Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pacjentka - ocena nowy temat Polecam przychodnie alergologiczna. Gabinet zabiegowy dla trudnych pacjentów...
~Pacjentka
-

ostatnia odp. 39 minut temu

dodano: 18 listopada 2025

Edyta - ocena nowy temat Współpraca z Panem Michałem Klonowskim przy sprzedaży mojego mieszkania była...
~Edyta
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Arek - ocena nowy temat Współpracuję z Panią Mariolą już kilka lat. Wszystko ok. Profesjonalne...
~Arek
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Wiolka - ocena nowy temat Pan Skrzypczak to osoba, z którą od razu czuć, że można współpracować :) Był...
~Wiolka
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 17 listopada 2025

Teresa - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam to biuro rachunkowe! Można na nich polegać wkażdej...
~Teresa
1

Beata - ocena nowy temat Pani Doktor Amanda Dąbrowska to lekarz z powołania. Empatyczna,...
~Beata
-

Karolina - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm i świetna komunikacja. Wszystko wykonane zgodnie z...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

Julia - ocena nowy temat Przed moją przeprowadzką korzystałam z usług sprzatania kilkakrotnie. Miło,...
~Julia
-

Maja Chojaczyk - ocena nowy temat Polecam serdecznie! Panuję wspaniała atmosfera, zero stresu, czuję się dobrze...
~Maja Chojaczyk
-

Tomasz - ocena nowy temat Ciesze sie, ze trafilem do Kacelarii Panstwa Jakimczyk. Swietny kontakt...
~Tomasz
1

Marzena Bębenek ..Koszowska - ocena nowy temat Doktor Andrzej Smoczyński ..to wspaniały i doswiadczony lekarz .. operował...
~Marzena Bębenek ..Koszowska
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Marta - ocena nowy temat Chcielibyśmy złożyć serdeczne podziękowania za przepyszne ciasta i piękny...
~Marta
-

Elzbieta - ocena nowy temat Nie polecam tego biura. Pani Olga zachowała się nieodpowiedzialnie. W...
~Elzbieta
-

Joanna Ambrożewicz - ocena nowy temat Pan Sławek i Pan Grzegorz to naprawdę świetni fachowcy. Współpraca układała...
~Joanna Ambrożewicz
-

Amelia - ocena nowy temat Makaron w Pizzerii Krokodyl to po prostu rewelacja! Sosy pełne smaku, porcje...
~Amelia
-

Dominika - ocena nowy temat Pomogli mi z bardzo nietypową sprawą! Raz jeszcze dziękuję!
~Dominika
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Basia - ocena nowy temat Każda wizyta w tym salonie jest lepsza od poprzedniej. Gorąco polecam!
~Basia
-

Tomasz - ocena nowy temat Bardzo miła i owocna współpraca. Pan Daniel byl bardzo pomocny na wszystkich...
~Tomasz
-

Kasia I Maciek - ocena nowy temat Serdecznie polecamy Panią Patrycję. Nasi najmłodsi goście weselni byli...
~Kasia I Maciek
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Kasia290581@gmail.com - ocena nowy temat Pyszne jedzenie. Przystępne ceny. Do tego super klimat. I kąvik fla pociech....
~Kasia290581@gmail.com
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
405748

317657

wątków

do góry