Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr Borek - ocena Polecam, szczególnie panią pośrednik Renatę Kak-Szneider
~Piotr Borek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 29 listopada 2025

Darek - ocena Współpraca z Panią Magdaleną Makać to czysta przyjemność. Doceniamy Jej...
~Darek
-

dodano: 29 listopada 2025

Justyna - ocena Przeprowadzka była ekspresowa, a mieszkanie gotowe do zamieszkania od razu....
~Justyna
-

dodano: 28 listopada 2025

Martyna - ocena Dziękuję i jestem pod wrażeniem tak sprawnej i bezpiecznej współpracy :)
~Martyna
-

Marzena B. - ocena Polecam biuro nieruchomości i Panią Olę . Zakup mieszkania nie należał do...
~Marzena B.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Dominika - ocena Z przyjemnością polecam Biuro Nieruchomości Pepper House. Transakcja...
~Dominika
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Karolina G - ocena Dzięki współpracy z biurem Baltic House nieruchomości udało mi się...
~Karolina G
-

ostatnia odp. 2 dni temu

ANNA - ocena Bardzo polecam biuro nieruchomości Pani Moniki, ponieważ zapewnia komfort i...
~ANNA
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 27 listopada 2025

Alena - ocena Jeśli ktoś ma problem z kupną lub sprzedażom albo ma na to pomysł, to...
~Alena
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Dominika - ocena Profesjonalizm, zaangażowanie i życzliwość to zdecydowanie mocne strony Pani...
~Dominika
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 listopada 2025

Krzysztof - ocena Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura nieruchomości Pepper House....
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Dominika - ocena Zakupiłam mieszkanie w Gdańsku z pomocą pana Krzysztofa Wolanina i jestem z...
~Dominika
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Maciek Kucharski - ocena Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa - od początku do końca transakcji....
~Maciek Kucharski
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Jacek - ocena Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę agencję wszystkim, którzy cenią sobie...
~Jacek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 26 listopada 2025

Małgorzata Pranszke - ocena Pan Rafał Strzyżewski- pośrednik: godny polecenia. Bardzo zaangażowany,...
~Małgorzata Pranszke
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Wojtek - ocena Doskonały kontakt, bardzo sprawne działanie Pani Małgosi Rogowicz, choć temat...
~Wojtek
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Land Invest - ocena Skutecznie i profesjonalnie
~Land Invest
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Kaja - ocena Dzięki Partnerom sprzedaż przebiegła w ekspresowym tempie. Pan Majewski...
~Kaja
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Dorota - ocena Polecam z całego serca współpracę z MM Capital Home! Jestem niezwykle...
~Dorota
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Kristina - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewiczem! Pełne...
~Kristina
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17929

13644

wątków

do góry