Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Grażyna Woś - ocena Cudowna sesja i unikatowe zdjęcia w magicznym klimacie. To już kolejna sesja...
~Grażyna Woś
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 5 kwietnia 2026

Martyna - ocena Zdjęcia u Agaty to była przyjemność ️ Czas minął nam błyskawicznie, Agata...
~Martyna
-

dodano: 4 kwietnia 2026

Basia - ocena Serdecznie polecam Agatę! Sesja wielkanocna z pisklakami była przepiękna i...
~Basia
-

dodano: 3 kwietnia 2026

Kasia - ocena Wspaniale spędzony czas w studio! Atmosfera bez spiny, piękne wnętrze,...
~Kasia
-

dodano: 2 kwietnia 2026

OlaGĆ - ocena To była nasza druga sesja z Agatą i mam nadzieję, że nie ostatnia. Z całego...
~OlaGĆ
-

dodano: 1 kwietnia 2026

Magdalena - ocena Polecam sesje zdjęciową wiosenną z kaczuszkami. Miła atmosfera i niesamowyty...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 30 marca 2026

Agnieszka Sz-F - ocena Agata wykonała dla nas sesję świąteczną i efekty przerosły nasze wyobrażenia....
~Agnieszka Sz-F
-

dodano: 29 marca 2026

Katarzyna - ocena Na kursie dla fotografek u Agaty dostałam dużo więcej niż się spodziewałam....
~Katarzyna
-

dodano: 25 marca 2026

Robert - ocena Świetne studio, dające wiele możliwości. Event Sesja z sowami - rewelacja:...
~Robert
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 marca 2026

Justyna - ocena Polecam z całego serca! Niesamowite miejsce, ludzie z pasją i klimat, którego...
~Justyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 marca 2026

Marta R-S - ocena Bardzo polecamy! Jako jedna z niewielu fotografek, która świetnie sobie radzi...
~Marta R-S
-

dodano: 12 marca 2026

Marek - ocena Na zdjęciach widać czy ktoś się sztucznie uśmiecha, czy jest naturalnie...
~Marek
-

dodano: 1 marca 2026

Studio Kosmetyczne skin concept - ocena Miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w sesji biznesowej. W głowie miałam...
~Studio Kosmetyczne skin concept
-

dodano: 1 marca 2026

Katarzyna Ż. - ocena Fantastyczna Pani Fotograf, naprawdę nie da się skorzystać z Jej usług i...
~Katarzyna Ż.
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 10 lutego 2026

Agata Zatorska - ocena Bardzo udana sesja biznesowa
~Agata Zatorska
-

dodano: 26 stycznia 2026

Agata - ocena Zdjęcia z sesji są absolutnie zachwycające. Trudno było nam wybrać ulubione...
~Agata
-

dodano: 26 stycznia 2026

Aneta Si - ocena Polecam z całego serca. Przemiła atmosfera, dużo uśmiechu. Przepiękne studio.
~Aneta Si
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 3 stycznia 2026

Jeanette - ocena Fantastic photographer! So talented! 100% recommend Agata!
~Jeanette
-

dodano: 3 stycznia 2026

Izabela Tomaszewska - ocena Bardzo polecam wszystkim sesje zdjęciowe u Agaty i dziękuję jej za to, że bez...
~Izabela Tomaszewska
-

dodano: 2 stycznia 2026

Karina - ocena Jesteśmy zachwyceni świąteczną sesją rodzinną. Pani fotograf stworzyła...
~Karina
-

dodano: 1 stycznia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry