Widok

Agencje pracy- GI Group

Witam,
Czy ktoś miał do czynienia z tą agencją? Czy są wypłacalni i płacą terminowo? Będę wdzięczny za informacje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tego nie wiem
czekam az sie do mnie odezwą
wczoraj przechodziłem tej agencji maja tylko robote na kasy w hipermarketach....... mieszcza sie obok banku lukas we wzeszczu od strony PKP....
POZDRAWIAM
Wszystkie pośredniaki sa takie same tylko inaczej się nazywają. Wkurzające jest tylko to że np mieszkam w Straszynie, znajduję pracę 300m od domu, ale muszę jechać do Gdyni żeby zostawić 1 autograf. Albo jeszcze lepiej, przyjeżdżam do Gdyni i dowiaduję się że oferta jest już nieaktualna bo 20min temu ktoś inny juz podpisał umowę i nie ma wolnych stanowisk.
pracuje dla tej firmy od kilku miesiecy i z kasa jest ok, na czas wszystko sie zgadza
dzięki :)
Pracowałem poprzez tą agencję. Płacą uczciwie, bez problemów. Generalnie agencje muszą wypłacać pieniądze uczciwie za wyrobione godziny, bo oni najpierw pieniądze dostają od firmy, gdzie się wykonuje zlecenie, np. od sklepu, hipermarketu i oni też na tym zarabiają. A jeśli nie zgadza się np.wartość wypłaty za określone godziny, to trzeba wyjaśnić w miejscu pracy, np czy oni najpierw dobrze podliczyli godziny, czy masz wszystkie podpisy na karcie zleceń itp. Ja miałem raz taką sytuację, że nie zgadzała mi się wypłata, brakowało chyba 70 zł. Wyjaśniłem w miejscu pracy (hipermarket) i zwrócili te pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry