Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
WM - ocena nowy temat Polecam agencję Trevo i panią Oksanę Sobolewska która w szybki i sprawny...
~WM
1

ostatnia odp. 12 godzin temu

dodano: 10 października 2025

Piotr - ocena nowy temat Z czystym sumieniem polecam Panią Magdę Makać z Homebeat. Pomogła nam przejść...
~Piotr
1

ostatnia odp. 15 godzin temu

Sylwia Pakuszewska - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Partner House Nieruchomości...
~Sylwia Pakuszewska
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

Monika M - ocena nowy temat Sprzedaż domu z pomocą Pani Joasi Olender to była czystą przyjemnością :)...
~Monika M
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Sławek - ocena nowy temat Pan Dawid sprawnie zajmował się najem kilka lat, nie było przestojów a...
~Sławek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 9 października 2025

KLR - ocena nowy temat Naprawdę godni polecenia. Obsługa rzetelna. Ceny do negocjacji. Fachowcy.
~KLR
-

Kamil - ocena nowy temat Jako kupujący nieruchomość mogłem zawsze liczyć na profesjonalny kontakt i...
~Kamil
-

Barbara B. - ocena nowy temat Chciałabym podziękować za pośrednictwo w kupnie nieruchomości. jestem bardzo...
~Barbara B.
-

Tomasz - ocena nowy temat Pani Monika bardzo sprawnie przeprowadziła transakcję - szybkie odpowiedzi na...
~Tomasz
-

Marek - ocena nowy temat Pani Kasia z której usług miałem przyjemność korzystać przy sprzedaży i...
~Marek
-

Daniel - ocena nowy temat Serdecznie polecam Panią Karolinę, wynajem mieszkania poszedł bezproblemowo i...
~Daniel
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 8 października 2025

Magda B - ocena nowy temat Agencja profesjonalna. Pan Marcin jako agent nieruchomości wszystko...
~Magda B
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Magda B - ocena nowy temat Agencja profesjonalna. Pan Marcin jako agent nieruchomości wszystko...
~Magda B
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Zbigniew Kamiński - ocena nowy temat Polecam to biuro... Fachowa i profesjonalna obsługa. Błyskawicznie...
~Zbigniew Kamiński
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 września 2025

Siostry z Gdyni - Ela i Iwona - ocena nowy temat Bardzo profesjonalna, mila i kompetentna pomoc w sprzedazy mieszkania....
~Siostry z Gdyni - Ela i Iwona
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kamil - ocena nowy temat Polecam współpracę z Panem Marcelem Lipowskim. Duże brawa za zaangażowanie i...
~Kamil
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jarek - ocena nowy temat Polecam współpracę z Kamilem Pawłowskim, pełen profesjonalizm, cierpliwość w...
~Jarek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kamil - ocena nowy temat Polecam usługi tej firmy. Współpracowałem z Panią Beatą - bardzo zaangażowana...
~Kamil
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 2 września 2025

Tomasz - ocena nowy temat Chciałbym serdecznie podziękować Pani Monice Pawłowskiej agentce...
~Tomasz
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 października 2025

Maria - ocena nowy temat Uzyskalam wszystkie interesujace info.
~Maria
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 7 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17633

13358

wątków

do góry