfery to jest ok dyrekcja tez w porządku. Poza tym w grupie ludzi zawsze znajda się jakieś niedopowiedzenia. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
Dokladnie tak ja nie ucieklem i teraz mam za swoje. Wiekszosc narzeka bo dyrekcje w krakowie mamy nie fajna i nie szanuje ludzi. Dyrka monika tylko chodzi i rozkazuje a nie ma pojecia o niczym falszywa ... dyrektor ani sie nie usmiechnie tylko wiecznie grymas i chodzi i patrzy i zawsze cos sie nie podoba mam nadzieje ze nie przedluza mi umowy po okresie probnym zebym lojalki nie placil
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry