Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ANNA - ocena nowy temat Bardzo polecam biuro nieruchomości Pani Moniki, ponieważ zapewnia komfort i...
~ANNA
1

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 27 listopada 2025

Alena - ocena nowy temat Jeśli ktoś ma problem z kupną lub sprzedażom albo ma na to pomysł, to...
~Alena
1

dodano: 25 listopada 2025

Dominika - ocena nowy temat Profesjonalizm, zaangażowanie i życzliwość to zdecydowanie mocne strony Pani...
~Dominika
1

dodano: 24 listopada 2025

Krzysztof - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura nieruchomości Pepper House....
~Krzysztof
-

Dominika - ocena nowy temat Zakupiłam mieszkanie w Gdańsku z pomocą pana Krzysztofa Wolanina i jestem z...
~Dominika
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

Maciek Kucharski - ocena nowy temat Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa - od początku do końca transakcji....
~Maciek Kucharski
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Jacek - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę agencję wszystkim, którzy cenią sobie...
~Jacek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 26 listopada 2025

Małgorzata Pranszke - ocena nowy temat Pan Rafał Strzyżewski- pośrednik: godny polecenia. Bardzo zaangażowany,...
~Małgorzata Pranszke
-

Wojtek - ocena nowy temat Doskonały kontakt, bardzo sprawne działanie Pani Małgosi Rogowicz, choć temat...
~Wojtek
1

Land Invest - ocena nowy temat Skutecznie i profesjonalnie
~Land Invest
1

Kaja - ocena nowy temat Dzięki Partnerom sprzedaż przebiegła w ekspresowym tempie. Pan Majewski...
~Kaja
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Dorota - ocena nowy temat Polecam z całego serca współpracę z MM Capital Home! Jestem niezwykle...
~Dorota
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kristina - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewiczem! Pełne...
~Kristina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Justyna i Sławomir - ocena nowy temat Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem nieruchomości Honey Home....
~Justyna i Sławomir
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kinga - ocena nowy temat Świetne podejście do właściciela i do najemcy. Wszystko działa jak w dobrze...
~Kinga
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Bartek - ocena nowy temat Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony osobą Pani Sylwii. Niesamowicie...
~Bartek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Małgorzata Hajer - ocena nowy temat Gorąco polecam biuro nieruchomości Simdom! Pan Jarosław jest bardzo...
~Małgorzata Hajer
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marysia - ocena nowy temat Kupiłam apartament w Gdańsku. Pan Robert Bandrowski był agentem, który to...
~Marysia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

slawomirb0606@gmail.com - ocena nowy temat Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Moniką Zielińską przy...
~slawomirb0606@gmail.com
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jarosław - ocena nowy temat Współpraca z Partners International to najwyższy poziom profesjonalizmu....
~Jarosław
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17918

13636

wątków

do góry