Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Andrzej - ocena nowy temat Polecam. Pani Patrycja Masłowska super doradca. Przedstawia oferty...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 20 grudnia 2024

Andrzej - ocena nowy temat Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Pana Mateusza. Osoba...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

Zuzia - ocena nowy temat Pani Magdalena Makać to agentka z powołania - zaangażowana, kompetentna,...
~Zuzia
1

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 18 grudnia 2024

Piotr - ocena nowy temat Świetna obsługa, pełny profesjonalizm. Polecam
~Piotr
-

Anna - ocena nowy temat Współpracuję z firmą od ponad roku, jestem bardzo zadowolona, profesjonalizm...
~Anna
-

rafał - ocena nowy temat Partnerzy to zdecydowanie agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem....
~rafał
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

Adam Budzinski - ocena nowy temat Znakomity agent - p. Jagoda Wolff. Świetny kontakt, zaangażowanie,...
~Adam Budzinski
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 19 grudnia 2024

Dominika - ocena nowy temat Sprzedażą mojej nieruchomości zajmował się pan Robert Bandrowski. Dzięki jego...
~Dominika
-

Darek Maj - ocena nowy temat Jeśli szukasz rzetelnego i skutecznego pośrednika nieruchomości, Pani Jolanta...
~Darek Maj
-

Angelika - ocena nowy temat Od kilku lat współpracuję z firmą Premium Apartments przy wynajmie nowych...
~Angelika
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Ania i Grzegorz - ocena nowy temat Bardzo serdecznie polecam współpracę z Panią Darią Chłopik. Bardzo sprawnie i...
~Ania i Grzegorz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Robert D. - ocena nowy temat Wraz z żoną korzystaliśmy z usługi sprzedaży mieszkania, cały proces...
~Robert D.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marko - ocena nowy temat Piotr Żyliński pełen profesjonalizm, polecam w stu procentach !!!!
~Marko
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 listopada 2024

Kevin - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez firmę oraz przedstawiciela...
~Kevin
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 grudnia 2024

Paweł - ocena nowy temat Serdecznie polecamy współpracę z Panią Jagodą Wolff! Bardzo sprawnie...
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Renata Majchrzak - ocena nowy temat Polecam współpracę z biurem Tyszkiewicz a w szczególności z Panią Ewą...
~Renata Majchrzak
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 17 grudnia 2024

Anna - ocena nowy temat Partnerzy to agencja, którą serdecznie polecam, zwłaszcza dzięki...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Darek M - ocena nowy temat Kiedy postanowiłem kupić swoje pierwsze mieszkanie, pełen obaw zgłosiłem się...
~Darek M
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Iwona - ocena nowy temat Współpraca z biurem przebiegła pomyślnie, dzięki Pani Karolinie J. udało nam...
~Iwona
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Karol - ocena nowy temat Świetna obsługa, rzetelne podejście do sprzedaży. działają w oparciu o...
~Karol
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15804

11900

wątków

do góry