Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Izabela Sipa - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Trevo. Szczególnie ze współpracy z...
~Izabela Sipa
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 7 listopada 2025

Małgorzata Zięba - ocena Pani Patrycja jest cudownym pośrednikiem i człowiekiem. Wspiera na każdym...
~Małgorzata Zięba
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Katarzyna Nowak - ocena Z Panią Karoliną współpraca to była sama przyjemność Zawsze dostępna,...
~Katarzyna Nowak
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Małgorzata Kubiak - ocena Może zacznę od tego , że bardzo dziękuję za sfinalizowanie transakcji...
~Małgorzata Kubiak
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

Marianna Beckman - ocena Polecam firmę Ocean Estate a szczególnie Katarzynę Kucharczyk za miłe i...
~Marianna Beckman
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

Eryk - ocena Zdecydowanie polecam współpracę z tym biurem a przede wszystkim z Panem Jackiem
~Eryk
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

Stefania L - ocena Z firmy Estatic współpracowaliśmy z Panią Wiktorią Jezierską i jesteśmy...
~Stefania L
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

Grażyna - ocena Polecam współpracę z biurem. Naszym mieszkaniem zajmowała się pani Joanna i...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Dagmara - ocena Serdecznie polecam! - profesjonalnie, miło, fachowo a przede wszystkim...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Michał - ocena Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Baltic House wszystko przebiegło...
~Michał
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

Marzena - ocena Miałam przyjemność dwukrotnie korzystać z usług biura. Bardzo profesjonalne...
~Marzena
1

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 25 października 2025

Jaroslaw Wojdyga - ocena Pełen profesjonalizm. Pełna znajomość aktów normatywno prawnych regulujacych...
~Jaroslaw Wojdyga
1

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 4 listopada 2025

Bartek - ocena Szczerze? Wcale nie planowaliśmy kupować mieszkania jechaliśmy tylko...
~Bartek
1

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 5 listopada 2025

M&G - ocena Współpraca z Navigat, a w szczególności z panią Natalią Erdmann-Sieradzką,...
~M&G
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

JERZY - ocena Wspaniała, profesjonalna Pośredniczka o wysokiej kulturze osobistej. Bardzo...
~JERZY
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

Henryk was - ocena Patrycja Panasiuk to osoba która potrafi słuchać klienta. Wspólnie...
~Henryk was
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Kamila - ocena Sprzedaż mieszkania poszła bardzo sprawnie. O wiele sprawniej niż myślałam :)...
~Kamila
-

Kasia - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić biuro nieruchomości, a w szczególności panią...
~Kasia
-

dodano: 6 listopada 2025

Marcin Baska - ocena Miałem przyjemność współpracować z Oksaną Sobolewską przy zakupie mieszkania...
~Marcin Baska
1

dodano: 6 listopada 2025

Mariola - ocena Do biura trafiliśmy ze strony internetowej i już na pierwszym spotkaniu...
~Mariola
1

dodano: 5 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17794

13529

wątków

do góry