Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karol Piskorek - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem nieruchomości Gantry House, a...
~Karol Piskorek
1

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 25 lipca 2026

Dorota - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem polecam biuro nieruchomości Gantry House, a w...
~Dorota
1

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 24 lipca 2026

Piotr - ocena To już kolejny wynajem,dla którego szukałem najemcy z biurem Partners...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 1 sierpnia 2026

Olaf Mróz - ocena Będę polecał i na pewno wrócę. Szczególnie polecam Pana Dawida, który...
~Olaf Mróz
-

Karol P. - ocena Nietuzinkowa pomysłowość, ponadstandardowa elastyczność w korelowaniu...
~Karol P.
-

Robert B - ocena Sprzedawaliśmy działkę budowlaną przez biuro Partnerzy i jesteśmy bardzo...
~Robert B
-

dodano: 31 lipca 2026

Krzysztof - ocena Super obsługa, wszystko przebiegło sprawnie polecam
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Patrycja Szt. - ocena Polecam z całą odpowiedzialnością Pana Bartka Girucia, na początku był dość...
~Patrycja Szt.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jolanta - ocena Super współpraca i zaangażowanie pośrednika Pani Aleksandry doprowadziły do...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Paulina - ocena Z przyjemnością polecę Pana Mariusza Grykałowskiego! Bardzo szybko sprzedał...
~Paulina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Magdalena - ocena Bardzo polecam, sprzedawałam swój dom z nimi. Najlepsza agentka Pani Karolina...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Madek - ocena bardzo polecam partnerów, mieszkanie sprzedane szybko i bez biegania po...
~Madek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marek Zieliński - ocena Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Bartłomiejem Szarżanowiczem....
~Marek Zieliński
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 lipca 2026

Arkadiusz - ocena Bardzo polecam współpracę z Panią Mają. Od początku miałem poczucie, że...
~Arkadiusz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 lipca 2026

Kacper - ocena Nabycie mieszkania za pośrednictwem pana Andrzeja Leonowicz było niezwykle...
~Kacper
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 29 lipca 2026

Mariusz - ocena Pan Andrzej Leonowicz to solidny agent. Dba o każdy szczegół transakcji -...
~Mariusz
1

ostatnia odp. 3 dni temu

Interna - ocena Wszystko super. Pełen profesjonalizm ze strony pani Agi Malinowskiej i duża...
~Interna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Mariusz - ocena Serdecznie polecamy usługi Pani Magdaleny Gackowskiej. Przeprowadziła nas...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Arletta S. - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Danielem Kurzawą! Jako osoba...
~Arletta S.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Anna - ocena Wielkie zaangażowanie i najwyższy poziomi kultury osobistej pośrednika z tej...
~Anna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19613

15042

wątków

do góry