Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Babajaga - ocena nowy temat I absolutely do not recommend neptunedent or treatment by Dr. Damian...
~Babajaga
-

ostatnia odp. 1 minuta temu

dodano: 26 listopada 2025

Joanna - ocena nowy temat Bardzo polecam Akademię prawa jazdy w Gdyni. Jeździłam z panem instruktorem...
~Joanna
-

ostatnia odp. 20 minut temu

Iza - ocena nowy temat jeżeli chodzi o dostanie się do lekarza organizacyjnie porażka, pobranie...
~Iza
-

ostatnia odp. 44 minuty temu

Mira_S. - ocena nowy temat Na zabiegi do gabinetu p.Barbary uczęszczam od dłuższego czasu. Zawsze...
~Mira_S.
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Arek - ocena nowy temat Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu...
~Arek
-

Michał - ocena nowy temat Współpraca z Panią Katarzyną przebiegła wyjątkowo sprawnie i profesjonalnie....
~Michał
-

Hania - ocena nowy temat Moje dziecko jest krótko po adaptacji. Do tej pory jestem zadowolona z...
~Hania
1

Paulina - ocena nowy temat Współpraca z p. Katarzyną była perfekcyjna. Zostaliśmy zaopiekowani od...
~Paulina
-

Katrzyna - ocena nowy temat Jestem oczarowana! Dzięki Wam zdałam egzamin bez problemu.
~Katrzyna
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

SWK - ocena nowy temat Razem z Panem Kacprem współpracowaliśmy przez kilka lat przy pozyskiwaniu...
~SWK
-

Julia - ocena nowy temat Przepyszne jedzenie. Polecam z czystym sumieniem
~Julia
-

Korwat - ocena nowy temat Przychodnia super, lekarze jak się trafi, natomiast pielęgniarki tragedia,...
~Korwat
-

M.K.Bruscy - ocena nowy temat Doskonała współpraca ,profesjonalnie, piękna oprawa, kompleksowo.
~M.K.Bruscy
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Agata - ocena nowy temat Żłobek który powinien być przykładem dla innych placówek! dzieciaki aktywnie...
~Agata
1

Magdalena - ocena nowy temat Super organizacja. Dobry kontakt, elastyczne biuro. Polecam bardzo mocno.
~Magdalena
-

Jacek - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę agencję wszystkim, którzy cenią sobie...
~Jacek
-

Ewa - ocena nowy temat Smacznie - pinseria z krewetkami - zaskakujące ale subtelne połączenie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Adela Lesner - ocena nowy temat Najgorsza firma z jaką miałem w swoim życiu do czynienia od kwietnia użeram...
~Adela Lesner
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

bodzio - ocena nowy temat zamawiam paczkę za 300 zł, siedzę i czekam, a ona zamiast trafić do mnie,...
~bodzio
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Joanna - ocena nowy temat Polecam! Solidnie! wszystko zgodnie z ustaleniami. Cyklinowanie podłogi...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
406257

318154

wątków

do góry