Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa - ocena nowy temat Pani Paulina przeprowadziła mnie i kupujących przez całą procedurę sprzedaży...
~Ewa
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 28 kwietnia 2025

Lukasz - ocena nowy temat Pan Pawel przeprowadzil proces sprzedazy mieszkania szybko, profesjonalnie i...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Monika R. - ocena nowy temat Gorąco polecam biuro nieruchomości trevo. a w szczególności pośredniczkę...
~Monika R.
1

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 27 kwietnia 2025

R.Gluszynski - ocena nowy temat Mega ,mega,mega profesjonalizm Znajomość rynku cen Operaty szczegółowe...
~R.Gluszynski
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

Marek16v - ocena nowy temat Współpracuję z biurem już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Pani...
~Marek16v
1

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Maciej Kordunowski - ocena nowy temat Wynajem mieszkania z pomocą pani Magdaleny Makać to była czysta przyjemność!...
~Maciej Kordunowski
1

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 17 kwietnia 2025

Ewelina P - ocena nowy temat Z Panem Andrzejem miałam przyjemność dokonać transakcji kupna-sprzedaży...
~Ewelina P
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

Tomasz - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z Anastasiią Stefanivską oraz White Wood...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Konrad - ocena nowy temat Miałem do wynajęcia kawalerkę w centrum Gdańska. Samemu szło mi średnio, ale...
~Konrad
-

Wojciech.K - ocena nowy temat Miło szybko i sprawnie!!!!Polecam.
~Wojciech.K
1

dodano: 11 kwietnia 2025

Edyta - ocena nowy temat Chciałabym serdecznie polecić współpracę z Moniką Pawłowską to prawdziwa...
~Edyta
1

dodano: 14 kwietnia 2025

Karolina - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm i szczerość. To NIE jest agencja, która Cię naciągnie....
~Karolina
1

dodano: 25 kwietnia 2025

Krystyna - ocena nowy temat Pan Daniel Półjanowski wykazał się wielkim profesjonalizmem oraz znajomością...
~Krystyna
-

Małgorzata W. - ocena nowy temat W 2 tygodnie dokonaliśmy udanego zakupu domu dzięki p. Oksanie Sobolewskiej...
~Małgorzata W.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Aleksandra - ocena nowy temat Bardzo profesjonalne podejście, ale przede wszystkim pomoc i doradztwo na...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Kacper U - ocena nowy temat Pan Bartosz Ochocki to agent nieruchomości z ogromnym zaangażowaniem i...
~Kacper U
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Ada S - ocena nowy temat Pani Joanna to super kobieta i świetny agent. Mega pomocna, z ogromną wiedzą...
~Ada S
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Anna Grzankowska - ocena nowy temat Współpracę z ABC Dom biuro nieruchomości z Pruszcza Gdańskiego we wszelkich...
~Anna Grzankowska
-

ostatnia odp. 4 dni temu

kasia wilton - ocena nowy temat Skorzystałam z usług pana Piotra Żylińskiego z firmy Tyszkiewicz przy...
~kasia wilton
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 kwietnia 2025

Lukasz - ocena nowy temat Z Panią Wiktorią sprzedaż mojego mieszkania przebiegła... aż za łatwo! ;)...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16491

12462

wątków

do góry