Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barbara - ocena nowy temat Gorąco polecam przy sprzedaźy nieruchomości agenta Klaudię Toczyńską...
~Barbara
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

dodano: 4 maja 2026

Katarzyna - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym biurem nieruchomości. Transakcja...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Maciek - ocena Zdecydowanie polecam. Pani Paulina w profesjonalny sposób od początku do...
~Maciek
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

Marcin - ocena Sprzedażą mieszkania zajmował się Pan Leszek Sobczak. Od początku do końca...
~Marcin
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

Katarzyna - ocena Pan Marek był pośrednikiem strony przeciwnej z transakcji kupna...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

Wojtkowska - ocena Wystarczyło jedno spotkanie z Panem Kryspinem żebyśmy wiedzieli że to będzie...
~Wojtkowska
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 3 maja 2026

Marcin K - ocena U mnie to nie była szybka decyzja. Kilka mieszkań obejrzanych, kilka...
~Marcin K
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 3 maja 2026

Ruslana - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pani Ewy Smolak. Świetne doradztwo na...
~Ruslana
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 2 maja 2026

majka z - ocena Polecam współpracę z panią Panasiuk, trzyma wysoki poziom obsługi klienta
~majka z
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Aleksander - ocena Pani Ania to absolutnie najlepsza osoba, z jaką można współpracować przy...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Janek - ocena Zdecydowanie polecam, porządna agencja nieruchomości, mają w portfelu fajne...
~Janek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 1 maja 2026

Małgorzata - ocena Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Agnieszka Ołdakowska pomocna na każdym...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Adam Wójcik - ocena Nie mogłem trafić na lepszą osobę do sprzedaży nieruchomości. Od samego...
~Adam Wójcik
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Kinga - ocena Kupno pierwszej nieruchomości to dla mnie duże wydarzenie, dlatego tym...
~Kinga
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 kwietnia 2026

Krzysztof - ocena Bardzo dobra współpraca z Panem Damianem Rusnakiem z Obrotni Nieruchomości....
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Dawid P. - ocena Współpraca z Martą Rybaruk to była bardzo dobra decyzja. Świetnie zna rynek...
~Dawid P.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Marlena Andrearczyk - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Aleksandrą Czapiewską , pełen...
~Marlena Andrearczyk
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Marta - ocena Współpracuję z firmą już prawie 2 lata. Bardzo szybko znaleźli najemców i...
~Marta
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Leszek - ocena Bardzo dobra współpraca z Biurem, które w profesjonalny i niezwykle uprzejmy...
~Leszek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Adam Grygierek - ocena Współpraca z Kamilą Mieczkowską przy sprzedaży mieszkania przebiegła bardzo...
~Adam Grygierek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19047

14547

wątków

do góry