Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jarek Wszałek - ocena nowy temat polecam - profesjonalizm, szybkość działania, komunikacja wzorowa
~Jarek Wszałek
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 1 lipca 2026

Mariusz - ocena nowy temat Zdecydowanie najlepsze biuro w trójmieście, Pan Marcel to profesjonalista w...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Katarzyna s - ocena wszystko super, transakcja zamknieta na jednym spotkaniu u notariusza,...
~Katarzyna s
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Szumek - ocena Zgłosiłem się do biura Partnerzy z polecenia. Szukałem domu pod miastem dla...
~Szumek
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Zofia - ocena Bardzo polecam współpracę z Panem Dawidem. Profesjonalnie przeprowadził mnie...
~Zofia
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Tomasz - ocena Lepiej nie mogłem trafić Pełen profesjonalizm i zaangażowanie do samego końca.
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

Dominik Olejniczak - ocena Miałem przyjemność współpracować z Panią Magdaleną Adamską. Gdybym miał...
~Dominik Olejniczak
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Ola Kaczmarczyk - ocena Świetna obsługa ze strony biura Castle Nieruchomości. Pani Anna...
~Ola Kaczmarczyk
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

dodano: 30 czerwca 2026

Sobczak - ocena Dobra komunikacja i pełne zaangażowanie. Pan bartek bardzo nam pomógł przy...
~Sobczak
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Eryk - ocena Pełen profesjonalizm i opieka od początku do końca. Myślę, że skorzystam...
~Eryk
-

Krzysztof Ban - ocena Serdecznie polecam, bardzo mili pracownicy oraz fachowa obsługa. 100%...
~Krzysztof Ban
-

Bolesław - ocena Bardzo dziękujemy p. Roksanie za pomoc w sprzedaży naszego mieszkania. Od...
~Bolesław
-

Anna - ocena Podczas sprzedaży mieszkania miałam przyjemność współpracować z Panem...
~Anna
-

Monika_MM - ocena Kupno pierwszego mieszkania to podobno jedna z najbardziej stresujących...
~Monika_MM
1

dodano: 29 czerwca 2026

Artur B. - ocena Polecam współpracę z Biurem nieruchomości trevo. szczególne podziękowania dla...
~Artur B.
1

Beata - ocena Serdecznie polecam biuro nieruchomości, a w szczególności Pana Dawida...
~Beata
-

Krzyszof - ocena Szczerze polecam to biuro nieruchomośći. W szczególności Pana Roberta...
~Krzyszof
-

Kasia Lis - ocena Niezwykle pozytywne doświadczenie. Jeśli szukacie pełnej empatii,...
~Kasia Lis
-

Aleksandra - ocena Współpraca z Panią Jagodą Wolff to była czysta przyjemność i ogromne wsparcie...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 dni temu

D.m. - ocena Zdecydowanie 5 gwiazdek. Agent był bardzo pomocny i skuteczny
~D.m.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19416

14868

wątków

do góry