Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dorota - ocena nowy temat Oceniam bardzo dobrze przygotowanie mieszkania do wynajmu dopracowane...
~Dorota
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

dodano: 18 maja 2025

Ewa - ocena nowy temat Serdecznie dziękujemy pani Monice Henner za profesjonalne wsparcie przy...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 17 maja 2025

Łukasz - ocena nowy temat Ogromne podziękowania dla Pani Karoliny Kamińskiej za rewelacyjnie...
~Łukasz
-

marlena - ocena nowy temat Sprzedaż mieszkania po rodzicach była dla mnie emocjonalnie trudna, ale Kasia...
~marlena
-

Błażej M. - ocena nowy temat Czułem, że naprawdę liczą się z moimi potrzebami wycena uwzględniała nie...
~Błażej M.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 16 maja 2025

Tomasz - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z firmą Mio Casa, a szczególnie z Panią Marią...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

MSR - ocena nowy temat Serdecznie dziękuję Panu Jakubowi z Artflat za autentyczne zaangażowanie w...
~MSR
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Agnieszka - ocena nowy temat Fantastyczna i profesjonalna obsługa. Pani pośrednik Ula wynalazła dla nas...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Rodzina z dziećmi i psem - ocena nowy temat Bardzo dobry kontakt z agentem i indywidualne podejście do Klienta.
~Rodzina z dziećmi i psem
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Karolina - ocena nowy temat Z ogromną przyjemnością pragnę podzielić się moimi pozytywnymi...
~Karolina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Konrad - ocena nowy temat Wszystko było dokładnie wytłumaczone, oferta przygotowana bardzo...
~Konrad
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marek - ocena nowy temat Merytorycznie i profesjonalnie, dobry kontakt. Jak dotąd najsprawniejsza...
~Marek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 15 maja 2025

Maciek Marcinowski - ocena nowy temat Bardzo polecam! Świetny kontakt, wszystko jasno wytłumaczone i żadnych...
~Maciek Marcinowski
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 13 maja 2025

Maciej - ocena nowy temat Bardzo rzetelna firma. Wszystko załatwione szybko, jasno i w miłej...
~Maciej
1

ostatnia odp. 3 dni temu

Jakub - ocena nowy temat Bardzo dobra współpraca. Szybka wycena, konkretne informacje i sprawna...
~Jakub
1

ostatnia odp. 3 dni temu

pixel - ocena nowy temat Bardzo rzetelna firma. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami, bez...
~pixel
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 14 maja 2025

Julia - ocena nowy temat Skorzystałam ze skupu w trudnej sytuacji życiowej i jestem bardzo wdzięczna...
~Julia
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 14 maja 2025

Katarzyna - ocena nowy temat Fantastyczna współpraca! Skup nieruchomości działa szybko i profesjonalnie....
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 3 dni temu

Dawid - ocena nowy temat Polecam. Potrzebowałem sprzedać szybko nieruchomość. Dostałem wycenę i...
~Dawid
1

ostatnia odp. 3 dni temu

Konrad - ocena nowy temat Szybko i profesjonalnie przeprowadzony proces sprzedaży. Bardzo dobra...
~Konrad
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16597

12550

wątków

do góry