Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mila - ocena nowy temat Chciałabym serdecznie polecić biuro nieruchomości Enclava Estate !!!...
~Mila
-

ostatnia odp. 52 minuty temu

dodano: 26 sierpnia 2025

Oskar - ocena nowy temat Pani Katarzyna Urbaczewska to profesjonalna i skuteczna agentka sprzedaż...
~Oskar
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Pit - ocena Pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy! Pani Malwina podeszła do...
~Pit
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Natalia - ocena Pierwszy raz korzystałam z usług Agencji Partnerzy Nieruchomości i mogę ją...
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Karolina Jagodzińska - ocena Dziękujemy za pomoc partnerom w sprzedaży mieszkania w Gdańsku. A szczególnie...
~Karolina Jagodzińska
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

C.P. - ocena Transakcja przebiegła sprawnie i bez stresu. A to zasługa pana Jakuba.
~C.P.
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Czapel - ocena Bardzo się cieszę że trafiłem właśnie na Pana Andrzeja. To osoba, która...
~Czapel
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

magdalena - ocena Na szczęście trafiliśmy na Panią Anię która dokładnie rozumiała nasze...
~magdalena
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

dodano: 25 sierpnia 2025

Przemysław - ocena Miałem przyjemność współpracować z Panem Robertem Bandrowskim z biura...
~Przemysław
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Kris - ocena Miałem spotkanie z Panem Bartłomiejem T. i przekazałem mu mieszkanie pod...
~Kris
-

RW - ocena Do sprzedaży mieszkania polecono mi Panią Angelikę Chojnacką z firmy Invilla...
~RW
-

Piotr - ocena Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście!
~Piotr
-

Joanna - ocena Miałam okazję współpracować z panią Marianną Boczko przy okazji zakupu...
~Joanna
1

Kurek W. - ocena Kiedy zdecydowałem się sprzedać mieszkanie, byłem przygotowany na długie...
~Kurek W.
-

dodano: 24 sierpnia 2025

Anattolii i Olena - ocena Bardzo dziękujemy za profesjonalizm. Nasze mieszkanie zostało umeblowane i...
~Anattolii i Olena
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Karol - ocena Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Łukaszem, dzięki dużemu...
~Karol
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Anna - ocena Jak zawsze profesjonalnie i sprawnie. Pani Jagoda jest pełnym wsparciem w...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Borys Urbański - ocena W moim przypadku przy zakupie wymarzonego M miałem przyjemność współpracować...
~Borys Urbański
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 sierpnia 2025

Krzysztof Kisiel - ocena Sprzedaż mieszkania z biurem nieruchomości DOMO przebiegła szybko i...
~Krzysztof Kisiel
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 23 sierpnia 2025

Ola - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług biura Gantry House. Pan Mirosław Furtak...
~Ola
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17302

13068

wątków

do góry