Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krystyna G - ocena nowy temat Zawsze byłam i jestem bardzo zadowolona z zabiegów wykonanych przez Dr....
~Krystyna G
-

ostatnia odp. 16 minut temu

dodano: 25 sierpnia 2025

Agnieszka - ocena nowy temat Polecam ubezpieczalnię, w szczególności Panią Karolinę Grzeszczuk :)
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Izabela - ocena nowy temat Jestem bardzo zaskoczona poprawą obsługi w tym punkcie. Pani Magdalena Kaługa...
~Izabela
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Marcel - ocena nowy temat Czuję się zwyczajnie oszukany pośredniczka najpierw zachwalała stan...
~Marcel
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Aleksandra - ocena nowy temat Z całego serca polecam Centrum Logopedyczne Logozaurus, a w szczególności...
~Aleksandra
-

Natalia83 - ocena nowy temat Wykwalifikowani specjaliści na najwyższym poziomie moje dzieci chodzą do pani...
~Natalia83
-

Agata - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z usługi, Miła i konkretna rozmowa przez telefon,...
~Agata
-

Marcin - ocena nowy temat Kolejna moja wymiana oleju w skrzyni biegów. Jak zawsze profesjonalne oraz...
~Marcin
-

Joshhh - ocena nowy temat Wszystko pyszne
~Joshhh
-

Piotr - ocena nowy temat Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście!
~Piotr
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Hania - ocena nowy temat Super. Wszystko w największym porządku. Gorąco polecam. To kolejne szkolenie.
~Hania
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Ewa - ocena nowy temat Nie polecam. Nie można wchodzić do sali. Pensjonariusza po uprzednim...
~Ewa
1

ostatnia odp. 4 godziny temu

dodano: 13 czerwca 2024

Kamila P - ocena nowy temat Z całego serca polecam tę szkołę! Właśnie ukończyłam kurs 'Deep Relax' z...
~Kamila P
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Estera - ocena nowy temat Polecam. Duża dawka i formacji
~Estera
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Kasia - ocena nowy temat Bardzo dziękuję za pomoc Pani Joannie. Bezproblemowo zawarłam nową polisę
~Kasia
-

Maciej - ocena nowy temat Współpraca z agencją Avocado to czysta przyjemność. Razem opracowaliśmy i z...
~Maciej
-

Alicja Koprowska - ocena Polecam bardzo !!! Miło i profesjonalnie Opieka na najwyższym poziomie...
~Alicja Koprowska
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Roman - ocena Łączy nas wielomiesięczna współpraca. Penta jest firmą rzetelną i...
~Roman
1

Katarzyna - ocena Pierogi jadam w tym miejscu od kilku lat i jakbym miała szukać domowego smaku...
~Katarzyna
-

Łukasz - ocena Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania. Polecamy serdecznie :)
~Łukasz
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
400164

312466

wątków

do góry