Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamil - ocena nowy temat Z Panem Markiem K z agencji Partnerzy współpracowałem przy wynajmie...
~Kamil
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 1 lutego 2025

Monika - ocena nowy temat Katarzyna Ciosińska znalazła kupca na moje mieszkanie błyskawicznie :) Bardzo...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

Michał - ocena nowy temat Transakcja została dopięta wyłącznie dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana...
~Michał
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Karolina - ocena nowy temat Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Kamilę Tuchanowską ;) Moje mieszkanie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Agata - ocena nowy temat Z całego serca polecam współpracę z Panią Ewą Czerwińską :) Pełen...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 31 stycznia 2025

Wiesława Dorosz-Glińska - ocena nowy temat Młody człowiek, Adam, wykazał się wyjątkową zdolnością przy zamianie...
~Wiesława Dorosz-Glińska
-

Aleksandra Czesak - ocena nowy temat Miałam przyjemność współpracować z Panem Damianem Kraszkiewiczem przy...
~Aleksandra Czesak
-

Angelika - ocena nowy temat Transakcja przeprowadzona sprawnie i bardzo profesjonalnie przez panią Monikę...
~Angelika
1

dodano: 30 stycznia 2025

Krzysiek - ocena nowy temat Bardzo miła obsługa polecam
~Krzysiek
1

Mieczyslaw - ocena nowy temat Bardzo sprawne i profesjonalne przeprowadzenie transakcji
~Mieczyslaw
-

PB - ocena nowy temat Z Panem Pawłem znam się od liceum, zaufałem mu jako znajomemu i się nie...
~PB
-

Wiola G - ocena nowy temat Są osoby/agencje, z którymi się poprostu dobrze sprzedaje/kupuje...
~Wiola G
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Michal - ocena nowy temat Polecam, bardzo sprawnie i merytorycznie ale przy tym wszystkim ludzko. Pani...
~Michal
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jacek - ocena nowy temat Dzień dobry! Chciałem podzielić się wrażeniami z procesu oglądania,...
~Jacek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Rafał W - ocena nowy temat Bardzo dziękuję pani Agnieszce Miglin z Tyszkiewicz Nieruchomości za...
~Rafał W
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Krystian - ocena nowy temat Monika z Prosperity Home to prawdziwa profesjonalistka! Jej zaangażowanie,...
~Krystian
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Marcin - ocena nowy temat Przede wszystkim bardzo profesjonalnie! Pani Magda jest niezwykle miłą,...
~Marcin
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Mich M - ocena nowy temat Miałem przyjemność współpracować z Marcinem Kopycińskim przy sprzedaży...
~Mich M
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Iza - ocena nowy temat Dzięki Marzenie Kuczek sprzedaż mojego mieszkania przebiegła błyskawicznie....
~Iza
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jakub - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony z obsługi biura, transakcja zakupu nieruchomości...
~Jakub
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 29 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16002

12041

wątków

do góry