Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna Wiktoria - ocena nowy temat Kebab zimny i niesmaczny.
~Joanna Wiktoria
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 22 stycznia 2025

Kasia - ocena nowy temat Polecam, kupno nowego mieszkania i sprzedaż starego przebiegły bez problemowo
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Agnieszka Paszkowska - ocena nowy temat Serdecznie polecam pośrednictwo Pani Aleksandry. Pełne zaangażowanie, tempo...
~Agnieszka Paszkowska
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Gucio - ocena nowy temat Koła wymienione tak jak się należy. Atmosfera super. I widać po warsztacie i...
~Gucio
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Wiktoria - ocena nowy temat Przychodząc do tej szkółki nie wierzyłam w to, że kiedykolwiek mogę wsiąść i...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

dodano: 21 stycznia 2025

Magda K. - ocena nowy temat Przy wynajmie niewielkiej nieruchomości pomogła nam Pani Aleksandra. Akcja...
~Magda K.
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Karolina - ocena nowy temat Serdecznie polecamy Pana Pawła jako agenta nieruchomości! Cały proces zakupu...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Anna Bańka - ocena nowy temat Zostałam bardzo dobrze obsłużona w VI oddziale.
~Anna Bańka
-

Jan - ocena nowy temat Pan Marek bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu zdałem za pierwszym...
~Jan
-

Adam - ocena nowy temat Pan Czesław świetnie przygotował mnie do egzaminu. Polecam serdecznie!
~Adam
-

Mama dwójki dzieci - ocena nowy temat Świetne przedszkole! Dyrekcja jak i cała kadra to bardzo miłe, empatyczne i...
~Mama dwójki dzieci
-

Les Femmes Opera - ocena nowy temat Pracownia EmWu design to perfekcja w każdym aspekcie. Fantastyczne...
~Les Femmes Opera
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Gość - ocena nowy temat Smacznie jak u Babci, obsługa również uprzejmą, chętnie wrócę na tak dobry obiad
~Gość
-

Izabela Nasiorowska - ocena nowy temat Gorąco polecamy współpracę z panią Natalią Krzemińską.To już nasze drugie...
~Izabela Nasiorowska
-

Kamil - ocena nowy temat Refinans by zamienić kredyt na niższe oprocentowanie załatwiony w ekspresowym...
~Kamil
-

Kama - ocena nowy temat Rzetelnie przedstawiona i bardzo szczegółowa oferta. Dobry kontakt z...
~Kama
-

Anna - ocena nowy temat Cudowne miejsce dla kobiet! Super atmosfera, cudowna ekipa która motywuje i...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Staszek - ocena nowy temat Wspaniała obsługa,fajna atmosfera i normalne podejście do klienta i opon, kół...
~Staszek
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Kamila - ocena nowy temat Jak zawsze wymieniam opony sezonowo, profesjonalizm, atmosfera na 6
~Kamila
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

Daniel - ocena nowy temat Takowkarz jezdzi z osoba postronna na przednim siedzeniu. W samochodzie jest...
~Daniel
1

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 18 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
387788

301071

wątków

do góry