Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - ocena nowy temat Z KRS-Office Pani Justyny współpracuję od 8 lat - prowadzi mi pełną...
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 minuty temu

dodano: 20 maja 2026

Ewelina - ocena nowy temat Dostałam kontakt do kancelarii od znajomej. Bałam się, że zostanę źle...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 3 minuty temu

Maja - ocena nowy temat Współpraca z Panią Beatą Trzebiatowską przebiegła bardzo profesjonalnie i w...
~Maja
-

ostatnia odp. 4 minuty temu

Dawid - ocena nowy temat Dzięki reakcji mecenasa szybko udało się złożyć dokumenty i wnioski o wyższe...
~Dawid
-

ostatnia odp. 24 minuty temu

Agnieszka - ocena nowy temat Jestem zadowolona z prowadzenia sprawy przez mecenasa. Kancelaria godna...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 43 minuty temu

Avertex - ocena nowy temat Do ABF Księgowość trafiłem z planem założenia spółki i mnóstwem pytań. Biuro...
~Avertex
1

ostatnia odp. 45 minut temu

Marcin - ocena nowy temat W moim mesiu w203 przestała pracować klima ,byłem u trzech mechaników którzy...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Ewa - ocena nowy temat Bardzo dobry wybór i bardzo ładne wzory butów. Polecam!
~Ewa
-

Łukasz - ocena nowy temat Byliśmy z koleżanką wczoraj tj.19:05.2026 w restauracji . Zamówiliśmy zupę...
~Łukasz
-

Weronika - ocena nowy temat Wszystko zgodnie z ustaleniami i za rozsądne pieniądze. Polecam
~Weronika
-

Agnieszka Bartnikowska - ocena nowy temat Polecam w stu procentach. Chłopaki dali drugie życie laptopowi, którego...
~Agnieszka Bartnikowska
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Nocki894 - ocena nowy temat Rzetelna administracja, dobry kontakt i profesjonalne podejście do...
~Nocki894
-

A. D. - ocena nowy temat Szybko , sprawnie , pozytywnie. Laptop po zalaniu doprowadzony do użyteczności.
~A. D.
-

Martyna - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z usługi czyszczenia laptopa i wymiany past. Firma...
~Martyna
-

Aneta - ocena nowy temat Bardzo dobra współpraca z panem Pawłem Goyke. Polecam
~Aneta
-

Aneta - ocena nowy temat Fachowa pomoc i doradztwo. Profesjonalny serwis, cenowo bardzo przystępnie....
~Aneta
-

Jolanta Arabska - ocena nowy temat Profesjonalnie, terminowo, jestem zadowolona z wykonanej pracy. Dziękuję i...
~Jolanta Arabska
-

Paweł F. - ocena Fachowe doradztwo, przystępne ceny. Serwisuję tutaj Honde Civic. polecam
~Paweł F.
-

Robert - ocena Serdecznie polecam ten warsztat! Profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i...
~Robert
-

Paweł F. - ocena Fachowe doradztwo, przystępne ceny usługi. Serwisuję tutaj Hondę Civic. Polecam.
~Paweł F.
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
417303

328008

wątków

do góry