Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zabawka - ocena Bardzo klimatyczne miejsce. W samym centrum. Wspaniała obsługa, bardzo...
~Zabawka
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 15 lutego 2026

Ewa - ocena polecam zajęcia z Panią Alicja które pomogły mi z bólem kręgosłupa....
~Ewa
-

Julia Bieńko - ocena Kwiaty zawsze są piękne i czasem mam wrażenie że niewspółmierne do...
~Julia Bieńko
-

Paulina - ocena Serdecznie polecam szkółkę jazdy Delta. Szczególne podziękowania dla mojego...
~Paulina
1

Beata - ocena W salonie BraMadalena byłam po raz pierwszy napewno nie ostatni. Pani Magda...
~Beata
-

Olena V - ocena Gorąco polecam L-ka OSK Gdynia, a w szczególności mojego instruktora Pana...
~Olena V
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Adam - ocena Pierwszy raz ale wrócę tam na pewno
~Adam
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

K - ocena Ta firma to pomyłka a pracownicy jeszcze większa pomyłka. Nie są wstanie nic...
~K
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Robert - ocena Fantastyczna impreza karnawałowa. Atmosfera, prowadzenie, animacje taneczne....
~Robert
-

Robert - ocena Świetne prowadzenie imprezy i komunikacja z gośćmi. Pełen profesjonalizm w...
~Robert
-

Paweł - ocena Ponad dwie godziny oczekiwania, w tym godzinę na połączenie z reklamacją,...
~Paweł
-

Barbara - ocena Miałam przyjemność korzystać z usług Sylwii podczas wspólnych zakupów...
~Barbara
-

Maria - ocena Fantastyczne miejsce. W centrum Gdyni mamy nareszcie schabowego, golonkę i...
~Maria
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Krzysztof - ocena Świetna atmosfera sprzed wieku , menu fantastyczne tego chciałem skosztować,...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Andrzej - ocena Dziękuję za pomoc w uzyskaniu większego odszkodowania i że nie pozwolili...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Podwykonawca - ocena Odradzam jakąkolwiek współpracę z tymi ludźmi. Po wystawieniu faktury kontakt...
~Podwykonawca
-

Michał - ocena Współpracowałem z architekt Małgorzatą Łozińską-Drop parokrotnie i za każdym...
~Michał
-

Rozżalona - ocena Jedzenie jest bdb ale czas oczekiwania na potrawy jest nieporozumieniem,...
~Rozżalona
-

Klaudia - ocena Przemiła Pani która wie jak uszczęśliwić pięknym bukietem!
~Klaudia
-

Marek - ocena Dzień dobry. Jestem z Najpiękniejszego Miasta na świecie Gdańska i będąc w...
~Marek
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
410466

321828

wątków

do góry