Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wnuczek Zosi - ocena nowy temat Moja babcia przebywa już od roku w Ośrodku Zielone Wzgórze w Kielnie i z...
~Wnuczek Zosi
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 26 kwietnia 2026

Pioma74 - ocena nowy temat Rozmieniarka pieniędzy odzukała mnie ,po włożeniu banknotu 50 zł wydała tylko...
~Pioma74
-

Absolwentka - ocena nowy temat Bardzo dobrze wspominam naukę, zajęcia były bardzo ciekawe, wykładowcy...
~Absolwentka
-

Barbara - ocena nowy temat Nie polecam! Nie ważne czy jesteś nowym czy też doświadczonym importerem, nie...
~Barbara
-

Anna S - ocena nowy temat Moja córka uczęszcza do żłobka do pszczółek od grudnia 2025 do teraz. Mogę...
~Anna S
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Cezary - ocena nowy temat Profesjonalizm na każdym etapie polecam! Z czystym sumieniem polecam biuro...
~Cezary
1

ostatnia odp. 2 godziny temu

Wojciech - ocena nowy temat Darek daje rade .... kolejna impreza urodzinowa z dj fresh
~Wojciech
1

ostatnia odp. 3 godziny temu

Robert Warloch - ocena nowy temat Miałem zniszczony po kolizji zderzak.Dzięki naprawie nie ma śladu.Nie...
~Robert Warloch
-

Małgorzata L - ocena nowy temat Przepiękne wnętrza i wystrój:) Pyszne jedzenia oraz obsługa na najwyższym...
~Małgorzata L
-

Asia - ocena nowy temat Najlepsza szkoła w Trójmieście!! Kierunek podolog genialny!
~Asia
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Podolog - ocena nowy temat Bardzo polecam szkołę, przygotowała mnie do zawodu idealnie, przede wszystkim...
~Podolog
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

stanisław - ocena nowy temat Bardzo dobrze funkcjonujące Biuro, wszystko działa profesjonalnie, terminowo,...
~stanisław
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Dorota - ocena nowy temat Polecam współpracę z Biurem Nieruchomości Pepper House a w szczególności z...
~Dorota
-

Jarek - ocena nowy temat Bardzo dobry serwis. Zawsze kompetentnie i szybko. Znają się na rzeczy....
~Jarek
-

Aleh Marozau - ocena Szybko przygotowany. Bardzo smaczny.
~Aleh Marozau
-

Słuchaczka - ocena Wyposażenie pracowni na najwyższym poziomie, bardzo dużo praktyki,...
~Słuchaczka
-

Tamara - ocena Auto oddane na wymianę oleju i poprawki blacharskie - robota zrobiona bardzo...
~Tamara
-

Oliwia Koszlaga - ocena Bardzo polecam Pana Marcina podchodzi profesjonalnie do swojej pracy :D
~Oliwia Koszlaga
1

ostatnia odp. 6 godzin temu

dodano: 25 kwietnia 2026

Bartek - ocena Bardzo zadowolony
~Bartek
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Anastazja - ocena Zleciłam mycie elewacji w szeregowcu i jestem naprawdę bardzo zadowolona....
~Anastazja
1

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 25 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
415590

326470

wątków

do góry