Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - opinia wątek zamknięty Urodziny zorganizowane bardzo profesjonalnie, dzieci bawiły sie cudownie,...
~Natalia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 listopada 2019

czwarte urodziny córki wątek zamknięty Skorzystałem z usług Pana Olafa po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni....
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 września 2019

zabawa z klaunem w szkolnym ogrodzie wątek zamknięty Klaun Kapsel Bombelkowski poprowadził w szkole moich dzieci bardzo udaną...
~Justyna
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 października 2015

Bardzo dobra agencja eventowa Kidok wątek zamknięty Polecam usługi p. Olafa Orłowskiego z agencji eventowej Kidok. Człowiek...
~Piotr Pertek
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 marca 2015

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam usługi Pana Olafa. Przyjechał do Olsztyna na festyn z okazji...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 czerwca 2013

Bardzo polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z urodzinek mojego syna. Pan Olaf animator klaun...
~Kamila Bergman
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 stycznia 2015

Cudownie! wątek zamknięty Mój 3 letni syn miał wczoraj urodziny, na których atrakcji dostarczali nam...
~zadowolona mama Tomka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2013

lokomotywa - opinia wątek zamknięty Wszystkie przedszkolaki Lokomotywy składają serdeczne podziękowania dla...
~lokomotywa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 marca 2013

Super impreza! wątek zamknięty Gorąco polecam, klaun naprawdę potrafi zabawić dzieciaki! Poleciła mi go...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2012

~Arteventy
-

dodano: 11 lutego 2012

Fajna zabawa z Klaunem wątek zamknięty Dzieci były przeszczęśliwe gdy odwiedził ich Klaun Kapsel.A najbardziej...
~Aga
-

dodano: 23 grudnia 2011

POLECAM! wątek zamknięty Wszystko wyszło super fajnie. Bardzo dziękujemy. Janeczek pozdrawia klauna...
~Jola
-

dodano: 14 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry