Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Multicarlo - ocena nowy temat Wszystko w porządku
~Multicarlo
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 7 października 2025

Bartek - ocena nowy temat Szkoła godna polecenia. Bardzo dobrzy instruktorzy. Cierpliwi. Dzięki nim,...
~Bartek
-

Robert - ocena nowy temat Dwa razy w roku odwiedzam gabinet Pana Doktora z którego leczenia korzysta...
~Robert
-

Tinka_89 - ocena nowy temat Dla mnie wszystko dobrze, wydaje mi sie ze tak to powinno wygladac dla kogos...
~Tinka_89
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

DK - ocena nowy temat Chodzę tu od lat i za każdym razem wychodzę z zajęć z uśmiechem na twarzy....
~DK
-

Marcin i Marlena - ocena nowy temat Zajęcia tańca towarzyskiego z Moniką i Pary u Barbary - super :)
~Marcin i Marlena
-

geek - ocena nowy temat To nie jest zwykła firma detektywistyczna to zespół ludzi, którzy naprawdę...
~geek
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Witold - ocena nowy temat Bardzo dobrze zorganizowana placówka od sekretariatu po zajęcia. Syn czuje...
~Witold
-

Joasia - ocena nowy temat Happy Kids to miejsce z duszą. Małe grupy, indywidualne podejście, nowoczesne...
~Joasia
-

Karolina - ocena nowy temat Niezwykle bliskościowa kadra - pełna ciepła, cierpliwości i uważności zarówno...
~Karolina
-

Andrzej Krzemiński - ocena nowy temat Najlepszy z najlepszych
~Andrzej Krzemiński
-

Kasia - ocena Szybka realizacja zlecenia. Fachowe doradztwo, pomiary i wykonanie. Jeśli...
~Kasia
1

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 6 października 2025

Didi - ocena Zakochałam się w tym miejscu! Nie wierzcie w żadne złe opinie tutaj...
~Didi
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

Tadeusz - ocena Pan Antoni to świetny agent profesjonalny, zaangażowany i bardzo pomocny na...
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Sylwia - ocena Podlaczenie bojlera i przedluzenie wysokosci kranów .Bardzo fachowo wykonane...
~Sylwia
-

Kamila D - ocena Jako mama 11-latka z nadwagą, szukałam dla niego bezpiecznego wsparcia....
~Kamila D
-

Asia - ocena Rewelacyjna firma!! Szybko,sprawnie i na temat. Znają się na rzeczy!!
~Asia
-

K. - ocena Od wielu lat przychodzę z wieloma problemami i zawsze otrzymuje pomoc....
~K.
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

Adrian - ocena Dzięki SeeHouse moje mieszkanie bardzo szybko znalazło świetnych najemców....
~Adrian
-

Hubert - ocena Bardzo dziękuję za świetne poprowadzenie sprzedaży panu Karolowi. Serdecznie...
~Hubert
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
403204

315393

wątków

do góry