Pani Joanna to niezwykła i bardzo profesjonalna terapeutka. Trafiłam do niej w jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia, kiedy byłam w bardzo ciężkiej sytuacji zarówno fizycznej, jak i psychicznej. Czułam się zagubiona i bezradna. Dzięki jej ogromnej cierpliwości, wsparciu oraz temu, że naprawdę we mnie uwierzyła, zaczęłam powoli odzyskiwać równowagę i nadzieję.

Pani Asia potrafi świetnie dopasować narzędzia terapeutyczne do potrzeb i bieżących problemów pacjenta, dzięki czemu terapia jest bardzo indywidualna i skuteczna. Widać ogromną wiedzę, doświadczenie i prawdziwe zaangażowanie w pomoc drugiemu człowiekowi. Jej wsparcie często wykraczało poza samą sesję w najtrudniejszych chwilach mogłam liczyć na rozmowę i pomoc.

Dziś wiem, że terapia u Pani Joanny naprawdę postawiła mnie na nogi. Jest dla mnie prawdziwym lekarzem duszy. Z całego serca polecam terapię i kontakt z Panią Joanną każdemu, kto potrzebuje mądrego, empatycznego i profesjonalnego wsparcia. Jest osobą niezwykle ciepłą, uważną i pełną szacunku dla drugiego człowieka. Przy niej można poczuć się bezpiecznie, wysłuchanym i naprawdę zrozumianym, co w procesie zdrowienia ma ogromne znaczenie. Bardzo dziękuję