Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna P. - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona, rzeczowo i konkretnie
~Joanna P.
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 6 marca 2025

Jagoda.C - ocena Szukając mieszkania na wynajem, trafiłam na Estate i to był strzał w...
~Jagoda.C
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 5 marca 2025

elzbieta kindler - ocena Dałabym więcej gwiazdek gdyby były przewidziane ; ) Po udanej transakcji...
~elzbieta kindler
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

Lemańczyk Maciej - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Dawidem Sobieckim osoba...
~Lemańczyk Maciej
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

Grze5orz - ocena Zespół Estate zajął się wynajmem mojej nieruchomości, dzięki czemu mogłem...
~Grze5orz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Marlena - ocena Polecam współpracę z panią Magdą Piechotą, lepszej agentki nie mogłam sobie...
~Marlena
1

dodano: 4 marca 2025

Irka - ocena Sprzedaż mieszkania to spore wyzwanie, ale z Partnerzy poszło gładko i bez...
~Irka
-

Klaudia M - ocena Gorąco polecam współpracę z Panią Anią Wróbel-Brzeźniak. Zakup mieszkania...
~Klaudia M
-

Monika - ocena Z pełnym przekonaniem mogę polecić pana Dariusza jako agenta nieruchomości....
~Monika
-

SP - ocena Polecam biuro nieruchomości DOMO. Mieszkanie sprzedano z pomocą Pana Huberta....
~SP
-

Marta G - ocena Polecam współprace z Panem Andrzejem Leonowiczem, transakcja została...
~Marta G
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 lutego 2025

Damian - ocena W ciągu niespełna miesiąca od natrafienia na ogłoszenie stałem się...
~Damian
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 3 marca 2025

Sylwia - ocena Nie spodziewałam się, że sprzedaż mieszkania może być tak prosta i szybka....
~Sylwia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Nat100 - ocena Z wielkim zaangażowaniem pomogli mi sprzedać nieruchomość w odpowiedniej...
~Nat100
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Beata P - ocena Bardzo dobra współpraca z firmą The Housr, a w szczególności z Panem...
~Beata P
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Małgorzata i Zbigniew - ocena Bardzo wysoko oceniamy profesjonalizm i doświadczenie Pani Anny...
~Małgorzata i Zbigniew
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Mariusz - ocena Zdecydowanie agencja na 6 +
~Mariusz
1

ostatnia odp. 3 dni temu

Dawid Konkol - ocena Polecam współpracę z firmą Home Asset, lokatorów na mieszkanie znaleźli...
~Dawid Konkol
1

ostatnia odp. 3 dni temu

Rafal - ocena Sprzedaż mieszkania przebiegła błyskawicznie, a cały proces był świetnie...
~Rafal
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Ewelina Kolodziejczak - ocena Gorąco polecam panią Maję jako agentkę nieruchomości! Choć reprezentowała...
~Ewelina Kolodziejczak
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 2 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16164

12179

wątków

do góry