Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mama Szymona - ocena nowy temat Gorąco polecam lekcje języka hiszpańskiego u Olgi! Moje dziecko uczęszczało...
~Mama Szymona
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 22 lutego 2025

Dorota - ocena nowy temat Byla to moja pierwsza sesja gdzie się trochę stresowałam. Wcześniej mieliśmy...
~Dorota
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Karolina - ocena nowy temat Przepyszna pizza ! Zdecydowanie lepsza niż jak było Tesoro Express i w...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Ada - ocena nowy temat Partnerzy to synonim skuteczności. Proces sprzedaży mojego mieszkania...
~Ada
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Henryk - ocena nowy temat Dostawa opóźniona o chdzine brak chessburgera. Brak reakcji kierownictwa na...
~Henryk
-

Piotr - ocena nowy temat Polecam Pana Daniela! Znalazłem rekomendacje w internecie i powierzyłem mu...
~Piotr
-

KASIA - ocena nowy temat Witam. Polecam firmę Roloteka. Bardzo jestem zadowolona,nie czekałam dlugo na...
~KASIA
1

ostatnia odp. 5 godzin temu

Anna - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm, uczciwość i wspaniała obsługa. Bardzo dziękuję i...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Inez - ocena nowy temat Zdecydowanie najlepszy serwis, z jakiego miałam okazję korzystać! Taniej niż...
~Inez
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Ania od babci Fabii - ocena nowy temat Są świetni, rzetelni i bardzo pomocni. Naprawiali oba moje samochody, oba nie...
~Ania od babci Fabii
1

ostatnia odp. 8 godzin temu

Ewa - ocena nowy temat Bardzo klimatyczne miejsce, pyszne jedzenie, miła obsługa, ceny rozsądne,...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

Paulina - ocena nowy temat Najlepszy mechanik. Rzetelny, sumienny i uczciwy. Zawsze otrzymuję fakturę za...
~Paulina
1

ostatnia odp. 9 godzin temu

Jolanta - opinia nowy temat Moje dzieci uczęszczały do tego liceum. Szkoła jest bezpieczna, kameralna, a...
~Jolanta
1

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 17 marca 2023

KASIA - ocena nowy temat Witam. Polecam firmę Roloteka. Bardzo jestem zadowolona,nie czekałam dlugo na...
~KASIA
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Pawel - ocena nowy temat Wyjatkowe negatywne. Dr majac w gabinecie ultrasonograf z niego nie...
~Pawel
-

Andrzej Rajski - ocena nowy temat Moja opinia jako podwykonawcy w kilku projektach Sikora Wnętrza. Mieliśmy...
~Andrzej Rajski
-

Olek - ocena nowy temat Najlepszy doradca kredytowy w Gdańsku, Pani Ewa przedstawiła pełen wachlarz...
~Olek
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Kaśka - ocena nowy temat Mieliśmy przyjemność procesować nasz kredyt na mieszkanie za pośrednictwem...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Robert - ocena nowy temat Witam. Zakupiłem będąc w sklepie mięsnym w Gdyni przy ul. Bohaterów Starówki...
~Robert
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Klient - ocena nowy temat Doradca kredytowy godny polecenia i zaufania to Pani Ewa. Bardzo pozytywne...
~Klient
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
389206

302307

wątków

do góry