Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niezadowolony pacjent - ocena nowy temat Niestety bardzo źle wspominam wizytę w NeptuneDent, głównie przez zachowanie...
~Niezadowolony pacjent
-

ostatnia odp. 27 minut temu

dodano: 31 marca 2026

Adzia - ocena nowy temat Najlepsza kawa i szarlotka! Pyszne Dania rybne, bardzo polecamy!
~Adzia
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Jacek - ocena nowy temat Wynająłem mieszkanie od Pana Bartłomieja. Szybka akcja w dobrej atmosferze....
~Jacek
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Dawid - ocena nowy temat zostałem bardzo dobrze przygotowanydo egzaminu, zdałem go za pierwszym razem,...
~Dawid
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Ewelina - ocena nowy temat Bardzo gorąco polecam firmę Meblev wszystkim osobom szukającym rzetelnej i...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 30 marca 2026

Magdalena - ocena nowy temat Serdecznie polecam, bardzo dobra współpraca i wszystko załatwione na czas....
~Magdalena
-

Aleksandra - ocena nowy temat Pani Marta jest świetną specjalistką w swojej dziedzinie, zabieg został...
~Aleksandra
-

Marta - ocena nowy temat Miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu finansowym prowadzonym przez...
~Marta
1

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 27 marca 2026

Joanna - ocena nowy temat Szkolenie na temat prowadzenia dzialalnosci gospodarczej w ABF księgowość to...
~Joanna
1

dodano: 28 marca 2026

Sylwia Koziełło - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem polecam to biuro księgowe! Profesjonalizm, rzetelność i...
~Sylwia Koziełło
1

Aleksandra - ocena nowy temat Pan Maciej to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, widać że jego praca...
~Aleksandra
-

Alicja - ocena nowy temat Pan Bartłomiej Trznadel jest naszym pośrednikiem oraz zarządcą najmu. Tym...
~Alicja
-

Seba - ocena nowy temat Szybko wynajeli moje mieszkanie, super obsługa
~Seba
-

Ewa - ocena nowy temat Olbrzymia troska, pełen profesjonalizm, duża empatia, przystępne ceny
~Ewa
-

Tomasz - ocena nowy temat Polecam Fiesta. Pan Bartek wszystko sprawnie zorganizował i cierpliwie...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

Ewa Born - ocena nowy temat Bardzo polecam, mega profesjonalnie i szybko. Wszystko dopięte na maksa!
~Ewa Born
-

Alina - ocena nowy temat Bardzo polecam biuro Lider Home. Podejście do klienta i warunki oferowane...
~Alina
-

Krzysztof - ocena nowy temat Polecam z czystym sumieniem
~Krzysztof
-

Natalia - ocena nowy temat Współpraca z Panem Bartkiem T to czysta przyjemność ️ organizacja top oraz...
~Natalia
-

Wiktoria - ocena nowy temat Świetna obsługa! Pani Ania z biura zawsze pomaga z życzliwością i...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
413816

324886

wątków

do góry