Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bezsilny - ocena nowy temat Jeśli chodzi o kontrolerów biletów w Gdyni to tragedia, chamstwo i...
~Bezsilny
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 22 listopada 2024

radosław kaluzny - ocena nowy temat Byłem na szkoleniu z podnośników . Szprzet nowy.egzamin zdany. Miła...
~radosław kaluzny
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 21 listopada 2024

Jakub - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm. Zleciłem sprawdzenie zamówionego o dealera nowego...
~Jakub
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Liliana - ocena nowy temat Niezapomniane urodziny mojego 5- letniego synka! Bawialnia jest nowa,...
~Liliana
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Marta - ocena nowy temat Wspaniale zorganizowane urodziny dla czterolatka. Jeszcze raz dziękujemy!,...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Aldona - ocena nowy temat Polecam bardzo serdecznie Panią dr. Oberman. Odpowiednią osobą w odpowiednim...
~Aldona
-

Kamil - ocena nowy temat Doskonała współpraca od lat. Kolejne ubezpieczenia tylko tutaj
~Kamil
-

Paweł - ocena nowy temat W niedzielę, w gronie rodzinnym, spędziłem bardzo miło czas przy sympatycznej...
~Paweł
-

Marek - ocena nowy temat W ostatnią niedzielę całą rodziną (4 osoby) zjedliśmy w tej restauracji...
~Marek
-

Agnieszka - ocena nowy temat Dziś pierwszy raz od kilku lat wsiadłam do autobusu miejskiego ( 199...
~Agnieszka
-

Studio - ocena nowy temat Świetna współpraca od pierwszego dnia! Firma zajęła się wpierw zebraniem...
~Studio
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Angelika - ocena nowy temat Super miejsce, polecam każdemu organizacje urodzin! Przyjęcie dla naszej...
~Angelika
-

Tomek - ocena nowy temat Córeczce (5lat) bardzo podoba się ta bawialnia, więc zdecydowaliśmy się na...
~Tomek
-

Szymon Stanowski - ocena nowy temat To już mój drugi kredyt z Panią Renatą i za każdym razem proces był sprawny,...
~Szymon Stanowski
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Angelika - ocena nowy temat Świetne miejsce na organizacje urodzin. Czuliśmy się zaopiekowani od...
~Angelika
-

Arek - ocena nowy temat Byłem pierwszy raz.Będę zaglądał.Smaczne.Ładnie podane. Sympatyczna obsł
~Arek
-

Maciej Dziechciowski - ocena nowy temat Bardzo smacznie miło i finezyjnie
~Maciej Dziechciowski
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Asia Kowalska - ocena nowy temat Serdecznie polecam, profesjonalne zadbanie o pacjenta, Pani fizjoterapeutka...
~Asia Kowalska
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

JA - ocena nowy temat Niestety nie mogę dać 0. Firma ma gdzieś swoich klientów. Jeżeli chcecie...
~JA
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

Sylwia - ocena nowy temat Jestem zachwycona. Organizacja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo....
~Sylwia
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
385226

298631

wątków

do góry