Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michal - ocena nowy temat Szybko, sprawnie i profesjonalnie
~Michal
-

ostatnia odp. 9 minut temu

dodano: 21 maja 2026

Ania - ocena nowy temat Bardzo ładne rolety, szybki montaż. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Duży...
~Ania
1

ostatnia odp. 26 minut temu

Elzbieta - ocena nowy temat Serdeczne podziękowania dla pani Patrycjiza profesjonalna i niezwykle miła...
~Elzbieta
-

ostatnia odp. 38 minut temu

Filip - ocena nowy temat Bardzo polecam współpracę z Panią Patrycją Kuczyńską. Jej pomoc w procesie...
~Filip
-

ostatnia odp. 52 minuty temu

dsufranek@gmail.com - ocena nowy temat Zamówiłam jedną wkładkę do buta na skrot , niestety podałam źle parametry ....
~dsufranek@gmail.com
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Kasia - ocena nowy temat Najlepsi ! Bardzo pomocni i cierpliwi panowie :) polecam, wychodzą naprzeciw...
~Kasia
-

Krystian - ocena nowy temat Jakub kunowski najlepszy instruktor zdane za pierwszym dzięki niemu
~Krystian
-

Ewa - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam piekarnię-cukiernię Szydłowski w Sopocie! To jedno z...
~Ewa
-

Zosia - ocena nowy temat Ta szkoła jest bardzo fajna, są tam mega mili nauczyciele, dużo uczy i bardzo...
~Zosia
1

dodano: 19 maja 2026

Weronika - ocena nowy temat Polecam, jestem zadowolona z opieki dentystycznej w gabinecie.
~Weronika
-

Jakub - ocena nowy temat Nowocześnie, profesjonalnie i dokładnie. Najlepszy design jaki do tej pory...
~Jakub
-

Marta - ocena nowy temat Jak zawsze szybka i sprawna obsługa Pani Asi
~Marta
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

janek - ocena nowy temat super miejsce , bogaty asortyment, bardzo miła i profesjonalna obsługa
~janek
1

ostatnia odp. 2 godziny temu

Marpro - ocena nowy temat Od kiedy pamiętam serwisuje u nich flotę samochodów mojej firmy i zawsze...
~Marpro
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Morelka - ocena nowy temat Miałam tam urodzinki parę razy, nie mogłabym wyobrazić sobie lepszej imprezy...
~Morelka
1

Magdalena Lubińska - ocena nowy temat Wspaniałe cebularze! Próbowałam już klasycznego i ze szparagami!
~Magdalena Lubińska
-

Andrzej G - ocena nowy temat Super gabinet z rewelacyjnym, tzn kompleksowym podejściem do pacjenta i jego...
~Andrzej G
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Artur - ocena nowy temat Masaz spełnił moje oczekiwania. Pani bardzo kontaktowa i profesjonalna. Ma...
~Artur
-

Szymańska - ocena nowy temat Bardzo profesjonalna obsługa w tym salonie, jestem zadowolona w razie porady...
~Szymańska
1

dodano: 18 maja 2026

Aleksandra - ocena nowy temat Bardzo pozytywne wrażenie. Taki trochę oldschool jeśli chodzi o obsługę...
~Aleksandra
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
417396

328044

wątków

do góry