Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jadwiga Marciniak - ocena nowy temat Pani jest kompetentną, miłą osobą. Słowną, a to bardzo cenię.
~Jadwiga Marciniak
1

ostatnia odp. 7 godzin temu

dodano: 25 lipca 2025

r.pawelczak9@gmail.com - ocena Pełen profesjonalizm
~r.pawelczak9@gmail.com
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

Monika - ocena Mieszkam w UK, firmę Pani Magdy znalazłam w sieci wpisując hasło: najlepsze...
~Monika
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 lipca 2025

Michalina - ocena Współpraca z agencją OSSA Nieruchomości to zdecydowanie najlepszy wybór....
~Michalina
-

Michał.C - ocena Współpraca z firmą fiesta zarządzanie Najmem to świetna decyzja....
~Michał.C
-

joasia - ocena Nie byłam przekonana do korzystania z agencji, ale Agent Cisz szybko rozwiał...
~joasia
-

Inwestsopot - ocena W zeszłym tygodniu miałem przyjemność zakupić nieruchomość na starówce w...
~Inwestsopot
-

Karol - ocena Pan Kevin przeprowadził całą transakcję bardzo sprawnie i bezpiecznie polecam.
~Karol
-

Oskar K - ocena Z całego serca polecam biuro ossa nieruchomości, a szczególnie pana Kevina...
~Oskar K
-

Jakub - ocena Polecam! Kompleksowa pomoc w sprzedaży mieszkania, do tego świetna atmosfera...
~Jakub
-

Iwona - ocena Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Pani Katarzyna jest bardzo...
~Iwona
-

dodano: 24 lipca 2025

Dariusz - ocena Estate Polska pomogło mi sprzedać dom w naprawdę ekspresowym tempie i co...
~Dariusz
-

Natalia Myszk - ocena Z przyjemnością dzielę się moją pozytywną opinią na temat współpracy z...
~Natalia Myszk
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Natalia Myszk - ocena Z przyjemnością dzielę się moją pozytywną opinią na temat współpracy z...
~Natalia Myszk
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marcin Medyński - ocena Dziękujemy Agencji Partners International za możliwość współpracy z Panią...
~Marcin Medyński
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Iwan - ocena Bardzo dobra współpraca z Krysianem Micewiczem. Zna lokalny rynek, działa...
~Iwan
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Grzegorz S - ocena Serdecznie polecam współpracę z Daria Kubiak. Ekspresowo sprzedała moje...
~Grzegorz S
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Aleksei - ocena Współpraca z Panią była łatwa i przyjemna. Pomimo że jestem obcokrajowcem, a...
~Aleksei
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 lipca 2025

Andrzej - ocena Fachowo,solidnie i uczciwie
~Andrzej
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 15 lipca 2025

Kasia M. - ocena Bardzo profesjonalna firma z wieloletnią tradycją ,która działa kompleksowo...
~Kasia M.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17105

12944

wątków

do góry